Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
3.180
3.465
133
Temmuzda malesef yine kirmizilari gorduk.İnsallah bidaha ki sefere tek gorecegimiz kirmizi miz ikinci cizgi olur.ben bua ay sadece catlatma ignesi oldum.kizlar ama.olmadi.
hamile kalmak isteyenler

Buhayatbenim Buhayatbenim --->hamile yani ben ama kese ve kalbi duymadan hala inanmayan sokta acemi anne adayi

L Linammmm --->hamile
A arya1234
Z zeynomuyat
M MrsRed ---> hamile
C canan_cc
N NurAlt
elfask elfask
C Chivas Regal
Sehri321 Sehri321
lhuzurum lhuzurum
mrvchn mrvchn
H Hiraberil
@Hanzade000
K Karamsar55
Mina_1414 Mina_1414
@nazeninnazmiyesu
Defnem08 Defnem08
Benimkigeliyor Benimkigeliyor
@llayburak2
@karyaa48
lulu_bitte lulu_bitte
K kubragk
Bebis27 Bebis27

Son düzenleme:
Benim regl yarın ama düzensizlik var keyfi tuttuğunda gününde gelir bazen 2 3 ayda gelir bazen 15 20 gün sonra gelir bakalım bu defa ne zaman gelecek. Bu ay hiç bişey kullanmadım rahat bıraktım kendimi hiç aklıma bile gelmedi göğüs açımdan başkada bjsj yok oda regl yaklaştığında olur. Regl geldiğinde tekrar tedaviye baslayacam bakalım hayırlısı.

Benim regl yarın ama düzensizlik var keyfi tuttuğunda gününde gelir bazen 2 3 ayda gelir bazen 15 20 gün sonra gelir bakalım bu defa ne zaman gelecek. Bu ay hiç bişey kullanmadım rahat bıraktım kendimi hiç aklıma bile gelmedi göğüs açımdan başkada bjsj yok oda regl yaklaştığında olur. Regl geldiğinde tekrar tedaviye baslayacam bakalım hayırlısı.

Inşallah rabbim hepimize bir melek gönderir canım benim

Merhaba arkadaşlar
Bu ay sadece bu Meryem ana eli oyunu yaptım inşaallah bu ay güzel haber alırız.

Eklentiler

• IMG_4352.JPG
    IMG_4352.JPG
    55,7 KB · Görüntüleme: 323
Inşallah canım inşallah bebis naz etmez gelir pko mu var bende malesef var benim temmuz sonu yarın smear testi icin gitcem ve bakalım rotamız ne olacak

Bende 2 cm çikolata kisti var ama doktorum engel değil dedi, başka sıkıntım yok şükür, smear ben dr verdim, rahim ağzı yaram vardı onu yaktı doktorum.. İnşallah çok beklemeden evlat sahibi oluruz

Merhaba Allah isteyen herkese evlat sevinci versin inşallah , ben de 2 yıllık evliyim ve çocuk istiyorum. Umutsuzluğa kapılıyor olsam da çok istiyorum.:110:inşallah hepimize nasip olur sağlıklı bebişler.:KK200:

İnsallah canim inssllah aminn...Rabbim evlat hasreti ile imtehan etmesin.

Merhabaa bacilaarrr benim bat 10 temmuz ama sanki belirtilerim kirmizilari daha once gorecekmisin gibi o yuzden yeni batima taa simdiden bir selam cakayim dedim :halay::21: oglumada agustosta kalmistim belki nasip olursa kizimada agustosta kalirim:KK200::KK200::KK200::KK200::anne:

Back