Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@blackbird87 Gizibe
Kızlar yaptım negatif
Pzt son şansım artık
Erken gebelik yapıcam garantiye almak için pzt

Canım hayırlısı olsun ama henüz zaten erken? Yani geç yumurtladım muhtemelen demiştin ya, o nedenle adet tarihin de daha geçtir diye düşünüyorum yani aslında BAT a 5 gün değil de 7 gün vardır mesela o zaman testte çıkmayabilir mi?

Belirtilerin ne durumda?

Evet canım ondan olabilir
Belirtim de yokki hiç :) ara ara kasıklar vuruyor o kadar

kızlar az önce dayanamadım karbonatla bi test deneyeyim dedim ama inanmıyom tabii doğruluğuna görseniz nasıl köpürdü bu bile mutlu etti yani

Adet zamanin yakin mi cnm onun dişinda kanama pek iyi degildir devam ediyo mu peki
Adetten cikali bi hafta oldu, kanamada kirmizi degil ayiptir soylemesi tuvalete gittigimde gelen pembe akinti. Gecen ayda pembe akinti vardi. Bilmiom acaba yeni hap biraktigimdan olabilirmi yoksa baska biseymi..

catlatma iğnesinin 10. günü ve ilacin etkisi geçti diyebilirim cooook silik bi çizgi..bugünden sonraki sonuçlar gebeliğe dair net bilgi verebilir artık

Eklentiler

• 20180803_190415.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 36
Bebimde kac gundur kasik agrilarim var ve ara ara gelen pembesi akinti. Ne demek oldugunu hic bilmiyorum. Haftaya cuma jinekologda randevun var. Iliskide agrim oluyor bide. Ins ciddi bisey yoktur
Yumurtlama zamanındamısın canım? Eğer öyleyse yumurtlama kanaması olabilir değerlendirilmesi gereken zamandır. Ama ilişkide ağrıda oluyor demişsin bilemedim muayene olmanda fayda var inşallah kötü birşey çıkmaz

Ben az once ovulasyon testi yaptim hemde hayatimda ilk defa yaptim. Negatif cikmasini beklerken silik bi cizgi cikti yani yumurtlama icin daha zaman var. Bilmiyorum ya kasiklarimda, karnimin alt bolgelerinde sagda solda boyle ara ara agrilarim oluyor. Yumurtlama kanamasi degil yani. Hayirlisi olsun ya beklicem artik bu gunlerde ovu testlerine dvm artik ne zmn pozitif cikarsa. InsAllah cnm

Silik çıktıysa yarın koyulaşabilir canım hadi hayırlısı değerlendir sen yine de günaşırı :)

Canım çizgi hep çıkar çünkü lh hormonu vücudumuzda hep var
Biz o hormonun zirveye çıktıgı anı yakalamaya çalışıyoruz sadece
Cnm Aslinda ben bi yerde okumustum. LH hormonu yumurta olustugunda ortaya cikiyormus, yani aslinda adetten snraki gunlerde test yapsan negatif cikar.. çok bilmislik gibi oldu, ama sonucta burda hani hem birbirimize destek hemde sorularimiza cevap ariyoruz. Verdigimiz cevaplar yanlissa dogrusunu soylemek gerekir. Ben inan cok arastirdim bu konuyu ve hala arastiriyorum iyice bilgilenmek icin. Ve ayni zamanda baska bi forumdada cok konusuliyor. O yuzden kendimden cok emin oldugum icin soylemek istedim. Ha benim yanildigim konular olsada bunu memnuniyetle bilmek isterim yeterki insani cercevesinde ve birbirimizi kirmayarak soylenilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…