- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
Ay yapinca hemen haber ver olur mu :))
Biz de dunu degerlendirdik. Takvime gore yunurtlama gunum Cars isi. Pazar ve Pers degerlendirmis olduk arada küstük çünkü ehehyalniz ben oyle iliskiden sonra bacaklari yukari kaldirmiyorum hatta biz pozisyonumuza bile cok dikkat etmiyoruz ya ve hemen beklemeden dusa giriyorum. Acaba yanlis mi yapıyorum kimi ayaklari havaya kaldirmanin onemi yok diyo kimi var diyo ben de bundan sonrakilerde dikkat mi etsem acaba?
2 gün sonra tekrar yap cnm bariz belli ama ama 20 dakika sonra çıkması düşündürücü hadi inşallah vardır..kacinci gün bugun
Cnm ben adete yakin ovulasyon testi ile hamielik ogrenenler cok insallah hamilesindir silik cizgin varGünaydın kızlar başında takip edemedim 10dk sonra bu haldeydi, gebelik testim kalmamış ovü testiyle yaptım. Sizce bu ay var mı bişiler ? :) bat a 5 gün var
Ben de bunu merak ediyorum ovulasyon testi ile gebelik ogrenilir miGünaydın kızlar başında takip edemedim 10dk sonra bu haldeydi, gebelik testim kalmamış ovü testiyle yaptım. Sizce bu ay var mı bişiler ? :) bat a 5 gün var
İnşallah canım bende öyle okuduğumu hatırlıyorum ama bekleyelim bakalım dayanamazsam direk kan veririrm öyle bakarım :)Cnm ben adete yakin ovulasyon testi ile hamielik ogrenenler cok insallah hamilesindir silik cizgin var
Bende merak ediyorum, aslında daha belirgin çizgi ama Daha silik çıkmış nedense, çekim açısından dolayı sanırımBen de bunu merak ediyorum ovulasyon testi ile gebelik ogrenilir mi
Ben de bunu merak ediyorum ovulasyon testi ile gebelik ogrenilir mi
Bende merak ediyorum, aslında daha belirgin çizgi ama Daha silik çıkmış nedense, çekim açısından dolayı sanırım
Bata 7 gün kala yapilan ovulasyon testi cok kirmiziysa hamilesin demek oluyor :) dogru anladim degil miyvz13
Bende öyleydi fotoda gördüğün gibi :))
hadi bugun test yapmayacakmiydin meraktayimBende öyleydi fotoda gördüğün gibi :))
rabbim yuzumuzu guldursun su cuma saati hurmetine ins.blackbird87 Gizibe
Kızlar yaptım negatif
Pzt son şansım artık
Erken gebelik yapıcam garantiye almak için pzt
rabbim yuzumuzu guldursun su cuma saati hurmetine ins.
Adet zamanin yakin mi cnm onun dişinda kanama pek iyi degildir devam ediyo mu pekiBebimde kac gundur kasik agrilarim var ve ara ara gelen pembesi akinti. Ne demek oldugunu hic bilmiyorum. Haftaya cuma jinekologda randevun var. Iliskide agrim oluyor bide. Ins ciddi bisey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?