Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doğal yöntemleri deneseydin keşke korunmada..ama hamileykende üzerine adet görenler var..

bir üç ay kullandım o da yan etkisi en az olandı, etkisi 8 ay gitmedi.. Çok haklısın neden hemen çekip gitmezler ki haydi 1 döngü sürsün toparlanmalı hemen.

Bu da benim test ama yine güvenemedim 20 dk sonra çıktı

Eklentiler

• 8343B6A2-8BA2-4488-A638-C7C90230DB7B.jpeg
    60,9 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar doktor bana bu ay da olmassa asilama yapariz dedi son kontrolumde adetimin 5 .gunu bugun bu ay prowomen diye bi ilac onerdi onu kulkanacam siparis verdim gelince baslicam

20 dk düşünüdürücü ya, çok geç bir süre değil, ne bileyim.. İlk 10 dkda hiçbir şey çıkmadı mı? Acaba daha adete çok var ondan mı?

Canım normalde bata 6 var
Ama geç yumurtladıgım için belki de 8 vardır bilemiyorum tam
Bende bir hafta kala çıkar normalde çizgi ama hemen çıkar
Buna pek güvenemedim çünkü ilk yaptıgımda hemen çıkmadı testi koydum bir kenara işime baktım geldim böyle olmuş

Bende böyle birşey çıktı ama 20 dk sonra
Güvenemedim pek
Cnm normalde test paketlerin icinde yaziyor kac dakika icinde cizginin gelmesi gerektigini. 10 dakika yaziyorsa 10 dakikadan sonra gelen cizgiler kabul edilmiyormus. Senin test paketinde kac dakika yaziyor ?

Cnm normalde test paketlerin icinde yaziyor kac dakika icinde cizginin gelmesi gerektigini. 10 dakika yaziyorsa 10 dakikadan sonra gelen cizgiler kabul edilmiyormus. Senin test paketinde kac dakika yaziyor ?

Hiç bakmadım canım marka bebetime
Zaten umudum yok muhtemelen buharlaşma çizgisi o
Yarın sabaha çıkarsa yine tamam dicem

bir üç ay kullandım o da yan etkisi en az olandı, etkisi 8 ay gitmedi.. Çok haklısın neden hemen çekip gitmezler ki haydi 1 döngü sürsün toparlanmalı hemen.
Bende en az etkileri olan hafif hap kullandim. Oglumda 9 ay hap kullandiktsn sonra ilk hapi biraktigim ayda hamile kaldim. Keske her zaman oyle hap birakildigi gibi hamile kalinabilseydi

Hiç bakmadım canım marka bebetime
Zaten umudum yok muhtemelen buharlaşma çizgisi o
Yarın sabaha çıkarsa yine tamam dicem
Cnm ben internetten baktim simdi 5 ile 20 dakika arasi diyor. Yani hamile olabilirsin. Yarin sabah tekrar ilk idrarla test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…