- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 37
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
cnm 9. gün testimde boyle hala çıkmadı heralde iğnenin etkisiBence tutmuştur
doğal yöntemleri deneseydin keşke korunmada..ama hamileykende üzerine adet görenler var..Ay benim vucudda beni kafaya aliyor galiba. Adetimin uzerinden bi hafta gecti. Hap birakmamin uzerinden 1 ay gecti 2inci denememdeyim bu ay. Gogus uclarim ara ara hassaslasiyor, migdem hafif bulaniyor, ovulasyon test yapmaya baslicam ama daha erken. Bazen hamilelik testi bile yapmayi dusunuyorum. Snra diom kendi kendime sacmalama hamile olsan neden adet gordun. Hap kullandigima bin pisman oluyorum. Keske baska yontemle korunsaydim. Bu haplarin hormonlarinin vucudundan cikmasi bu kadar surmemeli ya
bir üç ay kullandım o da yan etkisi en az olandı, etkisi 8 ay gitmedi.. Çok haklısın neden hemen çekip gitmezler ki haydi 1 döngü sürsün toparlanmalı hemen.Ay benim vucudda beni kafaya aliyor galiba. Adetimin uzerinden bi hafta gecti. Hap birakmamin uzerinden 1 ay gecti 2inci denememdeyim bu ay. Gogus uclarim ara ara hassaslasiyor, migdem hafif bulaniyor, ovulasyon test yapmaya baslicam ama daha erken. Bazen hamilelik testi bile yapmayi dusunuyorum. Snra diom kendi kendime sacmalama hamile olsan neden adet gordun. Hap kullandigima bin pisman oluyorum. Keske baska yontemle korunsaydim. Bu haplarin hormonlarinin vucudundan cikmasi bu kadar surmemeli ya
cnm 9. gün testimde boyle hala çıkmadı heralde iğnenin etkisi
Evet hala geçmemiş etkisi cnm..sen yaptin mi test durum nedirCanım geçenki daha belirgindi 7. Gün olan
Hala bitmemiş etki
Eger hamileysen çizgi hep kalır demekki rahat ol
Bende böyle birşey çıktı ama 20 dk sonraEvet hala geçmemiş etkisi cnm..sen yaptin mi test durum nedir
hcg testi mi oooo sonradan çıksa bile çok belirgin ayyy inşallah yaaaBu da benim test ama yine güvenemedim 20 dk sonra çıktı
Bu da benim test ama yine güvenemedim 20 dk sonra çıktı
20 dk düşünüdürücü ya, çok geç bir süre değil, ne bileyim.. İlk 10 dkda hiçbir şey çıkmadı mı? Acaba daha adete çok var ondan mı?
hcg testi mi oooo sonradan çıksa bile çok belirgin ayyy inşallah yaaa
Cnm normalde test paketlerin icinde yaziyor kac dakika icinde cizginin gelmesi gerektigini. 10 dakika yaziyorsa 10 dakikadan sonra gelen cizgiler kabul edilmiyormus. Senin test paketinde kac dakika yaziyor ?Bende böyle birşey çıktı ama 20 dk sonra
Güvenemedim pek
Cnm normalde test paketlerin icinde yaziyor kac dakika icinde cizginin gelmesi gerektigini. 10 dakika yaziyorsa 10 dakikadan sonra gelen cizgiler kabul edilmiyormus. Senin test paketinde kac dakika yaziyor ?
Bende en az etkileri olan hafif hap kullandim. Oglumda 9 ay hap kullandiktsn sonra ilk hapi biraktigim ayda hamile kaldim. Keske her zaman oyle hap birakildigi gibi hamile kalinabilseydibir üç ay kullandım o da yan etkisi en az olandı, etkisi 8 ay gitmedi.. Çok haklısın neden hemen çekip gitmezler ki haydi 1 döngü sürsün toparlanmalı hemen.
Cnm ben internetten baktim simdi 5 ile 20 dakika arasi diyor. Yani hamile olabilirsin. Yarin sabah tekrar ilk idrarla testHiç bakmadım canım marka bebetime
Zaten umudum yok muhtemelen buharlaşma çizgisi o
Yarın sabaha çıkarsa yine tamam dicem
Cnm ben internetten baktim simdi 5 ile 20 dakika arasi diyor. Yani hamile olabilirsin. Yarin sabah tekrar ilk idrarla test
InsAllah hamilesinAa eline sağlık kuzum :)
Evet yarın sabah anlicaz artık :)
Bende 21 temmuzda vurundum iğneyi.bu gün 12 yada 13 gün oluyor cesaret edip test yapamıyorum. 2gün sonra tekrarla testini eger koyulasma varsa bebiştendir siliklesiyorsa iğnenin etkisidir canımcnm 9. gün testimde boyle hala çıkmadı heralde iğnenin etkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?