Gebeliğe Hazırlık Ağustos ta gebelik bekleyenler 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bu saat oldu hala e nabıza kan tahlili sonuçları düşmedi böyle geç mi düşüyor demek ki

Siz bugun mu verdiniz
Sizle ayni gun silik sonuc almistik.bende yarin verecegim kani.insallah guzel haberler aliriz sizinle.
Evet bugün vermiştim ama burası tatil beldesi olduğu için çok gelişmiş değil o yüzden sonucu hemen öğrenemedim. Ama 3 test yaptım üçünde de çizgi oluştu bakalım beklemedeyiz

Merhaba arkadaşlar benim kan tahlili çıkmış. 0.1 yazıyor yani gebelik olmadığı anlamına geliyor. Şaşırdım açıkçası çünkü yaptığım 3 kaset testte de giderek belirginleşen silik çizgi hep çıkmıştı ama kanda çıkmadığına göre kesin yoktur değil mi?

Kanda cikmadiysa yoktur ,3 kez teste cikan kandna niye vikma ilginc,sen yinede regl bekle canm hayirlisi bakim,kendini uzmeoral gitmesin hakkinda hayirlisi vakti zamani vardir

uc test ayni marka miydi? arti med miydi? Dun biri uyardi beni sorunlu imus testleri.sizin Bat ne zaman?

Benide ekleyin sat 28 temmuz bat24 Ağustos hayırlısıyla inşallah

Kanda cikmadiysa yoktur ,3 kez teste cikan kandna niye vikma ilginc,sen yinede regl bekle canm hayirlisi bakim,kendini uzmeoral gitmesin hakkinda hayirlisi vakti zamani vardir
Evet canım bence de kesin yoktur ilk çocuğumda da bu kaset testi yapmış pozitifi görünce sonra kanda görmüştüm. Ondan şaşırdım. Hayırlısı olsun bakalım

uc test ayni marka miydi? arti med miydi? Dun biri uyardi beni sorunlu imus testleri.sizin Bat ne zaman?
Evet canım aynı marka şu + med. Bat 25-26 Ağustos diye tahmin ediyorum.biz geçen ay denemiştim yani pek denemek denmez gebelik beklemiyordum ama yine de bu testi yapmıştım yine o zaman gerçekten hiç çizgi yoktu. Bu sefer giderek belirginleşen çizgi olunca doğrudur diye düşünmüştüm. Ya aslında erken yapmamak lazım da işte ben enfeksiyon olunca ilaç için mecbur yaptım. Yoksa ilk gebeliğimde de adet gecikmeden yapmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…