- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
Yaaa gerçekten mi adetiniz söküldü müİyi akşamlar anne adaylari hepiniz nasılsınız nasil gidiyor tatli bekleyis ,benim regl oldu dinleniyorum, heyecan gitti
Gelecek aya inşallahİyi akşamlar anne adaylari hepiniz nasılsınız nasil gidiyor tatli bekleyis ,benim regl oldu dinleniyorum, heyecan gitti
bizim bat tarihi aynibenide eklermisin cnm 31 agustos benimki
Oteki ay insallah hayirli haberini yazdiginda begen butonunu tiklayacagimİyi akşamlar anne adaylari hepiniz nasılsınız nasil gidiyor tatli bekleyis ,benim regl oldu dinleniyorum, heyecan gitti
Hayırlısı olsun canım en güzel en doğru zamanda gelsin inşallah güzel haberlerİyi akşamlar anne adaylari hepiniz nasılsınız nasil gidiyor tatli bekleyis ,benim regl oldu dinleniyorum, heyecan gitti
Siz bugun mu verdinizArkadaşlar bu saat oldu hala e nabıza kan tahlili sonuçları düşmediböyle geç mi düşüyor demek ki
Evet bugün vermiştim ama burası tatil beldesi olduğu için çok gelişmiş değil o yüzden sonucu hemen öğrenemedim. Ama 3 test yaptım üçünde de çizgi oluştu bakalım beklemedeyizSiz bugun mu verdiniz
Sizle ayni gun silik sonuc almistik.bende yarin verecegim kani.insallah guzel haberler aliriz sizinle.
Teşekkürler canım Allah razı olsun aminHayırlısı olsun canım en güzel en doğru zamanda gelsin inşallah güzel haberler
Kanda cikmadiysa yoktur ,3 kez teste cikan kandna niye vikma ilginc,sen yinede regl bekle canm hayirlisi bakim,kendini uzmeoral gitmesin hakkinda hayirlisi vakti zamani vardirMerhaba arkadaşlar benim kan tahlili çıkmış. 0.1 yazıyor yani gebelik olmadığı anlamına geliyor. Şaşırdım açıkçası çünkü yaptığım 3 kaset testte de giderek belirginleşen silik çizgi hep çıkmıştıama kanda çıkmadığına göre kesin yoktur değil mi?
Merhaba arkadaşlar benim kan tahlili çıkmış. 0.1 yazıyor yani gebelik olmadığı anlamına geliyor. Şaşırdım açıkçası çünkü yaptığım 3 kaset testte de giderek belirginleşen silik çizgi hep çıkmıştıama kanda çıkmadığına göre kesin yoktur değil mi?
Benide ekleyin sat 28 temmuz bat24 Ağustos hayırlısıyla inşallahMerhabalar, oncelikle Rabbim isteyen herkese bebek versin kucağını boş birakmasin
Anne adaylarımiz sat bat durum tomrs 21 Ağustos 17 Eylül bekliyor @missaisha 22 21 Ağustos bekliyor Hasrtttcim 17 temmuz 26 Ağustos bekliyor @mirasanne 8 temmuz 7 Ağustos bekliyor @orhfeza 18 temmuz 17 Ağustos bekliyor medusaa 30 temmuz 23 Ağustos bekliyor @sonsuzaskk 31 temmuz 29agustos bekliyor O ozge3335 1 Ağustos 26 Ağustos bekliyor @Waww 31 Ağustos bekliyor @dilanurrr 25 Ağustos bekliyor
Evet canım bence de kesin yoktur ilk çocuğumda da bu kaset testi yapmış pozitifi görünce sonra kanda görmüştüm. Ondan şaşırdım. Hayırlısı olsun bakalımKanda cikmadiysa yoktur ,3 kez teste cikan kandna niye vikma ilginc,sen yinede regl bekle canm hayirlisi bakim,kendini uzmeoral gitmesin hakkinda hayirlisi vakti zamani vardir
Evet canım aynı marka şu + med. Bat 25-26 Ağustos diye tahmin ediyorum.biz geçen ay denemiştim yani pek denemek denmez gebelik beklemiyordum ama yine de bu testi yapmıştım yine o zaman gerçekten hiç çizgi yoktu. Bu sefer giderek belirginleşen çizgi olunca doğrudur diye düşünmüştüm. Ya aslında erken yapmamak lazım da işte ben enfeksiyon olunca ilaç için mecbur yaptım. Yoksa ilk gebeliğimde de adet gecikmeden yapmamıştımuc test ayni marka miydi? arti med miydi? Dun biri uyardi beni sorunlu imus testleri.sizin Bat ne zaman?
Mot duserken biraz genislik olsun dedim yazmaya rahatlik ondan bi manasi yok aslindamerhaba bu sondaki kalp isaretleri ne anlama geliyor acaba?
ben de dedim caba regl olunca mi listenin sonuna kalp ekleniyorMot duserken biraz genislik olsun dedim yazmaya rahatlik ondan bi manasi yok aslinda