Gebeliğe Hazırlık Ağustos ta gebelik bekleyenler 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence yarını da bekle olmadı sonra erken gebelik testi yap benim akıntım yok ama dün çok özür diliyorum sarıya yakın uzayan bir akıntım oldu şuan kuru mesela

Merhaba sat 31 temmuz bat 29 Ağustos benide eklermisiniz

Bence yarını da bekle olmadı sonra erken gebelik testi yap benim akıntım yok ama dün çok özür diliyorum sarıya yakın uzayan bir akıntım oldu şuan kuru mesela
Çok da heveslenmek istemiyorum açıkçası aylardır kistlerle uğraştım belki de yumurtam mı çatlamadı diyorum o da korkutuyor beni çünkü hiç göğüs ağrısı yok belirtilere bakıyorum hep göğüs ağrısı demişler

Kizlar merhaba 2-3 gundur karnım bazen cok agriyor adet agrisi gibi enfeksionmu vr acaba diyorum veya kist olma ihtimalimde vr tabi yumrtlamadn beri belimde agriyo hafif gohus hassasiyetmde vr ama hepsi hamilelik belirtisinede kistede enfeksionada uyuyor bakalm nolcak herhangi durumda bole cok karnin agriyan oldumu özellikle yorulunca adet agrisi giriyor. Adete 8 gun kaldi

Göğüs ağrısı kişiden kişiye göre değişiyor bence arkadaşımda hiç bir belirti yok

Karın ağrım oldu, çok gazlı biri oldum birde göğüste hassasiyet oluştu.
Cnm oncelikle saglikla kavusman duamla. Hayirli olsun. Bnmde karnim cok agrior ama adet agrisi gibi ozellikle yorulunca ve yatınca sizde nasil bir karin agrisi vardi gaz sikismasi gibimi yoksa adet agrisi gbimi adetime 8 gun kaldi

Cnm oncelikle saglikla kavusman duamla. Hayirli olsun. Bnmde karnim cok agrior ama adet agrisi gibi ozellikle yorulunca ve yatınca sizde nasil bir karin agrisi vardi gaz sikismasi gibimi yoksa adet agrisi gbimi adetime 8 gun kaldi
Çok teşekkür ederim.bende regli ve gaz ağrısı ikisi birlikte oldu 2 ağrıyı birbirine karistirdigimda oldu halada devam ediyor sıklığı azaldı sadece,şuan transferin kaçıncı gündesiniz.?

Az önce başka konuda da gördüm oraya da yazdım yine de Allah korusun ağrın arttı mı hemen hastaneye git çünkü kist patlamasından bayılmıştım ben. Korkutmak istemem inşallah gebesinizdir ama her ihtimale karşı dikkat edin yaşadığım için biliyorum o yüzden bu kadar üstünde durdum

Anladm oyle bayiltan bisyse hic kistm patlamadi demektir bnde surekli cikar zten cok skur oyle bir durum yasamadm ama iki gece once yumrtlklrm ck asiri agridi gece uyuyamadm sonra geçti belkide catlayamadi yumrtam kiste donstu cnku yumrtalklrm hala agriyo. Artk kismet adetle gecsinde gerisi onemli değil aliskinm bn

İnşallah gebeliktir değilse de Rabbim tez zamanda kucaklarımızı sağlıklı evlatlarla doldursun

Canım sonucun ne çıktı ? İnşallah güzel haberleri verirsin
Şu an tatil beldesinde kan vermek durumumda kaldım onlar da ilçe merkezine göndereceklermiş canım hala e nabıza düşmesini bekliyorum akşama kalabilir en kötü yarın doktordan gidip öğreneceğim

Sırtımdan belime kadar uzanan ağrım başladı şimdi karnımda da hareketlenmeler var ama daha 4 günüm var bakalım günler geçmiyor adet görecekte olabilirim
O 4 gün geçmez şimdi bize ben de sık idrar dışında başka bir belirti yok

İyi akşamlar anne adaylari hepiniz nasılsınız nasil gidiyor tatli bekleyis ,benim regl oldu dinleniyorum, heyecan gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…