Gebeliğe Hazırlık Ağustos ta gebelik bekleyenler 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cektirdim cnm ondada sorun cikmadi kurler falanda cok denedim neler neler denedim bir bilsen bu ayda ablamin onerisiyle bir takviye kullaniyom eltisi kullanip hamile kalmis onu kullaniyom bu ayda
Adı ne takviyenin benim de 1 yıldır olmuyor pco dendi sonra büyüdü çatlamadı kist oldu o patladı derken her ay bi ağrı sızı içindeyim

Eklentiler

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    9 KB · Görüntüleme: 21
Ben de 25 Ağustos adet günümü bekliyorum ama inşallah olmam günler geçmiyor 10. Gün pik gördüm 10 ile 15. Günü değerlendirdik merakla bekliyorum 🙏🏻❤️

Yumurtalar yeterince büyümüyor ve haliyle küçük küçük kistlere dönüşüyor bu yüzden çoğu pcoslular adet göremiyor ama benimki şöyle çok fazla hormonlarda sıkıntım yok aynı zamanda da adetlerim düzenli ama yine de pcosum ağır değil yani ama c life kullandım İnositol kullandım batı bekliyorum işte bir de hsg çekilmiştim

Ben de 25 Ağustos adet günümü bekliyorum ama inşallah olmam günler geçmiyor 10. Gün pik gördüm 10 ile 15. Günü değerlendirdik merakla bekliyorum 🙏🏻❤️
Canım bat günlerimiz aynı ama erken yumurtlamışsın ben 14. Gün pik gördüm sonrasını öncesini değerlendirdim hadi inşallah birbirimize dua edelim 🙏🏻

Pco var bende. Hsg çekildim. İnositol kullandım. C life kullandım. Profesör buldum bir tane eğer gebelik oluşmazsa tedavi sürecimi onunla devam ettireceğim. Yumurta çatlatma iğnesi falan yapacak artık. Ama inşallah gerek kalmaz 🙏🏻

Hiçbir belirtin var mı? Ya da diğer aylardan farklı olan ?
Şuan hiç bir belirtim yok. İki gün önce falan bel ağrım oldu hafif karın ağrısı oldu sonra oda geçti geçen ay çok şiddetli bel ağrısı ve kaşık ağrısı yaşadım adetten önce ümitlenmiştim ama olmamıştı bakalım bu ay bekliyorum. Sen de bir belirti var mı ??

Yumurtalar yeterince büyümüyor ve haliyle küçük küçük kistlere dönüşüyor bu yüzden çoğu pcoslular adet göremiyor ama benimki şöyle çok fazla hormonlarda sıkıntım yok aynı zamanda da adetlerim düzenli ama yine de pcosum ağır değil yani ama c life kullandım İnositol kullandım batı bekliyorum işte bir de hsg çekilmiştim
hmm hadi insallah guzeo haberler veririz birbirimize

Bu arada hsg çekilmişsin arkadaşım da temmuzda hsg çekildi bu ay hamile inşallah senden de güzel haberler alırız 🥰
Ayy inşallah 🙏🏻 normalde her bat öncesi göğüslerim şişer adet ağrıları çekerdim günler öncesinden. Bu ay tık yok sadece ara ara sol kasığa giren sancılar oluyor saniyelik geçiyor. Bir de ayıptır söylemesi az önce baktım su gibi bir akıntım olmuş.

Ayy inşallah 🙏🏻 normalde her bat öncesi göğüslerim şişer adet ağrıları çekerdim günler öncesinden. Bu ay tık yok sadece ara ara sol kasığa giren sancılar oluyor saniyelik geçiyor. Bir de ayıptır söylemesi az önce baktım su gibi bir akıntım olmuş.
erken gebelik testi veya normal test yapmayi düsunmuyonmu cnm varsa cikar aslinda erken gebelik testinde

erken gebelik testi veya normal test yapmayi düsunmuyonmu cnm varsa cikar aslinda erken gebelik testinde
öncesinde yapıp hayal kırıklığını çok yaşadım o yüzden bat a kadar bekleyeceğim 🥲

X