Gebeliğe Hazırlık Ağustos ta gebelik bekleyenler 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamis olanlar etiketlin beni goremeye ilirim kalabaiklastik

ne gibi belirtiler var cnm hamilesin bnce hayirli olsun
Reglde yasadigim kasik agrisinin aynisi var ama arada bi farkli olarak igne gibi batma oluyo saniyelik .belimde baya agriyor.ates basiyor suratima boynuma.goguslerim hassas degil acimiyirlar ama buyuduler.meme uclarida buyudu sanki. Arada bas agrisi vuruyor.bide surekli cisim var gibi ama gidiom yok.azcik bisi...surekli wcye kalkiyorum.

hmm anladim cnm ben gecen ay ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamayi ve catlamayi gordum ama her ay oldugu gibi sonu husran oldu bu ayda takip etmedim
Allahin izniyle olur inşallah vakti zamani gelince son bir tane daha kardeşlere bir kardes daha istiyorum rabbim verirse

Ben de bu ay çok üstüne düşerek testlerle takip ettim bata 4 gün var hiçbir belirtim yok sadece solda biraz kıpırdama ara ara yoklayan sancılar çooook hafif ince bir bel sızısı.

listenin ilk anne adayi oldun bklm darisi bizlere ❤

Geliyor bence , saniyelik batma bende de oldu ama umitlenmek istemiyorum beklicem

Allahin izniyle olur inşallah vakti zamani gelince son bir tane daha kardeşlere bir kardes daha istiyorum rabbim verirse
hmm var yani cocugun ne guzel yaa rabbim esirgesin insallah birde kardesi olur benim hic gebelik olusmadi malesef

İnşallah şans getiririz birbirimize inşallah listenin hepsi bu ay sağlıkla gebe kalır ayy ne hoş bir durum olurdu

hmm var yani cocugun ne guzel yaa rabbim esirgesin insallah birde kardesi olur benim hic gebelik olusmadi malesef
Amin canm sizlerinde olur inşallah dua edelim rabbim isteyen herkese versin, sana da versin inşallah hayırlısıyla canm benim,

kizlar bebek sahibi olmak icin Allahümme Ya varis zikri var 707 tane paylasip cekelim bn cektim birde beraber cekelim olmazmi❤

hmm kendiligindenmi oldu cnm yoksa tedaviylemi benim 2 de asilamam var oda olmadi
Sen göbeğine falan baktırdın mı göbeği düşenlerin de olması sıkıntılıymış çok insan duydum göbek çektirip gebe kalan

Hsg falan çektirdiniz mi ? Ya da ne bileyim kürler macunlar falan ?
cektirdim cnm ondada sorun cikmadi kurler falanda cok denedim neler neler denedim bir bilsen bu ayda ablamin onerisiyle bir takviye kullaniyom eltisi kullanip hamile kalmis onu kullaniyom bu ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…