- 14 Mayıs 2023
- 468
- 215
- 27
Canım sonucun ne çıktı ? İnşallah güzel haberleri verirsinteşekkür ederim canım güzel dileklerim içinaslında ben de adet günü geçene kadar yapmayacaktım ama idrar yolu enfeksiyonu olunca mecbur dr a gittim ilaç kullanmak için. Sabah kan verdim bakalım e nabızdan öğrenirim kısmetse. 3 kere kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Hepimiz için en hayırlısı olsun bu bekleyiş çok heyecanlı
Hayirlisi nasipIlk aydan insallah tutarAllah isteyen herkese nasip etsin
Tamm canm ekliyorumbenide eklermisin cnm 31 agustos benimki
Beni de ekler misiniz bat 25 AğustosTamm canm ekliyorum
Tamm canmBeni de ekler misiniz bat 25 Ağustos
senin regl gunun bgn galiba belirtiler falan varmi cnmTamm canm ekliyorum
Evet bugun ama regl belirtileri var , regl de olmadim zamanda gecmez oldusenin regl gunun bgn galiba belirtiler falan varmi cnm
Bebek var benceKizlar silik pozitif goruyorum.2 gundur.yarina kan testi aldim.sans dileyinEki Görüntüle 3289553
Bence hamilesiniz sizzKizlar silik pozitif goruyorum.2 gundur.yarina kan testi aldim.sans dileyinEki Görüntüle 3289553
Hakkinda hayirlisi canm cok heyecanli demiKizlar silik pozitif goruyorum.2 gundur.yarina kan testi aldim.sans dileyinEki Görüntüle 3289553
inallah hamilesindir cnm belli olmazEvet bugun ama regl belirtileri var , regl de olmadim zamanda gecmez oldu
Evet diger gebeliklerimde de regl belirtileri vardi benzer olabiliyor hayirlisi ,umitlenipde ahayal kirikligi olmasin istiyorum bir yandandainallah hamilesindir cnm belli olmaz
ne gibi belirtiler var cnm hamilesin bnce hayirli olsunKizlar silik pozitif goruyorum.2 gundur.yarina kan testi aldim.sans dileyinEki Görüntüle 3289553
Off hemde nasilHakkinda hayirlisi canm cok heyecanli demi
yumurtlama gununu takip etmişmiydinEvet diger gebeliklerimde de regl belirtileri vardi benzer olabiliyor hayirlisi ,umitlenipde ahayal kirikligi olmasin istiyorum bir yandanda
Maşallah anne adaylarimizaMerhabalar, oncelikle Rabbim isteyen herkese bebek versin kucağını boş birakmasin
Anne adaylarımiz sat bat durum tomrs 24 temmuz 21 Ağustos bekliyor @missaisha 22 21 Ağustos bekliyor Hasrtttcim 17 temmuz 26 Ağustos bekliyor @mirasanne 8 temmuz 7 Ağustos bekliyor @orhfeza 18 temmuz 17 Ağustos bekliyor medusaa 30 temmuz 23 Ağustos bekliyor @ozge3335 1 Ağustos 26 Ağustos bekliyor Waww 31 Ağustos bekliyor @dilanurrr 25 Ağustos bekliyor
Dualarımız seninle hadi inşallah gönlünce sağlıkla olsunKizlar silik pozitif goruyorum.2 gundur.yarina kan testi aldim.sans dileyinEki Görüntüle 3289553
Evet takip ettim takvimden telefona yuklenendenyumurtlama gununu takip etmişmiydin
hmm anladim cnm ben gecen ay ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamayi ve catlamayi gordum ama her ay oldugu gibi sonu husran oldu bu ayda takip etmedimEvet takip ettim takvimden telefona yuklenenden