Hevesimiz kursagimizda bekliyoruz:)Bende de silik çizgi çıktı bir yandan çok seviniyorum ama bir taraftanda yanlışsa diye endişeleniyorumhepimizde benzer duygular
Selam hayirlisi gebelik var gibi ama sen yinede her ihtimali düşün,belirtiler ikisinide gösteriyorSat 30 temmuz bat 23 agustos.hafif silik bir cizgi gordum bugun testte.ama gercekmi anlamak icin adet gecikmemi beklemem gerekiyor.o nedenle sevinemiyorum sonra husran olmasin diyecok uykuluyum,regl opmuscasina kasik ve bel agrim var.arada bastiriyor geciyir, surekli tuvaletim varmis gibi bir his...ama.gidiyorum azcik bise.bas agrisi, gaz, ates basmasi da cabasi...insallah gebeliktir...hepimiz icin duaciyim.
Merhaba canm hakkinda hayirlisi Allah'ım gonlune gire versin, var gibi ama emin olmak icin regl gunun gecsin bakim,buz cok sabirsizik Hele bu konularda bende dayanamıyorum alacam test esim yok diyor bekle diyor bende bekliyorumMerhaba arkadaşlar,
Ben de 2. Gebeliğimi bekliyorum kısmetse.
Sat 1 Ağustos bat 25-26 Ağustos. Dayanamadım şu testlerden yaptım. İlkinde aşırı silik çizgi vardı. Akşam tekrar yaptım ilkine göre daha belirgin bir çizgi oluştu. Yarın kan tahlili vereceğim. Çünkü aksilik bu ya idrar yolu enfeksiyonu ve kum dökme başladıilaç içemiyorum gebelik şüphesi olduğu için
İkinci kez ama insan yine de aynı büyük heyecanla bekliyorherkes için hayırlısını diliyorum
Ben kullanıyorum doktora da gittim sperm testi de verdik adet olduğumda doktoruma gösterecem sonrasinda tedaviye başlar belkiKızlar sanirim hepimizde planli gevelik yapıyor, oncesinde bir doktora giden oldu mu, folik asit kullananlar var mi
teşekkür ederim canım güzel dileklerim içinMerhaba canm hakkinda hayirlisi Allah'ım gonlune gire versin, var gibi ama emin olmak icin regl gunun gecsin bakim,buz cok sabirsizik Hele bu konularda bende dayanamıyorum alacam test esim yok diyor bekle diyor bende bekliyorum
Ben gitmiştim gebelikten 3 ay önce. Folik asite başladım. İdrar yolu enfeksiyonu için tedavi gördüm ama gel gör ki enfeksiyon tam şimdi yeniden başladıKızlar sanirim hepimizde planli gevelik yapıyor, oncesinde bir doktora giden oldu mu, folik asit kullananlar var mi
Allah'ım kolaylik versin canm, ben baslamadim gebelik olursa ilk tahlil veririrm ona gire devam ederimBen kullanıyorum doktora da gittim sperm testi de verdik adet olduğumda doktoruma gösterecem sonrasinda tedaviye başlar belki
Bencede cok cok heyecan vericiteşekkür ederim canım güzel dileklerim içinaslında ben de adet günü geçene kadar yapmayacaktım ama idrar yolu enfeksiyonu olunca mecbur dr a gittim ilaç kullanmak için. Sabah kan verdim bakalım e nabızdan öğrenirim kısmetse. 3 kere kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Hepimiz için en hayırlısı olsun bu bekleyiş çok heyecanlı
Folik asitcok kullanilmamasi yonunde seyler duydum ne kadar dogru bilmiyorum oztizm sepep olabiliyorms Allah'ım korusun,tabiki doktorun inerdigi kadar kullanmali, yada bilmiyorum kritik bir durum ,bende kullanirim am gebelikten sonra olur büyük ihtimalleBen gitmiştim gebelikten 3 ay önce. Folik asite başladım. İdrar yolu enfeksiyonu için tedavi gördüm ama gel gör ki enfeksiyon tam şimdi yeniden başladı
Amin inşallahAllah'ım kolaylik versin canm, ben baslamadim gebelik olursa ilk tahlil veririrm ona gire devam ederim
Bi emin olabilsem balicamda biran once tahlil vermeliyim durumum öğrenmek içinAmin inşallahpozitif gördüğün gibi basla folik asite adet günün bugündü dimi
İnşallah bebis haberini alirzzBi emin olabilsem balicamda biran once tahlil vermeliyim durumum öğrenmek için
1hayirlisi canm ilk ay diyeyim ben 40 lara dayandim kardeslere bir tane daha kardes olsun istiyorum, Allah'ım isteyen herkese versinİnşallah bebis haberini alirzzne kadardir deniyorsunuz
Ilk aydan insallah tutar1hayirlisi canm ilk ay diyeyim ben 40 lara dayandim kardeslere bir tane daha kardes olsun istiyorum, Allah'ım isteyen herkese versin
benide eklermisin cnm 31 agustos benimkiMerhabalar, oncelikle Rabbim isteyen herkese bebek versin kucağını boş birakmasin
Anne adaylarımiz sat bat durum tomrs 24 temmuz 21 Ağustos bekliyor @missaisha 22 21 Ağustos bekliyor Hasrtttcim 17 temmuz 26 Ağustos bekliyor @mirasanne 8 temmuz 7 Ağustos bekliyor @orhfeza 18 temmuz 17 Ağustos bekliyor medusaa 30 temmuz 23 Ağustos bekliyor O ozge3335 1 Ağustos 26 Ağustos bekliyor