Gebeliğe Hazırlık Ağustos ta gebelik bekleyenler 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sat 30 temmuz bat 23 agustos.hafif silik bir cizgi gordum bugun testte.ama gercekmi anlamak icin adet gecikmemi beklemem gerekiyor.o nedenle sevinemiyorum sonra husran olmasin diye🥴 cok uykuluyum,regl opmuscasina kasik ve bel agrim var.arada bastiriyor geciyir, surekli tuvaletim varmis gibi bir his...ama.gidiyorum azcik bise.bas agrisi, gaz, ates basmasi da cabasi...insallah gebeliktir...hepimiz icin duaciyim.
Selam hayirlisi gebelik var gibi ama sen yinede her ihtimali düşün,belirtiler ikisinide gösteriyor 💕

Merhaba arkadaşlar,

Ben de 2. Gebeliğimi bekliyorum kısmetse.
Sat 1 Ağustos bat 25-26 Ağustos. Dayanamadım şu testlerden yaptım. İlkinde aşırı silik çizgi vardı. Akşam tekrar yaptım ilkine göre daha belirgin bir çizgi oluştu. Yarın kan tahlili vereceğim. Çünkü aksilik bu ya idrar yolu enfeksiyonu ve kum dökme başladı 🙃 ilaç içemiyorum gebelik şüphesi olduğu için 🤩

İkinci kez ama insan yine de aynı büyük heyecanla bekliyor 🥹 herkes için hayırlısını diliyorum 🍀🙏🏻
Merhaba canm hakkinda hayirlisi Allah'ım gonlune gire versin, var gibi ama emin olmak icin regl gunun gecsin bakim,buz cok sabirsizik Hele bu konularda bende dayanamıyorum alacam test esim yok diyor bekle diyor bende bekliyorum

Benim bugun regl olmam gerekiyor belirtilerin hepsi var, bel ağrısı sitres başağrısı bekliyorum

Kızlar sanirim hepimizde planli gevelik yapıyor, oncesinde bir doktora giden oldu mu, folik asit kullananlar var mi

Merhaba canm hakkinda hayirlisi Allah'ım gonlune gire versin, var gibi ama emin olmak icin regl gunun gecsin bakim,buz cok sabirsizik Hele bu konularda bende dayanamıyorum alacam test esim yok diyor bekle diyor bende bekliyorum
teşekkür ederim canım güzel dileklerim için 🙏🏻💕 aslında ben de adet günü geçene kadar yapmayacaktım ama idrar yolu enfeksiyonu olunca mecbur dr a gittim ilaç kullanmak için. Sabah kan verdim bakalım e nabızdan öğrenirim kısmetse. 3 kere kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Hepimiz için en hayırlısı olsun 🙏🏻 bu bekleyiş çok heyecanlı 🤩

Kızlar sanirim hepimizde planli gevelik yapıyor, oncesinde bir doktora giden oldu mu, folik asit kullananlar var mi
Ben gitmiştim gebelikten 3 ay önce. Folik asite başladım. İdrar yolu enfeksiyonu için tedavi gördüm ama gel gör ki enfeksiyon tam şimdi yeniden başladı 😅

Ben kullanıyorum doktora da gittim sperm testi de verdik adet olduğumda doktoruma gösterecem sonrasinda tedaviye başlar belki
Allah'ım kolaylik versin canm, ben baslamadim gebelik olursa ilk tahlil veririrm ona gire devam ederim

teşekkür ederim canım güzel dileklerim için 🙏🏻💕 aslında ben de adet günü geçene kadar yapmayacaktım ama idrar yolu enfeksiyonu olunca mecbur dr a gittim ilaç kullanmak için. Sabah kan verdim bakalım e nabızdan öğrenirim kısmetse. 3 kere kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Hepimiz için en hayırlısı olsun 🙏🏻 bu bekleyiş çok heyecanlı 🤩
Bencede cok cok heyecan verici 🤩

Ben gitmiştim gebelikten 3 ay önce. Folik asite başladım. İdrar yolu enfeksiyonu için tedavi gördüm ama gel gör ki enfeksiyon tam şimdi yeniden başladı 😅
Folik asitcok kullanilmamasi yonunde seyler duydum ne kadar dogru bilmiyorum oztizm sepep olabiliyorms Allah'ım korusun,tabiki doktorun inerdigi kadar kullanmali, yada bilmiyorum kritik bir durum ,bende kullanirim am gebelikten sonra olur büyük ihtimalle

Kizalr yanlis bilgi vermiyeyim dedim doktorumuzu dinleyelim ne diyor

X