Kızlar baska bir sey ekli istermisinizyas cocuk sayisi felanMerhabalar, oncelikle Rabbim isteyen herkese bebek versin kucağını boş birakmasin
Anne adaylarımiz sat bat durum tomrs 24 temmuz 21 Ağustos bekliyor
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırızBende de hasta olucu gibi belimde agri oldu ara sira gebelikte de olabiliyor hayirlisi, inşallah
Böyle güzel benceKızlar baska bir sey ekli istermisinizyas cocuk sayisi felan
Tamam canm teşekkürlerBöyle güzel bence
Her sey gönlünce olsunSat 22 iyul
Bat 21 Avqust
GözləyirəmBundanım olsun
Sat 17 temmuzTamam canm teşekkürler
Canım benide yazarmısın listeye sat 08.07 bat 08.08 görünüyor 5+2 kimyasal gebelik sonlanması ile..Merhabalar, oncelikle Rabbim isteyen herkese bebek versin kucağını boş birakmasin
Cok geçmiş olsun canım vardir rabbimim bir bildigi, rabbim kolylik versin , inşallah saglikli bir gebelik gecirirsinCanım benide yazarmısın listeye sat 08.07 bat 08.08 görünüyor 5+2 kimyasal gebelik sonlanması ile..
Pazartesi günü aşılamam var tekrar, bu gece 00.00 da ovitrelle vurdum. Dualarım hepimizin umutlarıyla
Hakkinda hayirlisihanımlar merhaba benim regli döngüm 32 gün sürüyor, son reglim 4 ağustos'tu. yani 22'sinde yumurtlama günüm olması lazım takvime göre. reglim bittiğinden beri sık ilişki deniyoruz, hatta 17'si 18'i ve 19'u günde iki defa biri dışarı diğeri içeri şeklinde oldu. gönlümden kız evlat geçtiği için ona göre bir şeyler denemeye çalışıyorum. bir yandan da ovulasyon testi yapıyorum ama hala çift çizgi göremedim. ama 3-5 gün kala bırakılması gerektiğini söylüyorlar kız bebek için. o yüzden bırakalım mı yoksa çift çizgi görene kadar devam mı edelim anlamadım bir fikir verir misiniz? tabii ki öncelikle sağlıklı ve hayırlısını versin rabbim orası ayrı, bizimki sadece tatlı bir çaba belki tutar diye...
İyiyiz sen nasılsınSelam anne adaylari nasılsıniz
Bende iyim canmİyiyiz sen nasılsın
tammdir ekliyorumSat :18 temmuz
Bat:17 Ağustos ama hâlâ olmadım bugün lekelenme olmuş. Ekleyebilir misiniz
Bende de silik çizgi çıktı bir yandan çok seviniyorum ama bir taraftanda yanlışsa diye endişeleniyorumSat 30 temmuz bat 23 agustos.hafif silik bir cizgi gordum bugun testte.ama gercekmi anlamak icin adet gecikmemi beklemem gerekiyor.o nedenle sevinemiyorum sonra husran olmasin diyecok uykuluyum,regl opmuscasina kasik ve bel agrim var.arada bastiriyor geciyir, surekli tuvaletim varmis gibi bir his...ama.gidiyorum azcik bise.bas agrisi, gaz, ates basmasi da cabasi...insallah gebeliktir...hepimiz icin duaciyim.