Gebeliğe Hazırlık Ağustos ta gebelik bekleyenler 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime 4 gün falan var geçmedi. Ama lekelenme internette beklenen adet gününden 5 -6 gün önce falan gelir yazıyor. O kadar umutlandırdı ki. 2 gün önce 1-2 saat gelen kahverengi akıntı olarak. Peçeteye geldi. Bugün test yaptırmaya gittim. NG. Kötü oldu

Bir de hala kasık ağrılarım devam ediyor ara ara.

Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce benim hcg 35 çıkmıştı dün tekrar kan verdim 33 e düşmüş malesef. Hemen kadın doğum doktoruna gittik kimyasal gebelik olarak yorumladı doktorum. Birkaç gün içinde büyük ihtimalle kan yoluyla atılacağını tahmin etti. Hayırlısı olsun, 2.gebeliğim olacaktı ama yine de insan çok üzülüyor. Bende idrar yolu enfeksiyonu da vardı hemen bunu tedavi ettirip iyi hissedince yeniden deneriz artık kısmetse.

Arkadaşlar merhaba ben 21 ağustosta aşılama yaptırdım bugün 12. Günüm sizce tutmuş mu

Eklentiler

• IMG_3970.jpeg
    68,7 KB · Görüntüleme: 35
yaa cok uzuldum cnm rabbim tez zamanda saglikla verir insallah

Negatif çıkmışsa kendinizi umutlandırmayın bence. Adetiniz bekleyin ki adet olursanız hayal kırıklığı yaşamayın, adet olmaz ve hamile çıkarsanız da sürpriz olmuş olur size de. Benimde kasık ağrım çok oldu özellikle sol kasıkta batma çok oluyordu çok inandım hamileyim dedim ama maalesef değil mişim. Üstelik ben üç kez kimyasal gebelik geçirdim çok üzülüyordum her seferinde. Ama bu sefer adet olunca üzülmedim pek, adet demek yeni bir yumurtlama dönemi, yeni bir şans demek. Sizde böyle düşünüp adetinizi bekleyin gecikirse tekrar test yapın ama benim tavsiyem test için en az beş gün bekleyin çünkü adetiniz düzenli olsa bile bir kaç günlük gecikmeler olabiliyor. Allah en hayırlı zamanda en güzel şekilde nasip etsin hepimize

O kadar güzel yazmışsınız ki. Kalbime dokundunuz,çok teşekkür ederim. Hepimiz için en hayırlısı olsun

Kızlarrr. Bahsetmiştim 3 gün önce kahverengi leke geldiğini. Dün eşimle yine bir korunmasız ilişkimiz oldu. Bu ilişkiden sonra açık pembe bir kan geldi adetimi tetiklediğini düşünmüştüm. Fakat akşamdan sabaha gelmemiş bir daha. Bu portalda bir yerde yazı okudum akşam araştırmalarım sonucu. bir arkadaşımız 'Hamile olduğumda bende bu durumu yaşamıştım. Bir gün kahverengi leke olup ertesi gün ilişki sonrası pempe bir kan geldiğini ne kadar doğru bilmiyorum ama bebeğin rahme yerleşmesi için rahim yumşadığında ilişki sonrası kanama olabiliyormuş' diye belirtmişti. Doğruluğu nedir sizce?

Selam canm olabilir, dikkat et, ama olmama ihtimali nude gize al hayal kırıklığı olmasın, rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…