- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
Ay hadi inşallah güzel haberler alırsın bende 6. Gundeyim hala olmadım söktürücü kullanip kullanmamak arasında kaldimben gecikmenin 2.gunundeyim testte yapmadim
senin gecikiyomu boyle cnmAy hadi inşallah güzel haberler alırsın bende 6. Gundeyim hala olmadım söktürücü kullanip kullanmamak arasında kaldim
Adetime 4 gün falan var geçmedi. Ama lekelenme internette beklenen adet gününden 5 -6 gün önce falan gelir yazıyor. O kadar umutlandırdı ki. 2 gün önce 1-2 saat gelen kahverengi akıntı olarak. Peçeteye geldi. Bugün test yaptırmaya gittim. NG. Kötü olduAdetiniz gecikti mi? Veya gecikmemişse az mı kaldı? Ben adetten üç gün önce yaptım negatif çıktı ve tam vaktinde adet oldum. Ama her ne kadar kan testi bile olsa bir ihtimal yanlış çıkmış olabilir mi? Henüz kana karışmamış olabilir mi diye kendimi çok avuttum ki maalesef bu da kötü oluyor.
Bir de hala kasık ağrılarım devam ediyor ara ara.Adetime 4 gün falan var geçmedi. Ama lekelenme internette beklenen adet gününden 5 -6 gün önce falan gelir yazıyor. O kadar umutlandırdı ki. 2 gün önce 1-2 saat gelen kahverengi akıntı olarak. Peçeteye geldi. Bugün test yaptırmaya gittim. NG. Kötü oldu
Düzene girmişti bu ay yine bozuldu muhtemelensenin gecikiyomu boyle cnm
Amin kuzum aynen öyle ama napalım bir şekilde vakit geçmeliÖyle tabi de insanın elinde değil. Allah yardımcımız olsun
yaa cok uzuldum cnm rabbim tez zamanda saglikla verir insallahMerhaba arkadaşlar, 3 gün önce benim hcg 35 çıkmıştı dün tekrar kan verdim 33 e düşmüş malesef. Hemen kadın doğum doktoruna gittik kimyasal gebelik olarak yorumladı doktorum. Birkaç gün içinde büyük ihtimalle kan yoluyla atılacağını tahmin etti. Hayırlısı olsun, 2.gebeliğim olacaktı ama yine de insan çok üzülüyor. Bende idrar yolu enfeksiyonu da vardı hemen bunu tedavi ettirip iyi hissedince yeniden deneriz artık kısmetse.
anladim cnm bende adet oldum olucam modumdayim normalde gecikme olmazdi erken olurdu aksine yarin doktor icin nigdeye gidiyom pazartesi gunune kadar olur galibaDüzene girmişti bu ay yine bozuldu muhtemelen
Negatif çıkmışsa kendinizi umutlandırmayın bence. Adetiniz bekleyin ki adet olursanız hayal kırıklığı yaşamayın, adet olmaz ve hamile çıkarsanız da sürpriz olmuş olur size de. Benimde kasık ağrım çok oldu özellikle sol kasıkta batma çok oluyordu çok inandım hamileyim dedim ama maalesef değil mişim. Üstelik ben üç kez kimyasal gebelik geçirdim çok üzülüyordum her seferinde. Ama bu sefer adet olunca üzülmedim pek, adet demek yeni bir yumurtlama dönemi, yeni bir şans demek. Sizde böyle düşünüp adetinizi bekleyin gecikirse tekrar test yapın ama benim tavsiyem test için en az beş gün bekleyin çünkü adetiniz düzenli olsa bile bir kaç günlük gecikmeler olabiliyor. Allah en hayırlı zamanda en güzel şekilde nasip etsin hepimizeAdetime 4 gün falan var geçmedi. Ama lekelenme internette beklenen adet gününden 5 -6 gün önce falan gelir yazıyor. O kadar umutlandırdı ki. 2 gün önce 1-2 saat gelen kahverengi akıntı olarak. Peçeteye geldi. Bugün test yaptırmaya gittim. NG. Kötü oldu
Haklısın öyle gerçektenAmin kuzum aynen öyle ama napalım bir şekilde vakit geçmeli
Hayırlısı olsun inşallahanladim cnm bende adet oldum olucam modumdayim normalde gecikme olmazdi erken olurdu aksine yarin doktor icin nigdeye gidiyom pazartesi gunune kadar olur galiba
O kadar güzel yazmışsınız ki. Kalbime dokundunuz,çok teşekkür ederim. Hepimiz için en hayırlısı olsunNegatif çıkmışsa kendinizi umutlandırmayın bence. Adetiniz bekleyin ki adet olursanız hayal kırıklığı yaşamayın, adet olmaz ve hamile çıkarsanız da sürpriz olmuş olur size de. Benimde kasık ağrım çok oldu özellikle sol kasıkta batma çok oluyordu çok inandım hamileyim dedim ama maalesef değil mişim. Üstelik ben üç kez kimyasal gebelik geçirdim çok üzülüyordum her seferinde. Ama bu sefer adet olunca üzülmedim pek, adet demek yeni bir yumurtlama dönemi, yeni bir şans demek. Sizde böyle düşünüp adetinizi bekleyin gecikirse tekrar test yapın ama benim tavsiyem test için en az beş gün bekleyin çünkü adetiniz düzenli olsa bile bir kaç günlük gecikmeler olabiliyor. Allah en hayırlı zamanda en güzel şekilde nasip etsin hepimize
Merhabalar, oncelikle Rabbim isteyen herkese bebek versin kucağını boş birakmasin
Anne adaylarımiz sat bat durum tomrs 21 Ağustos 17 Eylül bekliyor @missaisha 22 21 Ağustos bekliyor Hasrtttcim 17 temmuz 26 Ağustos bekliyor @mirasanne 8 temmuz 7 Ağustos bekliyor @orhfeza 18 temmuz 17 Ağustos bekliyor @medusaa 30 temmuz 23 Ağustos bekliyor @sonsuzaskk 31 temmuz 29agustos bekliyor O ozge3335 1 Ağustos 26 Ağustos hamis Waww 31 Ağustos bekliyor @dilanurrr 25 Ağustos bekliyor @Aysegul Alav 28 temmuz 24 Ağustos bekliyor @nilns 5 Ağustos 31 Ağustos bekliyor @Mademoiselle8 4 Ağustos 5eylul bekliyor ParlayanGece Bekliyor @lale91 Bekliyor
Teşekkürler canımİyi eğlencelerr
Olabilir eğer adetiniz gelmediyse test yapınMerhabalar bende aranıza yeni katıldım 4 aylık evliyim bebek planliyoruz adetime 2 gün var yalnız bikac saat önce pembe akıntım var eşliğinde de hafif kramplarim var sizce tutunma olabilir mi
Selam canm olabilir, dikkat et, ama olmama ihtimali nude gize al hayal kırıklığı olmasın, rabbim gönlüne göre versinKızlarrr. Bahsetmiştim 3 gün önce kahverengi leke geldiğini. Dün eşimle yine bir korunmasız ilişkimiz oldu. Bu ilişkiden sonra açık pembe bir kan geldi adetimi tetiklediğini düşünmüştüm. Fakat akşamdan sabaha gelmemiş bir daha. Bu portalda bir yerde yazı okudum akşam araştırmalarım sonucu. bir arkadaşımız 'Hamile olduğumda bende bu durumu yaşamıştım. Bir gün kahverengi leke olup ertesi gün ilişki sonrası pempe bir kan geldiğini ne kadar doğru bilmiyorum ama bebeğin rahme yerleşmesi için rahim yumşadığında ilişki sonrası kanama olabiliyormuş' diye belirtmişti. Doğruluğu nedir sizce?