Merhaba, bu zaten benim yıllardır çektiğim bir sıkıntıydı. İdrarda yanma oluyor daha yeni tuvalete gitmişken sanki çok sıkışmış gibi yeniden tuvaletiniz geliyor. Hatta benim biraz daha ilerleyince böbreklerimde ağrı yaptıMerhaba idrar yolu enfeksiyonu olduğunu nasıl anladınız
Ateş falan yapıyor muMerhaba, bu zaten benim yıllardır çektiğim bir sıkıntıydı. İdrarda yanma oluyor daha yeni tuvalete gitmişken sanki çok sıkışmış gibi yeniden tuvaletiniz geliyor. Hatta benim biraz daha ilerleyince böbreklerimde ağrı yaptıenfeksiyon böbreklere çıkmıştı
Ya benimde mesanem biraz şişince idrarımı yaparken alt karnım özellikle sağ kasığım hafif sızlıyor,ne yanma ne akıntı var ama bir de hareket edince oturunca vs sağ kaşığım hafiften rahatsız ediyor kist mi yoksa enfeksiyon mu bilemedim adet günümü bekliyorum….Merhaba, bu zaten benim yıllardır çektiğim bir sıkıntıydı. İdrarda yanma oluyor daha yeni tuvalete gitmişken sanki çok sıkışmış gibi yeniden tuvaletiniz geliyor. Hatta benim biraz daha ilerleyince böbreklerimde ağrı yaptıenfeksiyon böbreklere çıkmıştı
Ben elendim beni silin lutfenMerhabalar, oncelikle Rabbim isteyen herkese bebek versin kucağını boş birakmasin
Anne adaylarımiz sat bat durum tomrs 21 Ağustos 17 Eylül bekliyor @missaisha 22 21 Ağustos bekliyor Hasrtttcim 17 temmuz 26 Ağustos bekliyor @mirasanne 8 temmuz 7 Ağustos bekliyor @orhfeza 18 temmuz 17 Ağustos bekliyor @medusaa 30 temmuz 23 Ağustos bekliyor S sonsuzaskk 31 temmuz 29agustos bekliyor O ozge3335 1 Ağustos 26 Ağustos hamis Waww 31 Ağustos bekliyor @dilanurrr 25 Ağustos bekliyor @Aysegul Alav 28 temmuz 24 Ağustos bekliyor @nilns 5 Ağustos 31 Ağustos bekliyor @Mademoiselle8 4 Ağustos 5eylul bekliyor ParlayanGece Bekliyor @lale91 Bekliyor
Hayır bende hiç ateş yapmadı bugüne kadarAteş falan yapıyor mu
Şikayetiniz sadece idrar yanması mıHayır bende hiç ateş yapmadı bugüne kadar
Hiç bilemiyorum ama şüpheniz varsa sağlık ocağında ya da acilde hemen bir idrar tahliline baktırabilirsiniz. Bana dr gebelikte de içilebilen tek doz bir ilaç yazdı yanmayı hafifletti. Ama geçmedi hafif var hala. Şimdi dr tekrar aynı ilaçtan yazdı bir kere daha içmem gerekiyor. Gebelik şüpheniz olduğunu söylerseniz ağrınızı dindirmek için böyle bir şey verebilirYa benimde mesanem biraz şişince idrarımı yaparken alt karnım özellikle sağ kasığım hafif sızlıyor,ne yanma ne akıntı var ama bir de hareket edince oturunca vs sağ kaşığım hafiften rahatsız ediyor kist mi yoksa enfeksiyon mu bilemedim adet günümü bekliyorum….
Evet idrar yanması ve sık tuvaletin gelmesiydi. Birkaç gün sonra da böbreklerde ağrı oluştu.Şikayetiniz sadece idrar yanması mı
Allah hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin. Benimde olmadı bu ay. Zamanı daha var demek ki.Yok canım yumurta takibine başladık letu verdi kontrole gideceğiz bakalım
Ama hiçbir şikayetiniz yokken bile idrar yolu enfeksiyonu geçirilebiliyormuş. Sizde farklı semptomlar varsa bir baktırın istersenizŞikayetiniz sadece idrar yanması mı
Benim semptomum yok. Sadece merak ettimAma hiçbir şikayetiniz yokken bile idrar yolu enfeksiyonu geçirilebiliyormuş. Sizde farklı semptomlar varsa bir baktırın isterseniz
Hayırlısı olsun, Allah en güzel en doğru zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallahMerhaba kan testi yaptırdım negatif cikti malesef
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Çok teşekkür ederimHayırlısı olsun, Allah en güzel en doğru zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Amin kuzum inşallahAllah hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin. Benimde olmadı bu ay. Zamanı daha var demek ki.
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım 4 aylık evliyim bebek planliyoruz adetime 2 gün var yalnız bikac saat önce pembe akıntım var eşliğinde de hafif kramplarim var sizce tutunma olabilir miGöğüs ağrısı kişiden kişiye göre değişiyor bence arkadaşımda hiç bir belirti yok
Öyle tabi de insanın elinde değil. Allah yardımcımız olsunAmin kuzum inşallahstres yapmamak en iyisi
Adetiniz gecikti mi? Veya gecikmemişse az mı kaldı? Ben adetten üç gün önce yaptım negatif çıktı ve tam vaktinde adet oldum. Ama her ne kadar kan testi bile olsa bir ihtimal yanlış çıkmış olabilir mi? Henüz kana karışmamış olabilir mi diye kendimi çok avuttum ki maalesef bu da kötü oluyor.Kızlar 2 gün önce lekelenmem olmuştu. Hatta yazmıştım buraya. Ama bugün kan testi oldum sonuc negatif. Oysa ki o kadar hissetmiştimm ki. Kana henüz yansımamış olabilir mi
ben gecikmenin 2.gunundeyim testte yapmadimMerhaba kan testi yaptırdım negatif cikti malesef
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah