Tebrikler canm rabbim kucağına almayi nasip etsinÇok teşekkür ederim canım Allah isteyen ve sevgiyle bakabilecek olan herkese nasip etsin inşallah. Evet canım bat tan 5 gün önce 3 tane +med yaptım pozitif çıkmıştı. Sonra kan verdim 0.1 yani negatif çıktı. Sonra pahalı bir marka test daha denedim bat günü o da negatif çıktı. Bat 2 gün gecikince bugün tekrar kan verdim pozitif çıktıepey bir test yapmış oldum
İyi eğlencelerrKizlar guzel haberler gelir inşallah sizlerden birkacgun yogundum bugunde kayinvalideye geldik gezi turyapiyiruz
Yine içe doğru peçeteyle silince geliyor kahverengi parlak bir renkAdet günüme 1 hafta var. Bugün iç çamaşırıma kahverengi bir leke gördüm ama sürüntü gibi. Yani peçeteyle silinir de sonda kalan olur ya öyle. Sonra 1 saat sonra tekrar tuvalet ihtiyacım için gittiğimde de peçeteye böyle bir damla gibi kahverengi leke geldi. Ama o sürüntü gibi değil damla şeklinde. Yerleştirme kanaması nasıl oluyor bilmiyorum ama bunu yorumlayabilir misiniz
Çok teşekkür ederim canım hayırlısıyla hepimize inşallahTebrikler canm rabbim kucağına almayi nasip etsin
Yok canım yumurta takibine başladık letu verdi kontrole gideceğiz bakalımMerhaba iyi günler. Sizin durumunuzu merak ettim. Gebelik var mı bu ay?
Yerleşme kanaması hakkında bilgim yok ama burda çoğu kişi yaşamış hafif leke tarzında sizinde yerleşme kanaması olabilirArkadaşlar lütfen cevaplar mısınız çok merak ediyorum. Adetime henüz 5 6 gün falan var. Dün kahverengi ufak damla kahverengi leke geldi. Dün bir kaç kez daha geldi ve dün bitti sürmedi. Yerleştirme kanaması nasıl oluyor. Sizce yerleştirme olabilir mi?
Selam canm ben böyle bir durum yasamadim ama olabilir dikkat etArkadaşlar lütfen cevaplar mısınız çok merak ediyorum. Adetime henüz 5 6 gün falan var. Dün kahverengi ufak damla kahverengi leke geldi. Dün bir kaç kez daha geldi ve dün bitti sürmedi. Yerleştirme kanaması nasıl oluyor. Sizce yerleştirme olabilir mi?
Selam canm ben böyle bir durum yasamadim ama olabilir dikkat et
Adet gününün geçmesini bekle benceİnşallah bende bilmiyorum yerleşme kanaması nasıl oluyor. O sebepten de ilk kez böyle bir leke gördüm. Ufak ufak ve şuan yok dün oldu. Hemen sabaha kaset test yaptım negatif oldu. Nasıl ilerlemeliyim bilmiyorum
Çok teşekkür ederim. Öyle yapacağım. Çok heyecanlıyımAdet gününün geçmesini bekle bence
Normalde ateşim hep 35.7 çıkardı. Dünden beri 36.4 lerde geziyor. İlgisi olabilir miÇok teşekkür ederim. Öyle yapacağım. Çok heyecanlıyım
Olabilir canmNormalde ateşim hep 35.7 çıkardı. Dünden beri 36.4 lerde geziyor. İlgisi olabilir mi
Merhaba idrar yolu enfeksiyonu olduğunu nasıl anladınızteşekkür ederim canım güzel dileklerim içinaslında ben de adet günü geçene kadar yapmayacaktım ama idrar yolu enfeksiyonu olunca mecbur dr a gittim ilaç kullanmak için. Sabah kan verdim bakalım e nabızdan öğrenirim kısmetse. 3 kere kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Hepimiz için en hayırlısı olsun bu bekleyiş çok heyecanlı