Gebeliğe Hazırlık Ağustos ta gebelik bekleyenler 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrikler canm rabbim kucağına almayi nasip etsin

Kizlar guzel haberler gelir inşallah sizlerden birkacgun yogundum bugunde kayinvalideye geldik gezi turyapiyiruz

Adet günüme 1 hafta var. Bugün iç çamaşırıma kahverengi bir leke gördüm ama sürüntü gibi. Yani peçeteyle silinir de sonda kalan olur ya öyle. Sonra 1 saat sonra tekrar tuvalet ihtiyacım için gittiğimde de peçeteye böyle bir damla gibi kahverengi leke geldi. Ama o sürüntü gibi değil damla şeklinde. Yerleştirme kanaması nasıl oluyor bilmiyorum ama bunu yorumlayabilir misiniz

Yine içe doğru peçeteyle silince geliyor kahverengi parlak bir renk

Arkadaşlar lütfen cevaplar mısınız çok merak ediyorum. Adetime henüz 5 6 gün falan var. Dün kahverengi ufak damla kahverengi leke geldi. Dün bir kaç kez daha geldi ve dün bitti sürmedi. Yerleştirme kanaması nasıl oluyor. Sizce yerleştirme olabilir mi?

Yerleşme kanaması hakkında bilgim yok ama burda çoğu kişi yaşamış hafif leke tarzında sizinde yerleşme kanaması olabilir

İnşallah bende bilmiyorum yerleşme kanaması nasıl oluyor. O sebepten de ilk kez böyle bir leke gördüm. Ufak ufak ve şuan yok dün oldu. Hemen sabaha kaset test yaptım negatif oldu. Nasıl ilerlemeliyim bilmiyorum

Selam canm ben böyle bir durum yasamadim ama olabilir dikkat et

Dün oldu bu sabah kaset+erken gebelik testi yaptım negatif. İnternette de lekeden 4 5 gün sonra test öneriliyor. O yüzden bekleyeceğim. Bu arada aşırı sık idrar çıkma söz konusu

benimde adet gunum bgn olmadi henuz ama olucak gibiyim testde yapamiyom yapmakda istemiyom artik adet olursam doktora gitcem

Merhaba idrar yolu enfeksiyonu olduğunu nasıl anladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…