- 22 Ağustos 2023
- 172
- 60
- 22
Benimde bugün adetim 3 gün gecikti dün test yaptım negatifti galiba bende yokBugün 3. Gün gecikmenin benimde ara ara adet sancim oluyor geçiyor genelde su gibi akıntı var
Geç döllenme olabilir stres yapmayın normalde gecikme oluyor muyduBenimde bugün adetim 3 gün gecikti dün test yaptım negatifti galiba bende yok
Hayır çok düzenliydi niye böyle oldu anlamadımGeç döllenme olabilir stres yapmayın normalde gecikme oluyor muydu
Birazdaha bekleyip kan testi verin benceHayır çok düzenliydi niye böyle oldu anlamadım
Olmazsa veririm artık seninde hamileliğin hayırlı olsun canımBirazdaha bekleyip kan testi verin bence
Hamile değilim ki keşke olsaydımOlmazsa veririm artık seninde hamileliğin hayırlı olsun canım
İnşallah hamilesindir ozmanHamile değilim ki keşke olsaydımyarın kan testi yaptıracağım inşallah pozitiftir
Sende mi dün test yaptın canımİnsallahhh
Evet dün test yaptım gölge gibi silik çizgi çıktıSende mi dün test yaptın canım
Bende dün sabah kaset test yaptım negatifti inşallah sende vardır silikte olsa çoğu insan silik çizgiyle öğreniyor bende hiç çıkmadı canımEvet dün test yaptım gölge gibi silik çizgi çıktı
Testim boyleydiEki Görüntüle 3292978 kızlar çizgiyi görüyor musunuz siz kan testi yaptırsammi yoksa çizginin koyulasmasini mi bekleyeyim
Erken gebelik testi alıp dene birde ama birkacgun daha bekle geç döllenme olabiliyormuşBende dün sabah kaset test yaptım negatifti inşallah sende vardır silikte olsa çoğu insan silik çizgiyle öğreniyor bende hiç çıkmadı canım
İnşallah öyledir sende belirti var mı hiçErken gebelik testi alıp dene birde ama birkacgun daha bekle geç döllenme olabiliyormuş
Evet var adet sancısı oluyor sonra hemen geçiyor kasıklarimda sizlamalar var bel ağrısı ve sulu akıntı var birde sende belirti var miİnşallah öyledir sende belirti var mı hiç
Bel ağrısı hariç hepsi var bende de ama hamile olduğumu hissetmiyorum yok gibi yaniEvet var adet sancısı oluyor sonra hemen geçiyor kasıklarimda sizlamalar var bel ağrısı ve sulu akıntı var birde sende belirti var mi
Hiç beklemediğin anda sürpriz yaparBel ağrısı hariç hepsi var bende de ama hamile olduğumu hissetmiyorum yok gibi yani
1 yıldırHiç beklemediğin anda sürpriz yapar
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Bizde eylülde 1 yıl olucak nasipse1 yıldır
Merhaba iyi günler. Sizin durumunuzu merak ettim. Gebelik var mı bu ay?İnşallah kuzum yarın bakayım ben