Evet canım silik bir çizgi görünüyor bat günü ve sonrası yapılan kan testleri doğru sonuç veriyor bence yaptırabilirsin aslında, insan ister istemez çok merak ediyorEki Görüntüle 3292978 kızlar çizgiyi görüyor musunuz siz kan testi yaptırsammi yoksa çizginin koyulasmasini mi bekleyeyim
İnan ki o kadar merak ediyorum tutunmuş mu yoksa boşuna mı umutlaniyorum yaptığım testler hep böyle çıktı 2 gündür takip ediyorum bugunki biraz daha koyu çıktı lütfen bizler için dua et güzel haberler alalımEvet canım silik bir çizgi görünüyor bat günü ve sonrası yapılan kan testleri doğru sonuç veriyor bence yaptırabilirsin aslında, insan ister istemez çok merak ediyor
Tabiki canım etmez miyim biliyorum nasıl bir stres olduğunu Allahım inşallah en doğru zamanda en hayırlı şekilde güzel haberler almayı nasip etsin inşallahİnan ki o kadar merak ediyorum tutunmuş mu yoksa boşuna mı umutlaniyorum yaptığım testler hep böyle çıktı 2 gündür takip ediyorum bugunki biraz daha koyu çıktı lütfen bizler için dua et güzel haberler alalım
Amin inşallahTabiki canım etmez miyim biliyorum nasıl bir stres olduğunu Allahım inşallah en doğru zamanda en hayırlı şekilde güzel haberler almayı nasip etsin inşallahben de bekliyorum güzel haberlerinizi
merhaba beni de ekleyebilir misinizTamm canm ekliyorum
Bence bir kaç gün sonra tekrar yap. Ben gördüm ama koyulaşmasını takip ettikten sonra kan testi ver bence.Eki Görüntüle 3292978 kızlar çizgiyi görüyor musunuz siz kan testi yaptırsammi yoksa çizginin koyulasmasini mi bekleyeyim
Öyle yapicam inşallah koyulasirBence bir kaç gün sonra tekrar yap. Ben gördüm ama koyulaşmasını takip ettikten sonra kan testi ver bence.
İnşallahÖyle yapicam inşallah koyulasir
naptin cnm tekrarladinmi testiEki Görüntüle 3292978 kızlar çizgiyi görüyor musunuz siz kan testi yaptırsammi yoksa çizginin koyulasmasini mi bekleyeyim
Bugün akşam tekrardan yapacağım sen nasılsınnaptin cnm tekrarladinmi testi
kac gun gecikti benim 2 gun kaldi ve adet belirtileri varBugün akşam tekrardan yapacağım sen nasılsın
Bugün 3. Gün gecikmenin benimde ara ara adet sancim oluyor geçiyor genelde su gibi akıntı varkac gun gecikti benim 2 gun kaldi ve adet belirtileri var
kam verseydinya cnmBugün 3. Gün gecikmenin benimde ara ara adet sancim oluyor geçiyor genelde su gibi akıntı var
Bugün verecektim eşim kalabalık dedi yarın nasipse vericemkam verseydinya cnm
insallah hamilesindir cnmBugün verecektim eşim kalabalık dedi yarın nasipse vericem
İnşallah hepimiz hamileyizdir güzel haberler alırızinsallah hamilesindir cnm
insallah cnm ben memlekete nigdeye gitcem bir aksilik cikmazsa orda cok iyi bir doktor var annem gel diyip duruyo gittigimde adet olursam gitcem ona gerekirse kalirim bir muddetİnşallah hepimiz hamileyizdir güzel haberler alırız
İnşallah hiç gerek kalmadan güzel haberler alırsın diğer aylara göre farklı belirtin falan var mıinsallah cnm ben memlekete nigdeye gitcem bir aksilik cikmazsa orda cok iyi bir doktor var annem gel diyip duruyo gittigimde adet olursam gitcem ona gerekirse kalirim bir muddet
evet var cnm geceleri baslayan bel bacak ve kasik agrim var gunduzde uzaninca agriyo gogus agrimsa adete 1 hafta kala falan basladi 2 3 gun agrisini hissettim ama suan gecti dokununca agriyo sadece oda cok az yani birde sag sol bobrek agrisi oluyo arada canim batma seklinde olup geciyo sirt tarafi belkide enfeksiyon vardir bilemedimki testte yapamiyom aslinda elimde olsa belki yapardimda elimde de yok carsida uzak gidemem bi sicakta gecen ay deli gibi 5 tane testi yaptim bitirdim keske koysaydim biriniİnşallah hiç gerek kalmadan güzel haberler alırsın diğer aylara göre farklı belirtin falan var mı
Hiç strese sokma kendini günün geçtikten sonra test yap en sagliklisi çok kafa karıştıriyor idrar testlerievet var cnm geceleri baslayan bel bacak ve kasik agrim var gunduzde uzaninca agriyo gogus agrimsa adete 1 hafta kala falan basladi 2 3 gun agrisini hissettim ama suan gecti dokununca agriyo sadece oda cok az yani birde sag sol bobrek agrisi oluyo arada canim batma seklinde olup geciyo sirt tarafi belkide enfeksiyon vardir bilemedimki testte yapamiyom aslinda elimde olsa belki yapardimda elimde de yok carsida uzak gidemem bi sicakta gecen ay deli gibi 5 tane testi yaptim bitirdim keske koysaydim birini