Gebeliğe Hazırlık Ağustos ta gebelik bekleyenler 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah anne adaylarimiza 🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻hepinizin de guzel haberlwrini bekliyoruz ister bu ay olsun ister gelecek aylar 💕💕💕💕
Beni de ekler misiniz. Belirtilerim sık idrar a çıkma,mide yanması, sabahları öğürme şeklinde bulantı. Ama regli günüm henüz gelmedi. 3 gün sonra test yapacağım

Merhabalar, oncelikle Rabbim isteyen herkese bebek versin kucağını boş birakmasin💕

Anne adaylarımiz💕satbatdurum💌
tomrs tomrs 💕21 Ağustos17 Eylülbekliyor💌❤️
@missaisha💕2221 Ağustosbekliyor💌❤️
Hasrtttcim Hasrtttcim 💕17 temmuz26 Ağustosbekliyor💌❤️
mirasanne mirasanne 💕8 temmuz7 Ağustosbekliyor💌❤️
@orhfeza💕18 temmuz17 Ağustosbekliyor💌❤️
@medusaa💕30 temmuz23 Ağustosbekliyor💌❤️
@sonsuzaskk 💕31 temmuz29agustosbekliyor 💌
O ozge3335 💕1 Ağustos26 Ağustosbekliyor💌❤️
Waww Waww 💕31 Ağustosbekliyor 💌
@dilanurrr 💕25 Ağustosbekliyor 💌
@Aysegul Alav💕28 temmuz24 Ağustos💌 bekliyor
@nilns 💕5 Ağustos31 Ağustosbekliyor 💌
@Mademoiselle8 💕4 Ağustos5eylulbekliyor 💌
ParlayanGece ParlayanGece 31 temmuz30 Ağustos 💌 Bekliyor

Ayy tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
İdrar testi yapmismiydiniz
Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen ve sevgiyle bakabilecek olan herkese nasip etsin inşallah. Evet canım bat tan 5 gün önce 3 tane +med yaptım pozitif çıkmıştı. Sonra kan verdim 0.1 yani negatif çıktı. Sonra pahalı bir marka test daha denedim bat günü o da negatif çıktı. Bat 2 gün gecikince bugün tekrar kan verdim pozitif çıktı 😅😅 epey bir test yapmış oldum

Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen ve sevgiyle bakabilecek olan herkese nasip etsin inşallah. Evet canım bat tan 5 gün önce 3 tane +med yaptım pozitif çıkmıştı. Sonra kan verdim 0.1 yani negatif çıktı. Sonra pahalı bir marka test daha denedim bat günü o da negatif çıktı. Bat 2 gün gecikince bugün tekrar kan verdim pozitif çıktı 😅😅 epey bir test yapmış oldum
Amin inşallah 🤲🤲 benimde 2 gündür gecikiyor birkacgun bekleyip sonra bende kan vericem umarım güzel haberler alırım Allah kucağına almayı nasip etsin
Belirtin falan var mi

Amin inşallah 🤲🤲 benimde 2 gündür gecikiyor birkacgun bekleyip sonra bende kan vericem umarım güzel haberler alırım Allah kucağına almayı nasip etsin
Belirtin falan var mi
Amin canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz🙏🏻 gebelik belirtisi mi bilmiyorum ama iştahsızlık baş dönmesi var bir de ben normalde hayatta gece tuvalete kalkmam bu aralar çok sık kalkıyorum tuvalet için. Bende idrar yolu enfeksiyonu da var ondan her şey birbirine karıştı

Amin canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz🙏🏻 gebelik belirtisi mi bilmiyorum ama iştahsızlık baş dönmesi var bir de ben normalde hayatta gece tuvalete kalkmam bu aralar çok sık kalkıyorum tuvalet için. Bende idrar yolu enfeksiyonu da var ondan her şey birbirine karıştı
İnşallah 🤲 iştahsızlık bende de var kasık agrisi ve bel ağrısıda enfeksiyon için ilaç falan kullanıyor musun birde akintin var mi seninle adet günlerimiz ayniymis

Kızlaaaarrr aşılamanın 7. Günü testim bu şekilde?

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-28-16-46-17-177_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2023-08-28-16-46-17-177_com.whatsapp.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 38
İnşallah 🤲 iştahsızlık bende de var kasık agrisi ve bel ağrısıda enfeksiyon için ilaç falan kullanıyor musun birde akintin var mi seninle adet günlerimiz ayniymis
Enfeksiyon böbreklere çıkmıştı o yüzden dr monurol yazdı. Tek seferlik toz ilaç. Gebeler de içebiliyormuş. O dindirdi bayağı ama hala hafif yanma var hissediyorum. Çarşamba tekrar gideceğim beta hcg artmış mı diye hem de enfeksiyon işini soracağım. Akıntım var ama benim hep vardı zaten.

Enfeksiyon böbreklere çıkmıştı o yüzden dr monurol yazdı. Tek seferlik toz ilaç. Gebeler de içebiliyormuş. O dindirdi bayağı ama hala hafif yanma var hissediyorum. Çarşamba tekrar gideceğim beta hcg artmış mı diye hem de enfeksiyon işini soracağım. Akıntım var ama benim hep vardı zaten.
Çok geçmiş olsun umarım enfeksiyondan hemencicik kurtulursunuz 🤲

gogus agrim varmi cnm hayirli olsu. bu arada

X