- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
yaa uzuldum cnm yaaAdet günüm gelen giden yok dün kan verdim negatif cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa uzuldum cnm yaaAdet günüm gelen giden yok dün kan verdim negatif cikti
Merhaba cnm aynı durumu bu ay bende yaşadım ve bu yaşıma kadar hiç böyle ağrılarım olmamıştı bende uyuyamadım vajinal muayene etti doktor (enfeksiyon veya başka hiç bisey yok dedi) herşey normal dedi smear testi verdim (sonucu daha cikmadi). Kan testim 2.80 çıkmıştı beta bu olanlar adetime 7-8 gün kala olmuştu. Adet günümü 5 gün geçti hala olmadım bi türlü (çok düzenli bi adetim yok) bu ay umitliydim gebelikten bat gunumde de oncesinde de dun de toplam 3 kere olmak üzere idrar testi yaptim ve hepsi negatifti. Akıntı vs olayını da yaşadım ama enfeksiyon yok demişti doktor. Bugün akşam beta testim 1.41 cıktı yani gebelik yok hala da adet olmadim (8 aydır düşünüyoruz olmadı) senin dediğin şekilde oldum aynen ağrıdan ne sağa dönebildim ne sola yatakta çok zor uyudum o ağrı neydi neyin nesiydi bilmiyorum bu ay çok degisik bi şeyler yaşadım. O yüzden eğer gebe çıkarsan veya doktora gidip ne olduğunu öğrenirsen haber edermisin gerçekten merak ettimBen 2 gece boyunca uyuyamamistim en sonunda dayanamadim ağrı kesici aldım üstüne hastaneye gittim gece ordanda iğne oldum idrar testi istemislerdi belki enfeksiyon varsa onun agrisi vuruyor diye
Merhaba degerlerden anlamiyorum hormon testini siz mi verdiniz doktor mu istedi acaba be nasıl oluyor hiç bilgim yok bilgi verirmisiniz ? Ikinci çocuğum 8 ay oldu hala gebe kalamadım vajinal muayenede herşey normal cıktı ama doktor başka bireyden bahsetmedi hormon testi vs veya rahim filmiMerhaba kızlar ben de bu ay erkenden adet oldum kafaya takmak istemiyorum artık daha sonra ikinci günü gittim hormon testimi verdim orda Amh da bakılmış. Bi değerlerime bakar mısınız.
FSH 8
LH 9
AMH 2.8
Bir ay sonra da rahim filmi çekilmek istiyorum bakalım
Benimde o zaman adetime 10 gün vardi betaya baktırmak aklıma dahi gelmemisti iğne olup eve gelmiştim bugünde adet günüm maalesef adet olmadım kasıklarima ara ara batmalar oluyor yarın sabah ilk idrarla test yapacağımMerhaba cnm aynı durumu bu ay bende yaşadım ve bu yaşıma kadar hiç böyle ağrılarım olmamıştı bende uyuyamadım vajinal muayene etti doktor (enfeksiyon veya başka hiç bisey yok dedi) herşey normal dedi smear testi verdim (sonucu daha cikmadi). Kan testim 2.80 çıkmıştı beta bu olanlar adetime 7-8 gün kala olmuştu. Adet günümü 5 gün geçti hala olmadım bi türlü (çok düzenli bi adetim yok) bu ay umitliydim gebelikten bat gunumde de oncesinde de dun de toplam 3 kere olmak üzere idrar testi yaptim ve hepsi negatifti. Akıntı vs olayını da yaşadım ama enfeksiyon yok demişti doktor. Bugün akşam beta testim 1.41 cıktı yani gebelik yok hala da adet olmadim (8 aydır düşünüyoruz olmadı) senin dediğin şekilde oldum aynen ağrıdan ne sağa dönebildim ne sola yatakta çok zor uyudum o ağrı neydi neyin nesiydi bilmiyorum bu ay çok degisik bi şeyler yaşadım. O yüzden eğer gebe çıkarsan veya doktora gidip ne olduğunu öğrenirsen haber edermisin gerçekten merak ettim
Bana bu ay nasip degilmis artik inşallah diğer ay olur kızım çok istiyor abla olmayı umarım Allah gönlümüze göre nasip eder. Sizinde inşallah gönlünüze göre olsun yarın inşallah hayırlı haberler alırsınız bu arada betayı ben bandırmadım ben 8 aydır gebe kalamıyorum diye doktora muayene için gittim o kendisi kan testi istemişti o da tam 7 gün önceye denk geldi. 2.80 betayı öğrenince biraz ümitlendim ama yanılmışım. Bugünde kan testi vermezdim normalde olmadığını biliyorum tatile cikicaz çıkmadan bi netlik kazansın yanlış bi harekette bulunmayın diye garanti olsun diye kan testi verdim. Yoksa 3 defa negatif çıkıp kan testine hiç gerek yoktu adetim de düzensiz zaten 5 gün gecikti ama. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin sizede bana da inşallahBenimde o zaman adetime 10 gün vardi betaya baktırmak aklıma dahi gelmemisti iğne olup eve gelmiştim bugünde adet günüm maalesef adet olmadım kasıklarima ara ara batmalar oluyor yarın sabah ilk idrarla test yapacağım
mutlaka haberdar ederim inşallah isteyen herkes güzel haberler alir bu ay
Çok geçmiş olsun. Belki hamilelikte vardır hiç belli olmaz insallah hakkınızda hayırlısı olsunDün tüm vücudum ağrıyordu ayakta zor duruyordum ateş, mide bulantisi, iştahsızlık vardı acile gittim beta verdim ( negatif cikmisti ) ve rahatsızligimi öğrenmek için kanda enfeksiyon cikti H herseyguzelolacak6
Adet olmadığın sürece ihtimal var bence umarım senden de güzel haberler almak nasip olur Allah isteyen herkese nasip etsinBana bu ay nasip degilmis artik inşallah diğer ay olur kızım çok istiyor abla olmayı umarım Allah gönlümüze göre nasip eder. Sizinde inşallah gönlünüze göre olsun yarın inşallah hayırlı haberler alırsınız bu arada betayı ben bandırmadım ben 8 aydır gebe kalamıyorum diye doktora muayene için gittim o kendisi kan testi istemişti o da tam 7 gün önceye denk geldi. 2.80 betayı öğrenince biraz ümitlendim ama yanılmışım. Bugünde kan testi vermezdim normalde olmadığını biliyorum tatile cikicaz çıkmadan bi netlik kazansın yanlış bi harekette bulunmayın diye garanti olsun diye kan testi verdim. Yoksa 3 defa negatif çıkıp kan testine hiç gerek yoktu adetim de düzensiz zaten 5 gün gecikti ama. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin sizede bana da inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah vardırÇok geçmiş olsun. Belki hamilelikte vardır hiç belli olmaz insallah hakkınızda hayırlısı olsun
InsallahÇok teşekkür ederim inşallah vardır
Eşimde aynısını söylüyor ama ben pek ihtimal vermiyorum %1 lik filan bi ihtimal olsa o da beni mi bulcak diyorum tabi Allah nasip edecek olduktan sonra hiç belli olmaz arası ayrı keşke olsa çok isterdim bi mucizeye ihtiyacım var. 8 aydır zihnen çok yıprandım Allahtan bir kızım var ve onunla zaman geçirip onun okuluyla vs ilgilenirken daha iyi hissediyorum kendimi. 3 aylık yaz tatili beynim zihnim o kadar yoruldu ki evde. Okullar açılınca ödevdi dersti okula gel git derken zaman geçiyor kafamı pek görmüyorum bu konuya o yüzden bir an önce açılmasını istiyorum. Özellikle bu ay çevremden 5 kişinin gebelik haberini alınca ben bi tuhaf oldum neden olmuyor diye sürekli kendimi sorgulamaktan. Rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar o duyguyu yaşamayı nasip eder bana. Sizin de inşallah vardır ve anne olursunuzAdet olmadığın sürece ihtimal var bence umarım senden de güzel haberler almak nasip olur Allah isteyen herkese nasip etsin
Siz kaç aydır gebelik düşünüyorsunuz acaba ? Folik asit kullaniyormusunuz bi de ovulasyon testi hiç kullandınız mıInsallah
Allah uzun ömürler versin yavrunuza hiç strese sokmayın kendinizi vakti zamani var ki gecikiyor sağlıkla gelsin geç gelsin Hakkımızda herseyin hayırlısı olsun inşallah olumsuz düşüncelere kapılmayın zamanı geldiğinde miniğiniz size gelecekEşimde aynısını söylüyor ama ben pek ihtimal vermiyorum %1 lik filan bi ihtimal olsa o da beni mi bulcak diyorum tabi Allah nasip edecek olduktan sonra hiç belli olmaz arası ayrı keşke olsa çok isterdim bi mucizeye ihtiyacım var. 8 aydır zihnen çok yıprandım Allahtan bir kızım var ve onunla zaman geçirip onun okuluyla vs ilgilenirken daha iyi hissediyorum kendimi. 3 aylık yaz tatili beynim zihnim o kadar yoruldu ki evde. Okullar açılınca ödevdi dersti okula gel git derken zaman geçiyor kafamı pek görmüyorum bu konuya o yüzden bir an önce açılmasını istiyorum. Özellikle bu ay çevremden 5 kişinin gebelik haberini alınca ben bi tuhaf oldum neden olmuyor diye sürekli kendimi sorgulamaktan. Rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar o duyguyu yaşamayı nasip eder bana. Sizin de inşallah vardır ve anne olursunuz
Ben evlendiğimden beri korunmuyorum Eylül ayında 1 yıl olacak folik asit folik asiti 2 ay falan oluyor bırakalı bugün tekrardan başladımSiz kaç aydır gebelik düşünüyorsunuz acaba ? Folik asit kullaniyormusunuz bi de ovulasyon testi hiç kullandınız mı
Inşallah hayırlı haberler alırsınız. Ovulasyon testi hiç denemedim bu ay bende alayım diyordum ilk kızım hemen olduğu için bu da öyle olur sandım olmadı 8 ay oldu. Artık ovulasyon testi deneyeceğim yine olmazsa 1 sene dolsun tekrar bi muayeneye giderim artikBen evlendiğimden beri korunmuyorum Eylül ayında 1 yıl olacak folik asit folik asiti 2 ay falan oluyor bırakalı bugün tekrardan başladım
Ovulasyon testi de kullandım bu ay geç yumurtlama olduğu için yumurtlama zamanımda Ovulasyon testim bitmişti bu ay gebelik de oluşmazsa tedaviye baslicaz eşimde sperm testi vermisti
Amin inşallah burda sizinde benimde haberimi almak nasip olur inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Stres yapmıyordum aslında ama bu ay yakın çevremden 5 kişinin haberini alınca aşırı stres oldum kendimi toparlamam lazım inşallah güzel haberler alırızAllah uzun ömürler versin yavrunuza hiç strese sokmayın kendinizi vakti zamani var ki gecikiyor sağlıkla gelsin geç gelsin Hakkımızda herseyin hayırlısı olsun inşallah olumsuz düşüncelere kapılmayın zamanı geldiğinde miniğiniz size gelecek
inşallah inşallah size diyorum stres yapmayın diye ama bende kendime engel olamiyorum tüm akrabalarımin arkadaslarimin hamilelik haberini aldım hep çok üzüldüm elimden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorum ama işte olmuyor Hakkımızda hayırlısı olsun insallahAmin inşallah burda sizinde benimde haberimi almak nasip olur inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Stres yapmıyordum aslında ama bu ay yakın çevremden 5 kişinin haberini alınca aşırı stres oldum kendimi toparlamam lazım inşallah güzel haberler alırız
Adet olursanız adetten sonra başlayın teste umarım hiç gerek kalmadan hamilelik haberi alırsınInşallah hayırlı haberler alırsınız. Ovulasyon testi hiç denemedim bu ay bende alayım diyordum ilk kızım hemen olduğu için bu da öyle olur sandım olmadı 8 ay oldu. Artık ovulasyon testi deneyeceğim yine olmazsa 1 sene dolsun tekrar bi muayeneye giderim artik
Ben doktora gittiğimde adetin 2. Yada 3. Günü direk hormon testine bakalım dedi daha sonra adetin bitince de ultrasonla bakalım dedi kendi istediMerhaba degerlerden anlamiyorum hormon testini siz mi verdiniz doktor mu istedi acaba be nasıl oluyor hiç bilgim yok bilgi verirmisiniz ? Ikinci çocuğum 8 ay oldu hala gebe kalamadım vajinal muayenede herşey normal cıktı ama doktor başka bireyden bahsetmedi hormon testi vs veya rahim filmi