bnde gogud agrisi var suan cnmŞişkinlik var ve arada kasıklsrimda sizlama oluyor sen nasılsın.
Umarım hamilelik belirtisidirbnde gogud agrisi var suan cnm
insallah cnm senin kalmadi adete demiUmarım hamilelik belirtisidir
Yarın adet günüm bakalım ne olucakinsallah cnm senin kalmadi adete demi
insallah olmazsin da bebek vardirYarın adet günüm bakalım ne olucak
Hayırlısı canm rabbim neykerse guzel eyler bekleyelim ,Kızlar ben daha önce 3 tane +med yapmıştım çift çizgi çıkmıştı, kanda negatif çıkmıştı. Bugün bat, regl olmayınca farklı marka test yaptım onda da negatif çıktı bakalım yakında regl gelecektir bu durumda beklemedeyim..
Günaydın canm,cok geçmiş olsun, enfeksiyonuatlatursin inşallah,cok uzme kendini hayurlisi olur inşallah bebisinMerhaba hanımlar
Kan testi yaptırdım negatif cikti üsütmustum acile gittim kanımda enfeksiyon cikti
Hayırlısı olsun inşallahGünaydın canm,cok geçmiş olsun, enfeksiyonuatlatursin inşallah,cok uzme kendini hayurlisi olur inşallah bebisin
Evet bende merakla yeni haberler bekliyorumnasi gidiyo kizlar varmi test yapan yada belirtisi olan
benim adet belirtileri basladi hafif bel agrisi alt karin agrisi ve gogus agrisi bu agrilar aksam biraz daha belli ediyo kendiniEvet bende merakla yeni haberler bekliyorum
Bat ne zaman?benim adet belirtileri basladi hafif bel agrisi alt karin agrisi ve gogus agrisi bu agrilar aksam biraz daha belli ediyo kendini
5 gun kaldi cnmBat ne zaman?
Adet günüm gelen giden yok dün kan verdim negatif ciktinasi gidiyo kizlar varmi test yapan yada belirtisi olan
İnşallah kuzum dualarını eksik etme çok sevindim senin adınaBenim beta 2 gun ara ile 73 den 240 a cikmis.doktor kan degerlerimin iyi oldugunu soyledi.04 eylulde kese icin randevu ayarladik..hayirlisi ile gorurum insallah..hadi kizlar mayis 2024 anneleri grubu kuracagiz..ayagimi surudum gelin ardimdandua ediyorum hepinize.m