Gebeliğe Hazırlık Ağustos ta gebelik bekleyenler 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim beta 2 gun ara ile 73 den 240 a cikmis.doktor kan degerlerimin iyi oldugunu soyledi.04 eylulde kese icin randevu ayarladik..hayirlisi ile gorurum insallah..hadi kizlar mayis 2024 anneleri grubu kuracagiz..ayagimi surudum gelin ardimdan😘😘😘 dua ediyorum hepinize.m

Kızlar ben daha önce 3 tane +med yapmıştım çift çizgi çıkmıştı, kanda negatif çıkmıştı. Bugün bat, regl olmayınca farklı marka test yaptım onda da negatif çıktı bakalım yakında regl gelecektir bu durumda beklemedeyim..

Kızlar ben daha önce 3 tane +med yapmıştım çift çizgi çıkmıştı, kanda negatif çıkmıştı. Bugün bat, regl olmayınca farklı marka test yaptım onda da negatif çıktı bakalım yakında regl gelecektir bu durumda beklemedeyim..
Hayırlısı canm rabbim neykerse guzel eyler bekleyelim ,

Benim beta 2 gun ara ile 73 den 240 a cikmis.doktor kan degerlerimin iyi oldugunu soyledi.04 eylulde kese icin randevu ayarladik..hayirlisi ile gorurum insallah..hadi kizlar mayis 2024 anneleri grubu kuracagiz..ayagimi surudum gelin ardimdan😘😘😘 dua ediyorum hepinize.m
İnşallah kuzum dualarını eksik etme çok sevindim senin adına 🥰

Merhaba kızlar ben de bu ay erkenden adet oldum kafaya takmak istemiyorum artık daha sonra ikinci günü gittim hormon testimi verdim orda Amh da bakılmış. Bi değerlerime bakar mısınız.
FSH 8
LH 9
AMH 2.8
Bir ay sonra da rahim filmi çekilmek istiyorum bakalım

X