Gebeliğe Hazırlık Ağustos ta gebelik bekleyenler 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hanımlar birde size danışmak istiyorum, reglim 32 günde 1 oluyor, 21'İ yum tarihi 22'si cat oldu.. Biz 18 ve 19'unda değerlendirdik. yani 2 gün öncesine kadar. Şimdi regli olacağım tarihi bekliyorum sonuç öğrenmek için. Yalnız benim yumurtlamadan beri geçmeyen göğüs hassasiyetim ve alt karın bölgemde şişlik hissi ve kasıklarımda kalçama kadar vuran bi ip çekilmesi gibi his var... daha önce sorduğumda arkadaşlar bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz dedi ama yumurtlamadan itibaren belirti yaşayıp hamilelik öğrenenler de varmış sizce bende de bu belirtiler hamilelik olabilir mi?

ne guzel yaa bana oyle bi an denk gelmedi

naptin cnm testi yaptinmi negatif yazmisin cok uzulduk yaa
Evet kuzum hayırlısı olsun artık inşallah bana takip süreçli tedavi yolu gözüktü inşallah o taraftan yana yüzümüz güler dualarım yine sizlerle

Evet kuzum hayırlısı olsun artık inşallah bana takip süreçli tedavi yolu gözüktü inşallah o taraftan yana yüzümüz güler dualarım yine sizlerle
evet tedaviyle olur belki sen daha tedavi gormedin hem bak ben ne tadaviler takipler gordumde olmadi 2 de asilamam var oda olmadi biraktim iste olmazsa napcam mecburen gitcem yine rabbim kimseyi hastane yoluna düşurmesin

evet tedaviyle olur belki sen daha tedavi gormedin hem bak ben ne tadaviler takipler gordumde olmadi 2 de asilamam var oda olmadi biraktim iste olmazsa napcam mecburen gitcem yine rabbim kimseyi hastane yoluna düşurmesin
Amin canım Rabbim sana da tez vakitte sağlıkla kucağına kavuşturmayı nasip etsin inşallah

Kızlar herkese merhaba umarım herkes gönlündekine biran önce kavuşur benim regle 1 gün kaldı, yarın muhtemel günüm ama dün test yaptım negatif 1 haftadır falan ara ara gelip giden kasık ve adet olacakmışım gibi karın ağrılarım devam eden beyaz akıntım ve arada yoklayan hafif bel ağrılarım var birde ateşim yükselip iniyor , son güne geldim artık olsa pozitifi görürdüm diyorum benimle aynı durumda olan var mı ya da ben çok vücudumu dinliyorum her şey belirti gibi geliyor şuan

bir fikir verebilecek olan yok mu arkadaşlar?

bir fikir verebilecek olan yok mu arkadaşlar?
Ben 3 hamilelik gecirdim hepsindede yumrtlamadan sonra agrilarm baslamisti ozellikle bel agrim kasik agrim gunum yaklastikcada kasik da igne batmalari veya belimde igne batmalari yasadim gogus hasssiyetimde oluordu ama dha ck adetr iki gun gun kala dokunmayacakbkdr agrirdi ve alt karnim sislik olurdu. İnsaallah Rabbim nasip etsin saglikla hepimize

cevabınız için teşekkür ederim, peki sizin de yumurtlamadan hemen sonra bu belirtiler devam etmiş miydi? bende yumurtlama günümden beri bu belirtiler var ve hiç geçmedi. adetime daha 12 gün var ve bugün yaptığım ovulasyon testinde tekrar silik çizgi çıktı. hafif göğüs hassasiyeti, alt karın bölgesinde ağırlık-ağrı, batma hissi bunlar hala devam ediyor...

Evet devam etmisti. Bu ayda aynini yasiyorum insallah umitliyim ama bazen bende kist cikiyor ondada ayni belirtiler oluyor onla karisabiliyor durumlar. Ama genelde bnde yumrtlamadn sonra agri devam ediyorsa ve gitgide artiyorsa hamile olduğumu anliyordum. Ovulasyon testi her zaman silik cikabilir daha 12 gun varmis baya zaman var son bir hafta belirtiler artarak devam edebilir ozaman ihtimal guclenir bence ama tabi bazilari hep agri sizi cekiyor kisiden kisiyede degisiyor bu belirti durumlari

iyi aksamlar kizlar nasi gidiyo varmi bir belirti veya degisiklik regl gunleri yaklasti sizlerin benim 1 hafta var daha

Tebrikler canm, Allah'ım saglicakla kucahina almayi nasip etsin
Amin canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…