benimde 8 gun var cnm insallah guzel haberler veririz birbirimizeÖncelikle herkese iyi geceler. Bende uzun süredir kadınlar kulübünü takip ediyordum. Ama yeni katıldım buraya. Bir senelik evliyim ve bu süreçte üç kez kimyasal gebelik geçirdim. Benimde son sekiz günüm kaldı bu ay çok umudum var. Allah hepimize o sevinci yaşatsın sağlıkla
Canım ben de pcosum. Önce kürler yaptım ardından macunlar. Takviye kullandım bu sefer takip edilmediği için yumurtam kist oluştu geçen ay da patladı basit de bir şey değil ağrıdan bayılıp acillik oldum o derece bir ağrı ve günlerce ağrının artığı devam ettiTansiyonum düşüyor iki günden beri, göz kararması oluyor yani. Birde sol kasığımda kendini hissettiren ama çokta keskin olmayan bir ağrı var,onun dışında bir şey yok. Umud etmekle beraber gebelikten de korkuyorum artık. Ama yinede bende herkes gibi çok istiyorum. Bu arada pcos var bende
Biz Adanalıyız da görev yeri doğudakaset testde de cikar aslinda nerelisin cnm sen
Ay öyle mi diyorsun yarın bi bakayım ben olmazsaBiz Adanalıyız da görev yeri doğuda
bnde niğdeliyim aslen ama aydinda yasiyom yasin kac cnmBiz Adanalıyız da görev yeri doğuda
25 senin ?bnde niğdeliyim aslen ama aydinda yasiyom yasin kac cnm
yaa gençmisin25 senin ?
Benim de adetlerim çok düzenli. Birde benim de aynı şekilde iki ay önce sağ yumurtalıkta dayanılmaz bir ağrı oldu, gece acile gittim ve banada sağ yumurtalıkta çok yumurta var, içlerinden biri büyümüş ondan ağrı yapıyor dediler. Her hangi bir şeye gerek yok dedi doktor.Canım ben de pcosum. Önce kürler yaptım ardından macunlar. Takviye kullandım bu sefer takip edilmediği için yumurtam kist oluştu geçen ay da patladı basit de bir şey değil ağrıdan bayılıp acillik oldum o derece bir ağrı ve günlerce ağrının artığı devam etti2.6 cm bir kistim hala var ve doktor aslında kötü bir şey değil büyümeyen yumurtan büyümüş pozitif bakalım dedi İnositol verdi Hsg istedi sonra doktorum doğum iznine gitti ben de bu ay böyle kaldım eee dedim bari d vitamini de kullanayım böylelikle kendi kendime bu ay doktorluk yaptım inşallah işe yarar Rabbimin izniyle baktım ki olmuyor bir profesör var reglinin ilk günleri gel dedi yumurta takibim başlayacak düzenli adet de gören biriyim bu arada. Sürecimi anlattım ki ağrıdan sancıdan çok çektim aklında bulunsun çok iyi bir doktor bulup süreci takip etmek gerekiyor. İnşallah gerek kalmaz bunlara tabii
Benim de duam hep sizlerle kucağı evlat bekleyen herkesleBenim de adetlerim çok düzenli. Birde benim de aynı şekilde iki ay önce sağ yumurtalıkta dayanılmaz bir ağrı oldu, gece acile gittim ve banada sağ yumurtalıkta çok yumurta var, içlerinden biri büyümüş ondan ağrı yapıyor dediler. Her hangi bir şeye gerek yok dedi doktor.
İnşaallah, Allah hastaneye düşürmesin, çok yıpratıcı bir süreç. Dua edeceğim size
Aa ne güzel canımyaa gençmisinbnde 23 cnm
test yaparsan eger bizimlede paylas cnm insallah cift cizgiyi gorursunAa ne güzel canım
İnşallah kuzum yarın bakayım bentest yaparsan eger bizimlede paylas cnm insallah cift cizgiyi gorursun
Ya bu doğru olabilir. Şöyle ki benim yurt dışında çok çok hayalini kurduğum bir gezi planımız vardı. Tam geziye gideceğimiz günler o önemli günlere denk geliyordu. İlk gebeliğim olacaktı. Ve ilk kez bebek deneyecektik. Gezi boyunca haliyle çok gezdik tozduk yorulduk ama bir yandan da o günleri boş geçmek istemedim. Ama gezi heyecanından acaba bebek olur mu olmaz mı hiç onu düşünemedim hiç stres olmadım biraz da nasılsa ilk deneme diyede sanırım. Ve o ay gebe kaldımdiyolarya hani kafamdan sildim oyle hamile kaldim diye nasi siliyollar yaa cok merak ediyom yada evet dedigim gibi kafayi yedik biz iyice
Geçmiş olsun inşallah her ikisinden de güzel sonuçlar alırsınızAmin amin üç dört gün öncede her iki mememde kitle gördüler ve şüpheli lezyon dediler ikisine de biyopsi yaptılar lütfen dua edin biyopsi sonucum temiz çıksın hem çocuk hem kanser Şüphesi kafam dolmuş durumda
Amin. Evet aynı şeyleri yaşamışız. Allah hepimizin bekleyişlerini güzel bir şekilde sonlandırsınBenim de duam hep sizlerle kucağı evlat bekleyen herkesleaynı şeyleri yaşamışız hep Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Su gibi hep ıslaklık varkızlar belirtileriniz neler benimde 2 günüm var adetime uyku hali kasıkta ağrı ve kremsi akıntım var bilemedim
Ben yasamistim idrar yolu enfeksiyonum varmis ondanmis sonra ilaclar filan vermislerdi gecmisti ama bazen soguk almada olabilir birkac gune gecmesse dr a gidin derimkizlar yaa benim sol bobrek yani sirtimin sol tarafi cok agriyo yasayan varmi bu durumu adet guneme 8 gun var daha
beni de ekler misiniz lütfen sat 4 ağustos bat 5 eylülMerhabalar, oncelikle Rabbim isteyen herkese bebek versin kucağını boş birakmasin
Anne adaylarımiz sat bat durum tomrs 21 Ağustos 17 Eylül bekliyor @missaisha 22 21 Ağustos bekliyor @hasrthasrt 17 temmuz 26 Ağustos bekliyor @mirasanne 8 temmuz 7 Ağustos bekliyor @orhfeza 18 temmuz 17 Ağustos bekliyor @medusaa 30 temmuz 23 Ağustos bekliyor S sonsuzaskk 31 temmuz 29agustos bekliyor O ozge3335 1 Ağustos 26 Ağustos bekliyor Waww 31 Ağustos bekliyor @dilanurrr 25 Ağustos bekliyor @Aysegul Alav 28 temmuz 24 Ağustos bekliyor @nilns 5 Ağustos 31 Ağustos bekliyor