Gebeliğe Hazırlık Ağustos ta gebelik bekleyenler 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle herkese iyi geceler. Bende uzun süredir kadınlar kulübünü takip ediyordum. Ama yeni katıldım buraya. Bir senelik evliyim ve bu süreçte üç kez kimyasal gebelik geçirdim. Benimde son sekiz günüm kaldı bu ay çok umudum var. Allah hepimize o sevinci yaşatsın sağlıkla
benimde 8 gun var cnm insallah guzel haberler veririz birbirimize

Tansiyonum düşüyor iki günden beri, göz kararması oluyor yani. Birde sol kasığımda kendini hissettiren ama çokta keskin olmayan bir ağrı var,onun dışında bir şey yok. Umud etmekle beraber gebelikten de korkuyorum artık. Ama yinede bende herkes gibi çok istiyorum. Bu arada pcos var bende
Canım ben de pcosum. Önce kürler yaptım ardından macunlar. Takviye kullandım bu sefer takip edilmediği için yumurtam kist oluştu geçen ay da patladı basit de bir şey değil ağrıdan bayılıp acillik oldum o derece bir ağrı ve günlerce ağrının artığı devam etti😥 2.6 cm bir kistim hala var ve doktor aslında kötü bir şey değil büyümeyen yumurtan büyümüş pozitif bakalım dedi İnositol verdi Hsg istedi sonra doktorum doğum iznine gitti ben de bu ay böyle kaldım eee dedim bari d vitamini de kullanayım böylelikle kendi kendime bu ay doktorluk yaptım inşallah işe yarar Rabbimin izniyle 🤲🏻❤️ baktım ki olmuyor bir profesör var reglinin ilk günleri gel dedi yumurta takibim başlayacak ❤️ düzenli adet de gören biriyim bu arada. Sürecimi anlattım ki ağrıdan sancıdan çok çektim aklında bulunsun çok iyi bir doktor bulup süreci takip etmek gerekiyor. İnşallah gerek kalmaz bunlara tabii 🥰🙏🏻

Canım ben de pcosum. Önce kürler yaptım ardından macunlar. Takviye kullandım bu sefer takip edilmediği için yumurtam kist oluştu geçen ay da patladı basit de bir şey değil ağrıdan bayılıp acillik oldum o derece bir ağrı ve günlerce ağrının artığı devam etti😥 2.6 cm bir kistim hala var ve doktor aslında kötü bir şey değil büyümeyen yumurtan büyümüş pozitif bakalım dedi İnositol verdi Hsg istedi sonra doktorum doğum iznine gitti ben de bu ay böyle kaldım eee dedim bari d vitamini de kullanayım böylelikle kendi kendime bu ay doktorluk yaptım inşallah işe yarar Rabbimin izniyle 🤲🏻❤️ baktım ki olmuyor bir profesör var reglinin ilk günleri gel dedi yumurta takibim başlayacak ❤️ düzenli adet de gören biriyim bu arada. Sürecimi anlattım ki ağrıdan sancıdan çok çektim aklında bulunsun çok iyi bir doktor bulup süreci takip etmek gerekiyor. İnşallah gerek kalmaz bunlara tabii 🥰🙏🏻
Benim de adetlerim çok düzenli. Birde benim de aynı şekilde iki ay önce sağ yumurtalıkta dayanılmaz bir ağrı oldu, gece acile gittim ve banada sağ yumurtalıkta çok yumurta var, içlerinden biri büyümüş ondan ağrı yapıyor dediler. Her hangi bir şeye gerek yok dedi doktor.
İnşaallah, Allah hastaneye düşürmesin, çok yıpratıcı bir süreç. Dua edeceğim size🌺

Benim de adetlerim çok düzenli. Birde benim de aynı şekilde iki ay önce sağ yumurtalıkta dayanılmaz bir ağrı oldu, gece acile gittim ve banada sağ yumurtalıkta çok yumurta var, içlerinden biri büyümüş ondan ağrı yapıyor dediler. Her hangi bir şeye gerek yok dedi doktor.
İnşaallah, Allah hastaneye düşürmesin, çok yıpratıcı bir süreç. Dua edeceğim size🌺
Benim de duam hep sizlerle kucağı evlat bekleyen herkesle 🌸 aynı şeyleri yaşamışız hep Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻

😂😂😂 diyolarya hani kafamdan sildim oyle hamile kaldim diye nasi siliyollar yaa cok merak ediyom yada evet dedigim gibi kafayi yedik biz iyice
Ya bu doğru olabilir. Şöyle ki benim yurt dışında çok çok hayalini kurduğum bir gezi planımız vardı. Tam geziye gideceğimiz günler o önemli günlere denk geliyordu. İlk gebeliğim olacaktı. Ve ilk kez bebek deneyecektik. Gezi boyunca haliyle çok gezdik tozduk yorulduk ama bir yandan da o günleri boş geçmek istemedim. Ama gezi heyecanından acaba bebek olur mu olmaz mı hiç onu düşünemedim hiç stres olmadım biraz da nasılsa ilk deneme diyede sanırım. Ve o ay gebe kaldım 😇 bence stres çok etkili 😅😅

kizlar yaa benim sol bobrek yani sirtimin sol tarafi cok agriyo yasayan varmi bu durumu adet guneme 8 gun var daha
Ben yasamistim idrar yolu enfeksiyonum varmis ondanmis sonra ilaclar filan vermislerdi gecmisti ama bazen soguk almada olabilir birkac gune gecmesse dr a gidin derim

Merhabalar, oncelikle Rabbim isteyen herkese bebek versin kucağını boş birakmasin💕

Anne adaylarımiz💕satbatdurum💌
tomrs tomrs 💕21 Ağustos17 Eylülbekliyor💌❤️
@missaisha💕2221 Ağustosbekliyor💌❤️
@hasrthasrt💕17 temmuz26 Ağustosbekliyor💌❤️
@mirasanne💕8 temmuz7 Ağustosbekliyor💌❤️
@orhfeza💕18 temmuz17 Ağustosbekliyor💌❤️
@medusaa💕30 temmuz23 Ağustosbekliyor💌❤️
S sonsuzaskk 💕31 temmuz29agustosbekliyor 💌
O ozge3335 💕1 Ağustos26 Ağustosbekliyor💌❤️
Waww Waww 💕31 Ağustosbekliyor 💌
@dilanurrr 💕25 Ağustosbekliyor 💌
@Aysegul Alav💕28 temmuz24 Ağustos💌 bekliyor