Canım artık topic kapanıyor. Eylül bitiyor ya ama yeni topic açıldı bak burdaCandy7777 benim tarihleri güncelleyebilirsin.Gecikmenin 4.günü regl oldum.SAT 26 Eylül BAT 27 ekim.Yeni döneme bismillah.Hakkımızda hayırlısı olsun.
Teşekkürler canım hemen geliyorum.Hepimize hayır bereket getirsin yeni topicCanım artık topic kapanıyor. Eylül bitiyor ya ama yeni topic açıldı bak burda
2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi
Amin canım inşallahTeşekkürler canım hemen geliyorum.Hepimize hayır bereket getirsin yeni topic
Uuuuu bu iyiye işaret Allah utandirmasin inşallahCancağızlarım nasılsınızadetim 2 ekim normalde göğüs uçlarım hassaslaşır sağlı sollu kasık ağrıları olur falan hiçbiri yok şuan. Eskiden bunlar olduğunda umutlanırdım ama sonunda hep adet olurdum bakalım bunlar olmadığında nasıl olacak. En çok da hiç kasık ağrısı olmamasına şaşırıyorum. Yaşayıp görecez olacakları
Pek umutlu değilim ama inşallahUuuuu bu iyiye işaret Allah utandirmasin inşallah
Ya belki olur umutsuz olmayın her ay daha iyi bir umutla başlayınPek umutlu değilim ama inşallah
Fıtı fıtı değil kız fik fik oYa belki olur umutsuz olmayın her ay daha iyi bir umutla başlayınben hep heyecan severim ya adet olunca da bitsede fıtı fıtılar denemeler başlasa diyorum umutsuzlukkkkk yokkk
Ahahahha yaaaaFıtı fıtı değil kız fik fik obu ayda olmazsa femara istiycem doktordan ya böyle boş boş beklemek canımı sıkıyor. Umutsuzum derken bu aydan umutsuzum ama olacak ona inancım tam evelallah
Yav o tek ilişkiyle hamile kalanlar kafaya takmıyor benim gibi ben okadar şanslı olduğumu sanmıyorumAhahahha yaaaabu aydan neden umutsuzsun bebekiiiim millet tek ilişkide hamile kalıyor
Heh şöyle yaaa ben hiç kullanmadım o dedigin şeyi
Heee klomenYav o tek ilişkiyle hamile kalanlar kafaya takmıyor benim gibi ben okadar şanslı olduğumu sanmıyorumyumurtalarını büyütmek için kullanılar klasik zımbırtı işte
Klomenin başka versiyonuHeee klomen
Ya zaten kafayı takmasak hamileydik hepimiz inan ki
Her ay umut var evet ama stres çok etkili bir faktör oldu mu tuttu mu belirtiler şöyle böyle kafamızı kircaz yakında hadi bakalım
İnşallah ya hepimiz bu yılı gebe kapatalım amiiiiinKlomenin başka versiyonu
Aynen bide orda burda belirti okuyorum acaba mı diye iki günde onu düşünüyorum inşallah hamile kalırız da kurtuluruz şu düşüncelerden
Ay amin aminİnşallah ya hepimiz bu yılı gebe kapatalım amiiiiin
İnşallah Allah razın olsun Rabbim tamam olmuyor dediğim zamanda gönderdiYaaaa canım benim sevin tabi ki çok mutlu olinaşallah sağ salim kucağına alırsın
Allah razı olsun inşallahGözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah gecikmen kaç gündü nasıl öğrendin gebeliği bekirtin varmıydı
Oh sevindim adına inşallah bundan gayrı herşey güzel olur senin için.Çok daha iyiyim işe başladım kafa dagitmak için iyi geliyor
İnşallah canımİnşallah Allah razın olsun Rabbim tamam olmuyor dediğim zamanda gönderdi
Arkadaşlar bu sureç çok zor olmadı neden diye sormak ağustosda aşılama yaptırdım erkenden adet oldum tutmadı diye çok üzülmüştüm bu ay kendi geldi ve ben o kadar inanamıyorum ki kese görmeden hala acabamı diyorum umutsuz olmayın Rabbim onu size ihtiyaçınız olduğu anda gönderecektir. İnşallah
Canım çok sevindim sorun çıkmamasına bence senin düşükten dolayı böyle oluyor bir iki aya düzene girer zaten