Ağustos Çocuklarının Huyu Suyu

sweetler

sen=ben demek
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
306
0
kızım 14 ag doğumlu hep sakin bi çocuktu halende öyle espri anlayışı acayip gelişmiş durumda örn: kızım sana yağmur nasıl yağar anlatayımmı dedim cevap:biliyom anne şakır şakır lülülülülülü koptum ben bu cevapla varmı sizin anılarınız bu bitirimlerle ilgili paylasalım

canım
benim oglum daha 45 gunluk.yani oyle bir ihtimalimiz henüz bile olamadı :)
ama çok akıllıymıs masallah bebişin.

benimkide bugün 48 günlük bana sırıtıyo bol bol ve keyifçi bi bebeişşşş.bol keyif az uyku yaniiiiiiii

benim oglumda agustos 2006 dogumlu.ÖMER SALİH çok tatlı akıllı şımarık hiç şikayetim yok uykusuzlugu dısında.çünkü hala yeni dogan gibi geceleri 10kere uyanıyor.inanmazsınız belki ama gündüzde 2kere yarım saat uyuyor meme emiyo hala belkide ondandır he hanımlar?

benim oglumda 14 agustosda dogdu .5 yasinda gercekten cok akilli ve neseli bir cocuk.herkese deger veriyor ama baskasinin ona hukmetmesine yada onune gecmesine asla dayanamiyor.burclara cok fazla inanmam ama sanirim oglum tam bir aslan

Kizlar benim kücük Prenses 21.08.2006 dogumlu.... Cok akilli vede yaramaz oldu... vede cok numaraci.... ama uykusundan hic sikayet edemem. geceleri 12 saat tam uyuyor, gündüzleride 2saat

Merhabala Bayanlar,

Biz evde 3 aslanız. Hep kendi kendime sorardım insanın aynı gün ve aynı burç çocuğu olsa ne güzel olur diye. Evet Allahım dileğimi gerçekleştirdi ve Ben bir aslan burcuyum 07/08/78 tarihli.Kızım ve oğlumda aslan burcu oldu 24/08/2002-08/08/2004 Olarak dünyaya geldiler. Allah bağışlasın ama çok çektirdiler ve çekiyorum. İnanılmaz akıllı ve yönetici ruhları çok gelişmiş oluyor. Uykuyu hala hiç sevmiyorlar. Ve dedikleri gibi çok numaracı oluyorlar. Ben daha uysal ve saf kaldığımı düşünüyorum onların yanında. Allah kolaylık versin diyorum ve onları çok seviyorum.:emir_bebek:

Merhabala Bayanlar,

Biz evde 3 aslanız. Hep kendi kendime sorardım insanın aynı gün ve aynı burç çocuğu olsa ne güzel olur diye. Evet Allahım dileğimi gerçekleştirdi ve Ben bir aslan burcuyum 07/08/78 tarihli.Kızım ve oğlumda aslan burcu oldu 24/08/2002-08/08/2004 Olarak dünyaya geldiler. Allah bağışlasın ama çok çektirdiler ve çekiyorum. İnanılmaz akıllı ve yönetici ruhları çok gelişmiş oluyor. Uykuyu hala hiç sevmiyorlar. Ve dedikleri gibi çok numaracı oluyorlar. Ben daha uysal ve saf kaldığımı düşünüyorum onların yanında. Allah kolaylık versin diyorum ve onları çok seviyorum.:emir_bebek:

canım bitanesii aslan burcuu değill başağa geçmiş 21i burçların dönümüyerimseniben

bu arada bende aslanımmm

bende aslan burcuyum bende sakinim genel olarak ama sakalasmaya gulmeyi etrafimdakileri guldurmeyi severim beceriririmde gerçi son gunlerde hiç gulemiyorum ama hayat bu bi gun aglar bi gun gulersin ...

merhaba ağustos anneleri diyorumki coçukalrımızın resimlerini koysak ve onların iyi ve kötü huylarını yazsak ne dersini,z hoş olmazmı tanırız böylece ben başlıyom siz devam edin emiiiii a
yelken011zf6.jpg
iyi huyları: sevecen ,akıllı, anlayışlı esprrili emiiii:içelim:
yelken011zf6.jpg

kötü huyları: iştahsız, inatçı,zor uyuyo

X