- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi cimcimesevilay
-
Bence gün aşırı birlikte olun. Ben kendi vücudumdan anladığım kadarıyla geç yumurtluyorum. Yumurtlama günlerimi baz alark deneyerek başaramadım. Gün aşırı ilişkiye adet bitiminden şimdiye kadar denedim. Bir de ben sürekli belirti bulurdum kendimde bu ay hiç takmadım olmaz diye ve şimdilik silik bir çizgim var.
elifay, post: 36636391, member: 222826"]canım hayırlı olsun inşallah eylül ayında bebişin gelir benimde son 4 gün falan var ve 1 seneden beri bekliyorum bakalım kısmet eğer kırımızılar gelirse seninle eylül maceramıza devam ederiz,ben dr.ile 3 aydan beri klomen + yumurtlama takibi yapıyorm ve 29-30 günde regl oluyorm yumurtlama zamanım 12-14 gün arası ben birde int.ovüalsyon testi siparişi verdim onunlada yapıyorum ama dün dr.gittim karnım ağrıyor kasıklarım olacak gibi ama dr.bu ay bile hamile olabilrsin herşey normal dedi ama benim hiç umudum yok sanki gelecek yine kırmızılarinşallah gelmez gelirsede mevlam büyük eylüle artık dr.rahim filmi çektirelim dedi ağırılı diyor arkadaşlarım çektirmek istemyiorummm
canım hayırlı olsun inşallah eylül ayında bebişin gelir benimde son 4 gün falan var ve 1 seneden beri bekliyorum bakalım kısmet eğer kırımızılar gelirse seninle eylül maceramıza devam ederiz,ben dr.ile 3 aydan beri klomen + yumurtlama takibi yapıyorm ve 29-30 günde regl oluyorm yumurtlama zamanım 12-14 gün arası ben birde int.ovüalsyon testi siparişi verdim onunlada yapıyorum ama dün dr.gittim karnım ağrıyor kasıklarım olacak gibi ama dr.bu ay bile hamile olabilrsin herşey normal dedi ama benim hiç umudum yok sanki gelecek yine kırmızılarinşallah gelmez gelirsede mevlam büyük eylüle artık dr.rahim filmi çektirelim dedi ağırılı diyor arkadaşlarım çektirmek istemyiorummm
zaten kırmızılar gelirse canım mecbur çektiricem korkunun ecele faydası yok dimi ama inşallah gelmez karın ağrılarımla mücadeleye devam inşallah sen hamişsindir moral olur bize belirtin varmı
kızlar yardım lütfennn adet günüm ve sabah kahverengi akıntı geldi ince ped vardı silince hiçbişey yok sizce ne olabilir
Canim benimki cok karışık kafayı yicem kan testim negatif çıktı idrsr testlerimde pozitif halada adet olmadımzaten kırmızılar gelirse canım mecbur çektiricem korkunun ecele faydası yok dimi ama inşallah gelmez karın ağrılarımla mücadeleye devam inşallah sen hamişsindir moral olur bize belirtin varmı
Banada regl olucm gibi geliyr kismetAdet gününse biraz şüphelen derim çünkü bende 2 aydır önce kahverengi bi akıntı geliyo sonrasında bişe yok amaaa bi gün sonra maalesef adet olmuşum
Canm hayirlisi olsun elden dua etmekten baska bisey gelmiyor insallah hamissindirCanim benimki cok karışık kafayı yicem kan testim negatif çıktı idrsr testlerimde pozitif halada adet olmadım
Insallah canim inşallah sende hamilesindir.Rabbim isteyen herkese versin.ama umudum kalmadı hep kan kesin diyolar idrar testine guven olmaz diyolar ben kaldım öyle ortadaCanm hayirlisi olsun elden dua etmekten baska bisey gelmiyor insallah hamissindir
canım malesef ki benim bu ayda olmadı yine kırmızılar geldiInsallah canim inşallah sende hamilesindir.Rabbim isteyen herkese versin.ama umudum kalmadı hep kan kesin diyolar idrar testine guven olmaz diyolar ben kaldım öyle ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?