Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde ikinci olalım
arda barış oğlum
doğum kilosu:4500 boy:58cm:
1.ay 5800 boy:61cm
2.ay 7060 boy:70cm
bilmiyorum 3 aya ne oluruz daha 2 ay 4 günlüğüz kafamçokkarıştı
bizde ikinci olalım
arda barış oğlum
açılışı Yusuf beyle bis yapalım ..
doğum kilosu 3250gr.boy.51cm
1,ay 4750 gr 53cm
2.ay 5850 gr 60cm
3.ay 7050 gr 63 cm
bizde ikinci olalım
arda barış oğlum
Canım maşallah Yusufa. Anlayamadığım bi şey var Yusuf daha 2 ay 4 günlük sen 3. ay ölçümlerini yazmışsın?
bence bu topik bebekleri birbiriyle karşılaştırmaktan ve yersiz endişelere sebep olmaktan başka bir işe yaramaz deryacım.ben öyle düşünüyorum.diğer topiğimiz de zaten birbirimize eğer istersek bebekleimizin boy ve kilolarını söylüyoruz sorun olduğunu düşünüyorsak paylaşıyoruz.nacizane fikrimi söyledim.Tabiki isteyen yazacaktır buraya ama hangi amaca hizmet ediyor ben anlayamadım.Çünkü bebek de olsalar aralarında genetikten ve çevre koşullarından kaynaklı bir sürü farklılık var.o sebebpten neyi ölçecek buradaki boy kilo değerleri bilemiyorum.umarım kızmazsın sadece fikrimi beyan edip merakımı dile getirdim.
ben sadece fikrimi yazdım deryacım.hamileyken de her bebğin gelişimi birbirinden farklı..tepki boyutunda değil yazdıklarım.sadece paylaşsak da bir anlamı yok diye düşünüyorum.oysa hamileyken ve şimdi anneler tıpiğinde paylaştıklarımızdan hepimiz çok faydalanıyoruz.tabiki isteyen yazmakta serbest.yalnız 3-4 defadır bu tıpiğin açıldığından ya da açtığından bahsettin ısrarla ben de bu ısrarı anlayamadım..Bir de aramızda boy kilo değerlerini karşılaştırıp kafaya takacak hassas anneler de var.O sebebpten sadece düşüncelerimi yazdım.Herkesin bebeğine normal sınırlar içinde sağlıklı gelişimler diliyorum..