Ağustos bebeğini nasıl giydirmeli

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
Ağustos ortasında doğması gerekiyor bebişimin. Ama şaştım kaldım ne alsam diye. Biz bu çocuğa ne giydirecez:) çok tecrübesizim nasıl yapsam bilemiyorum açıkcası büyüklere sormakta istemiyorum çünkü ben herşeyi bilen bir anne olacam ya :) o yüzden kızlar bana yardım eder dedim. Ne giydirmeliyim ona doğduğunda. Uzun kol kısa kol? İç dış kaç kat? Hadi kızlar bekliyorum

Canim benimkide haziran bebegi olacak ben her ihtimale karsi uzun kol iki kat giydirmeyi dusunuyorum ikilk zamanlar cunku ne kadr olursa olsun üsür kuzularimiz sicacik yerden geliyolar haliylede sicak kalmak isterler. MeMemleket neresi ben sivastayim o yuzden oyle dusunuyorum ama sen batidaysan onu bilemem :)

benimkide haziran bebisi olucak. Sizin orda havalar sicak oluyorsa ilk ay kisa kollu citcitli body ustunede uzun kollu tulum giydirebilirsin en bebisde rahat olur .

Memleket trabzon Ağustos en sıcak ay burda nemden nefes alınmıyor

Ozaman ilk ay dedigim gbi kisa kollu citcitli body ustune uzun kollu tuljm ilk aydan snra yarim kollu citcitlj bodyle durabilir ama coraplari ayaginda eksik etme sen yeter

ilk doğduğunda uzun kollu giydir sonra yavaş yavaş azalt ama çok kat kat giydirme birincisi bebek terlerse hasta olur ikincisi ne kadar kalın giydirmeye ne kadar sıcağa alıştırırsan en ufak bi hava değişiminde hasta olur. terletme yeter bi atlet bi body yeter hava çok sıcaksa kısa kollu giydir. benim bebeğimde ağustos bebeği olacak inş. bebeğin ellerinin ve ayaklarının soğuk olması üşüyo anlamına gelmez sırtını kontrol edeceksin. bunlar ufak ama çok önemli noktalar. benim bütün ailem sağlıkçı eşimin ailesi de aynı şekilde güvenilir denenmiş bilgiler hepsi. sağlıkcakla kucağımıza alıp sağlıcakla büyütmek dileğiyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…