Gelinlik Modelleri Ağustos başındaki düğüne gelinlik almak için erken mi

ibownick

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
156
Puanlar
303
Merabalar kızlar
düğünümüz temmuz sonu ağustos başı diye kararlaştırılıyor. 20 güne kadar düğün yerini ayarlayacağız. Fotosunu atacağım gelinliği denedim ve çok beğendim ve 3bin tl ye kısa ve uzun duvak , ve kese dahilmiş.Sizce bu gelinlik için pahalı mı? ve şuan indirimde olduğu için almak istiyorum fakat sizce çok mu erken ?

CbPuJSUXIAAY61R.jpg gelinlik bu

Merabalar kızlar
düğünümüz temmuz sonu ağustos başı diye kararlaştırılıyor. 20 güne kadar düğün yerini ayarlayacağız. Fotosunu atacağım gelinliği denedim ve çok beğendim ve 3bin tl ye kısa ve uzun duvak , ve kese dahilmiş.Sizce bu gelinlik için pahalı mı? ve şuan indirimde olduğu için almak istiyorum fakat sizce çok mu erken ?
Bence pahalı canım. durumunuz varsa al tabiki ama pahalı

Bence şimdi çok erken. Belki daha sonra farklı bir model beğenirsin içinde kalır. Hem düğün hazırlıklarında kilo verceksin. Bi de daralttırmakla uğraşma sonra

Yaklaşık 10 ay var düğüne. Üstelik 3bin tl indirimli bir fiyat değil bence gelinlik için.
Nisan ayında bile bakmaya başlasanız rahat rahat yetişir, hatta 3 bin tl'ye istediğiniz gibi bir gelinliği diktirebilirsiniz bile.

Bence çook erken.
Nisan mayıs gibi bakmalısın. Ayrıca 3 bin bana çok pahalı geldi

Yok artık benim gelinligimi dugunum den 1 hafta önce alındı üzerime dikildi.çok erken ve pahalı

öncelikle hayırlı olsun :) aslında epey erken, düşününce benim gelinliğim 2 ay kala dikildi ve sorunsuz yetişti. Epey dantelli bir modele benziyor, 3 bin lira pahalı değil ama indirimde de denemez, tabi bu nerede denediğine göre de değişir? Ben Kadıköy e göre bir kıyas yapıyorum.

kpssye hazırlanıyorum. aynı zamanda okul var ve düğün kpss den iki hafta sonra. acaba psikolojik olarak mı herşeyi halletmeye çalışıyorum.yoksa modeli çok mu begendim bilemedim:(

Daha çok erken değilmi? Fiyat uygun olsa belki alinabilir ama uygun da değil

Bence psikolojik olarak hersey tamamlansin dert etmeyim diye düşünüyorsunuz. anca gelinliğe bakmak icin cook erken..

Bende 7 ay önce aldım ama tanıdık bi yerdi hemde kapanıyodu gelinlikçi. 750 tl ye aldım mesela.. @ibownick

Bence çok erken gelinlik için mart başında düğünüm var Ocak'ta gidip diktireceğim inşaallah . Fiyat bana makul geldi Fatih'ten bir gelinlik sordum 6000₺ fiyat çektiler. Ben Zeytinburnu'nda 3700₺ e istediğim modeli dikecek birini buldum üstelik tanınan biri

Eğer herşey hazır olsun istiyorsan çeyizine odaklan bence. Kız tarafı olarak eksiklerinizi tamamlayın. O zaman gelinliğe de vakit kalır. Zaten daha 10 ay var. En azından 5-6 ay sonra bak ve iyice gez. Şimdi bi hevesle alırsan çok oldu bittiye gelicek. Modelin fotoğrafları elinde zaten. Aynısını bulamazsan diktirirsin uygun bir yere. Hatta belki değiştirmek istediğin kısımlar olur. Şahsi fikrim eteğine çok fazla dantel detay yaptırmak yerine eteği daha sade bırakıp üst bedenine biraz taş işletebilirsin. Uygun gelinlikçi de önerebilirim ayrıca

Ben gecen sene bu tarihlerde aldim gelinligimi agustos 4 dugunumdu bu sene. sonrası stres vs aklım karışır son telaslarda diye ve iyi ki oyle yapmisim 3000 tl iyi bende oyle aldım dai gelinlikten

öncelikle hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için:)) ben dün itibari ile gelinliğimi çok beğenerek almış bulunmaktayım. merak edenler videonun linki budur :KK200:

Fiyatı çok değil ama tarih cok:) kırışır mesela en önemlisi. Ama tarzım bu dışına çıkmam diyosan al. Sınav dönemiyfi stresti derkn en özel kıyafetin baştan hazır olur. Eteklerini ütüler kurutemizleme çok kırışırsa

Aaaa almışsın zaten güle güle giy

Back