Agustos ayinda transferi olacak arkadaslar..

kelebekva

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
18
11
Yarin transfer gunum 3. Denemem olacak cok korkuyorum diger tecrubelerimin sonucunu yasatmaz rabbim,hayirlisi olsun.

Inşallah bukez pozitif sonuç alırsın benim de ayın 21 in de dondurulmuş transferim olacak

Transferim iyi gecti cok sukur hatta yuruyerek cikardilar beni islemden...bu surecin en zor kismi 12 gunluk bekleme kismi...senin 21 inde imis,nerede yaptirdin

Transferim iyi gecti cok sukur hatta yuruyerek cikardilar beni islemden...bu surecin en zor kismi 12 gunluk bekleme kismi...senin 21 inde imis,nerede yaptirdin
evet canım beklemek zor cidden canım ben kayseri acıbadem de yaptırdım ilkini bunu da orda yaptırcam

İslem oncesinden en az 1 saat once cagirip bekletiyorlar,sen sen ol evden sikisip gitme dayanamiyorsun cunku.suyunu hastanede ic bence .
canım ben ilkinde baya bekletildim suyu da çok içtim sonra tam sıkştım aldılar beni transfer sonrasın da mahfoldum 15 dakka sıktım dişimi sürgü verdiler eşim yardımcı olmaya çalştı ama çok zor oldu yapmak ): sonrasında zaten dedim tutmamıştır dye birde üstüne progesteron iğne vurdular az kalsın felç oluyordum ödem oldu yanlış yere yapmşlar sonraki günlerde vurdurdğm yerlerde apse yaptı yani çok zordu eve geldğimde mahfolmştum her yerm ağryordu istifar falan çok kötü günler geçirdim bu kez iğne kullanmıycam doktorum sadece jel kullan dedi

o jel ilk günler iyi ama sonradan insanı sinir ediyor. sürekli akıntı hali, altına kaçırmışsın gibi ıslak kalmamak için günlük pedi devamlı değiştiriyorsun.cinsel hayat zaten bitiyor çünkü sende bıraktığı yağlı tabaka yüzünden çamaşırını çıkartmak istemiyorsun. bende mümkünse iğne ya da hap kullanmak istiyorum da jel verdi şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…