Ağustos ayı aşılama yaptıranlar

doktrn iyi olmasi yani :)

Hadi bakalım insallaaahhh :)
burcu cvanım benim için en önemli olan soruyu bi sormamışım ya :) ben pkolu olduğum için yumurtalrm çalışmyr dye normalde hiç akıntım yoktur.aşılamam neredyse iki hafta olacak ve yine akıntım yok. senin akıntın nasıldı önceleri ve şu an nasıl????hani gebeliğin en belrgn belrtilernden biri de akıntı derler ya???bu soruma detaylı cvp yaz lütfen

mrb...günaydın... nasıl oldu kanamnz inş gebelk vardr...arkadaşım hepimzn stresi çokkk büyük Rabb blyo inş bu ay hepmz hamile olrz

Mo
Ksafirim vardi kusura bakma canim biraz GEC yazdim ama... aynen bendede oyle oldu insallah sendede vardir oy Cok mutlu oldum.. :)

Tatlim normalde ben ilacsiz hic adet olmadim yani yaklasik 10 yildir bu sikintiyi cekiyorum. Suan iste asilamadan sonraki 11. Gunde filan bildiginiz adet agrisj yasadim sonra agriyla beraber hafif kanama oldu ama adet yok 13.gun yine kab gelince doktoru aradim 14. Gun yani tam iki hafta olunca gel dedi gittim beta degerime bakti hamilesin dedi. Suanda akintim hafif afedersin ama :) sumuk gibi bazende pembe kirmizi gibi kan gelebiliyor ama Cok nadir. Bugun asilama olali 16 gun oldu yani gunum gecti benim. Ilk asilamada tam 14 gun olunca adet olmustum hemde agrisiz filan birden baktimki olmus... Bugun ilk defa hafif midem bulandi onun disinda agrim Cok Cok azaldi ama akinti yine saydam renkte ar ilactan ignelerden jeldende olablir... umarim ayrintili olmustur Tatlim :)))

kızlar 22 ağustosta aşılama yaptırdım. ilk gün çok ağrım oldum .şuan da sürekli adet olacakmışım gibi geliyor. size de böyle oldu mu gün say sayda bitmiyoo of

Cnm oncelikle hayirlisi olsun ins. Rabbim yardimcin olur. Benim asilamdan sonra uc gun kimildayamayacak sekilde kasikta ve belde agrim oldu ilaclar ve asilama gaz yapiyormus ondan dolayi dedi. Onun disinda bi kac gun hissetmedim hatta kardesimin nisani vardi uNutup bi yukseklikten atladim zaten sonra kan geldi adet oldum sandim ama hamileymisim

Mo
Ksafirim vardi kusura bakma canim biraz GEC yazdim ama... aynen bendede oyle oldu insallah sendede vardir oy Cok mutlu oldum.. :)

Canım sanırım benimki normal adet kanina döndü pede bişi gelmiyo ama tuvalete gidince pihti pihti kanlar gelio hala ağrım geçmedi belim kasiklarim kopuyo agridan dunden beri kalkamiyorum.

canım ben de ilaçsız adet olamıyorum ilk adetimden bu yana....
yani senin de mi hiç akıntın yok normalde ??ya benm de bugün 11.günüm oluyor.göğüs ağrım bugün azalmış....ve karnım bugün ağryor.adet ağrsı gbi değl.nasıl desem bi kaç kez ağrı belirgn şeklde gelip gdyo....çok korkuyorum adet olrsam dye ya

Biliyorum zor ama dusunme ben ev oturmasina gitmistim arkadasa yoksa kendimi dinliyorsum suram agriyo filan diye sabir... insallah olur Tatlim dua et hayirli zamanda hayirlisiyla diye. Samsundaysan gel bana Cay iCelim :)))

Canım sanırım benimki normal adet kanina döndü pede bişi gelmiyo ama tuvalete gidince pihti pihti kanlar gelio hala ağrım geçmedi belim kasiklarim kopuyo agridan dunden beri kalkamiyorum.
KAcinci asilaman ve kacinci gunun Cnm. Klozet kullan Cok comelme vede kabizlik siksik idrara cikmada vardi bende

Biliyorum zor ama dusunme ben ev oturmasina gitmistim arkadasa yoksa kendimi dinliyorsum suram agriyo filan diye sabir... insallah olur Tatlim dua et hayirli zamanda hayirlisiyla diye. Samsundaysan gel bana Cay iCelim :)))
çok sağol tşk edrm :) ben taaa doğudayım ya.şarl görevndeyz eşimle....buralar da karışmış zaten ....

Sabret insallah olacak seninkisi sessiz sessi geliyor demekki
aşılama gününden beri göğüslerim gün gün ağrı çoğalıyrdu ki taa ki dün sabah uyandm baktım göğüslerm sönmş ağrı da azalmş...dün gün boyunca karnım da ağrıdı(belki soğuk aldm blmemyrm). bu sabah göğüs ağrım daha da hafifledmşyarın idrar testi alıp yapcm...bugün pazar olmsydı bugün yapardm....yarın 13.gün olck ,idrarda çıkar varsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…