- 23 Ağustos 2015
- 160
- 41
- 31
-
- Konu Sahibi burcus0105
aşlamadan snra bnim agrm olmstu brasben aşilamami ankarada yapdm we snra ewime gldm yani çnkriya 2 satlik yol doktr gt ddi bse olmaz ddi hatta gunluk yasamina dwam et ddi yani Allahm nasip ettyse we ksmetnde warsa olr ilk gundn bole telaslanma yat dnlen bras :) agri flan war mi yada kanaman
bnada wermedi hc bse ya :) ben dwlet hastanesne gdyrm oyuzdn mi ki :) nasl gecyo hamilelik cok gzel duygu dmi :)Canim asilamadan sonra ilkinde doktor bana ilac vermedi ama bu sefer progesteron estradon ve coraspirin verdi. Bebek olursa tutunsun diye bi sor istersen. Çok ağır kaldırma genelde yat cokda unutma. Ben unutup yüksek bi yerden atlamistim Allahtan bisey olmamış :) hakkinizda hayirlisi
Çok şükür seninkine bişey olmamış :))) ama çok aklıma takıldı ya 3 aylık bebek zorlanmadım hani kaldırırken aklıma şüphe girdi ama bi kere bişey olmuş mudur acaba 5 kiloymuş ama hafif yaniCanim asilamadan sonra ilkinde doktor bana ilac vermedi ama bu sefer progesteron estradon ve coraspirin verdi. Bebek olursa tutunsun diye bi sor istersen. Çok ağır kaldırma genelde yat cokda unutma. Ben unutup yüksek bi yerden atlamistim Allahtan bisey olmamış :) hakkinizda hayirlisi
bnada wermedi hc bse ya :) ben dwlet hastanesne gdyrm oyuzdn mi ki :) nasl gecyo hamilelik cok gzel duygu dmi :)[/QUO
Cnm bende devlette oldum...Icimde melek var guzel olmazmi
dmi ya cok haklsn wala bn bu sefrlik gttgmde deym bari :) ay ins hamle olurm da dememe gerk kalmaz :)
inşallalah ya çok teskkr edrim canimm :*Amim caniimm bence olacak ins.
ARKADASLAR BEN HAMİLEYİM :)))
aynen bnimde agrm oluyo yakızlar 22 ağustosta aşılama yaptırdım. ilk gün çok ağrım oldum .şuan da sürekli adet olacakmışım gibi geliyor. size de böyle oldu mu gün say sayda bitmiyoo of
Senin aşılaman ne zaman oldu.aynen bnimde agrm oluyo yasn bndn once ogrncen sonucunu :)
20 msnde oldum canim bnd :)Senin aşılaman ne zaman oldu.
inşallah güzel sonuclar alırız. sürekli kendimi dinliyorum yaaaa20 msnde oldum canim bnd :)
amin ya inş wala hpmz cok istyrzinşallah güzel sonuclar alırız. sürekli kendimi dinliyorum yaaaa
hadi ya hayrlisi olsun cnim .s ıns bu sfr olurda saglikli shhatli kucgna alrsn bnd ankarada tdawi gruyrm zekai tahr decanım ilk aşılama daha önce tüp bebek denedik amh düşük olduğu için ist tüp bebek denedik ama transfer olmadan iptal oldu .ankara daki doktorumuz önce aşılama yapalım o sonraki iş dedi hayırlısı bakalım ne olacak
inş allah ım isteyen herkese nasip etsin. ben özel esat orhan a gidiyorum .hadi ya hayrlisi olsun cnim .s ıns bu sfr olurda saglikli shhatli kucgna alrsn bnd ankarada tdawi gruyrm zekai tahr de
amin cnim ya bzd 3 yldr istiyoruz bkalm hayrlisi :) bu arada ozel daha iyi :) sonucu alnca bzede hbr wer :)inş allah ım isteyen herkese nasip etsin. ben özel esat orhan a gidiyorum .