Ağustos ayı aşılama yaptıranlar

aşlamadan snra bnim agrm olmstu bras

bnada wermedi hc bse ya :) ben dwlet hastanesne gdyrm oyuzdn mi ki :) nasl gecyo hamilelik cok gzel duygu dmi :)

Çok şükür seninkine bişey olmamış :))) ama çok aklıma takıldı ya 3 aylık bebek zorlanmadım hani kaldırırken aklıma şüphe girdi ama bi kere bişey olmuş mudur acaba 5 kiloymuş ama hafif yani ( ilacı da sordum bişey vermicem dedi bi bildiği vardır herhalde bu arada çokta kolay bi işlem değilmiş ya rahim filmi kadar ağrıttı sanki hala daha ağrım var oturup kalkarken sende de olmuş muydu

ARKADASLAR BEN HAMİLEYİM :)))

Canım merhaba bende ayin 15inde aşılama yaptirdim dun ve bugün aşırı ağrim vardı ha oldum ha olcam elimde pedle gezdim bugün agrim siddetlendi ve tuvalette kahverengi akinti sildim bidahaki tuvalette bikac damla kan ve onun dışında başka yok senin kanama nasıl oldu.

kızlar 22 ağustosta aşılama yaptırdım. ilk gün çok ağrım oldum .şuan da sürekli adet olacakmışım gibi geliyor. size de böyle oldu mu gün say sayda bitmiyoo of

canım ilk aşılama daha önce tüp bebek denedik amh düşük olduğu için ist tüp bebek denedik ama transfer olmadan iptal oldu .ankara daki doktorumuz önce aşılama yapalım o sonraki iş dedi hayırlısı bakalım ne olacak

hadi ya hayrlisi olsun cnim .s ıns bu sfr olurda saglikli shhatli kucgna alrsn bnd ankarada tdawi gruyrm zekai tahr de

Bizimde 3 yıl oldu.bi doktor önermişti esat orhon doktorum .zaman sıkıntısı olmuyo. Doktorumdan memnum .is güzel sonuç veririz birbirimize

Daha önceki de özeldeydi ama tamamen sinirimi alt üst ettiler.dondurulmuş olacak dediler.lab dan aradılar embriyolar gelişmedi iptal dediler. Hafta sonuna randevu almak istedik.pazartesi ye verdiler hoca sonuçları inceleyecek dediler. A gittiğimizde transfer tarihi için mi geldiniz dedi haberi bile yok iptal den .yani önemli olan özel olup bilinmiş olması değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…