Ağustos ayı aşılama yaptıranlar

Arrik fikir yürütme evresini geçtim sanırım doktor o kadar umitliydiki kesin olur demiştik ama negatif işte. Allahtan umut kesilmez ama sorulabilecek sn karamsar insana sordun malesef...

Aynen Allahtan umt keslmez snd çok uzme kndni dicem ama blyrm ki bi işe yaramick
umutsuz yaşanmaz kızlar umudunuzu kaybetmiyin ben her ay binbir umutla yumurtlama zamanımı bekliyorum valaa bakalım bu ay da aşılama yaptırsam mi diyorum ama millet ilişkiden bi farkı yok diyor aşılamanın hatta tutma şansıda daha azmış ya anlamadım pek memnun olanlar yok kızlar sizceee

Evet ihtimal çok düşük ama olanlar var. Fakat aşılama olmadan tüp bebek de yapmıyorlar mecbur deniyoruz sabrımızı iste

Benden yine kanama geldi az önce test yaptım negatif yanı umudum kalmadi. Nasip değilmiş inş. Sizlere nasip olur...
ayy canım benimmm ya benim anlamadığım sen progestan kullanıyordun ama?progestan kullandığın müddetçe adet olunmaz kihamilelik olmazsa eğer progestanı kestikten sonra adet olursn anca

ayy canım benimmm ya benim anlamadığım sen progestan kullanıyordun ama?progestan kullandığın müddetçe adet olunmaz kihamilelik olmazsa eğer progestanı kestikten sonra adet olursn anca

Bilmiyorum hala adet olmadım ama kahverengi akıntı gibi var bakalım yarın doktor ne diyecek

Evet ihtimal çok düşük ama olanlar var. Fakat aşılama olmadan tüp bebek de yapmıyorlar mecbur deniyoruz sabrımızı iste
cnm üzülme bende yeni adet oldum çok ağladım ama şöyle düşün bi hayır olmasa verirdi rabbim neden vermesin o kulum iste benden diyor sadece demekki bizim daha zamanımız değil cnm inş hakkımızda hayırlısı olsun bu kez tutsun inş cnm

Kızlar herkese meraba bu ay bende aşılama düşünüyorum nasip okursa adet olunca gidicem doktora inşallah okur bakalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin araştırdığım kadarıyla spermler yolu yarilatmak gibi bisi bu aşılama evet şansı az diye de okudum ama Rabbim ol dediyse zaten olur elimizden sebeplere satılmakta başka bisi gelmiyor eğer ruhlar aleminde yaratildiysa bu çocuk er yada geç bizi bulacak su asilamayida yaotirayim hayirlisiyla sonrası Allah kerim Rabbim hepimize şifa versin

kızlar 26.08.2015 23.00 da çatlatma iğnemi vuruldum 28.08.2015 11.00 da Allah izin verirse ilk aşılamamızı yaptırıcaz dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim

ARKADASLAR BEN HAMİLEYİM :)))
ayyy canım benimmmmmmadet oldum falan dyodun ya şimdi bana da umut oldunbelirti ve aşılama sürecinde hiç belirti yaşadn mı tekrardan hepsini yaz bekliyorummmmmben de senden 6 gün sonra yapmıştım 2.aşılamamı ve ben de pkoluyum.inş benm de ttr brlkte sayarz

Son düzenleme:

Hepinize çok çok tesekkur ederim :) adet olmadım akintim oldu kan geldi. İki hafta önce bugün aşılama yapılmıştı bugün doktorum çağırdı betama baktı 102 çıktı çak diyor bana tabi şaşkınlık içindeyim :)) bildiğiniz adet ağrısı ayırt etmek imkânsız bide oto boka agliorum hala ağlıyorum :))) darisi sizlere insallahhh Rabbim hayirlisiyla nasip etsin tüm isteyenlere.... Başka sorunuz varsa yazın arkadaşlar fırsat buldukça mutlaka cevaplarım.

Yumlarin ne kadar da yaptılar iğneyi hangi ilaçları kullandı asılmadan önce ilski olduğu peki sonrasında olduğu yatıp dinlendinmi anlar işte ne varsa hadi. :)

Yumlarin ne kadar da yaptılar iğneyi hangi ilaçları kullandı asılmadan önce ilski olduğu peki sonrasında olduğu yatıp dinlendinmi anlar işte ne varsa hadi. :)

Canim yumurta ölçüsü hiç baadi doktor e2 diye bi tahlil yapıyordu ilk asilamamda 100 ken yaptı olmadı tek yumurtam vardı zaten şimdi ikincide 2500 olmuştu değerim. Aşılama yaptı ama umutlu olduğunu söylemişti zaten. Kanama gelince ben tedirgin olmustum. Aşılama sonrası ilk uç gün hergun sonra bugün arayla iliski oldu. Sonra işte bugun tam ikinci haftasında da beta değerim 102 çıktı çok mutluyum. Rabbim inşallah duaların sizlerle...

Nasıl yanı iğne ilaç bisi kullanmadinmi çatlama iğnesi felan bide son adet tarihin ne zamandi çatlama iğnesini kaçıncı gün oldun bide aşılama kaçıncı günunde oldu döngünün bide evde ekstra kür felan denedinmi ay çok sordum hakkını helal et

Helal olsun canım ne demek ben sizleri çok çok iyi anlıyorum. Tabiki yumurta gelişimi için gonalf 1000 lık vurundum ilk hafta yumurta bile oluşmadı sonra mineoral iğne vurundum kalçadan 6 gün 6 tane sonra yumurta gelişti yanı adetten yaklaşık 13-14 gün sonra catlatma iğnesi ve 36. Saattede aşılama yapıldı. Ve bilmiyorum faydası oldumu ama durmadan evde çiğ yemeklerle filan soğan yedim. Adetide zaten farlutalla olmustum. Pso var bende kendim olmuyorum adet zaten

Ya burcu inanr msn çok çok mtlu oldum ya umudunu yitrme dmstm :* saglikli shhatli Allahm dogurmani nasip etsn ins sra bzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…