- 23 Ağustos 2015
- 160
- 41
- 31
-
- Konu Sahibi burcus0105
ewet yapildi canim 6. Gunumdym doktr hmen yapti 3 dkka anca surdu:)çarşamba günü yumurta büyüklüğünü ölçecek zannedersem istediği boyuta geldiyse çatlatma iğnesi vuracak . senin aşılama yapıldı mı ?
benim sonucumda teki 18 teki de 13 tu yumrtam :)çarşamba günü yumurta büyüklüğünü ölçecek zannedersem istediği boyuta geldiyse çatlatma iğnesi vuracak . senin aşılama yapıldı mı ?
Canim önce yumurta gelişiyor sonra catlatma iğnesi 36 saat sonrada eşinin bi kaç saat önce verdiği spermler yıkanıp hareketli olanlar enjekte ediliyor 3 dakika içerisinde bitiyor işlem. Sonra 14 gün bekliyorsun sonucu. Acı filan yok ama umut düşük görüldüğü üzere...mrb kızlar bende bu ay hüsrana uğrayanlardanım yeni adet oldum 2 yumurtam vardı çatlatma iğnesi olmuştum ama tutmadı bende bu ay doktorumdan aşılama yapmasını isticem bakalım ne dicek yaptıranlara sorularım var aşılama da spermler içeriye enjekte ediliyor değil mi yani spermlerin hepsi mi yoksa belli bir kısmımı yapılıyor birde çatlatma iğnesinden ne kadar sonra uygulanıyor aşılama kızlar yardım edin nolur
saol cnm peki bu 36 saat kesin mi ya yumurtalar daha önce çatlarsa mesela onun için bişiy uygulanıyor mu birde eşimden sperm alırken heralde bi kaç gün perhiz istiyorlardır değilmi daha önce eşime sperm testi yaptırmalı mıyım sizceCanim önce yumurta gelişiyor sonra catlatma iğnesi 36 saat sonrada eşinin bi kaç saat önce verdiği spermler yıkanıp hareketli olanlar enjekte ediliyor 3 dakika içerisinde bitiyor işlem. Sonra 14 gün bekliyorsun sonucu. Acı filan yok ama umut düşük görüldüğü üzere...
Umudun bttgi yerde Allahm yetşir üzlme eninde sonunda olckBenden yine kanama geldi az önce test yaptım negatif yanı umudum kalmadi. Nasip değilmiş inş. Sizlere nasip olur...
Bn sali gunu igne wurldm doktr ilskye gr ddi ilşkye grdim persembe aşilama yapti yaptktan snra bazi byanlarda kanama oluyrmus bnd olmadi ama snd olursa korkma bu arada snd ne sknti war bn polikştlik owermsaol cnm peki bu 36 saat kesin mi ya yumurtalar daha önce çatlarsa mesela onun için bişiy uygulanıyor mu birde eşimden sperm alırken heralde bi kaç gün perhiz istiyorlardır değilmi daha önce eşime sperm testi yaptırmalı mıyım sizce
Esn sperm tahlili wermedi mi doktra hçsaol cnm peki bu 36 saat kesin mi ya yumurtalar daha önce çatlarsa mesela onun için bişiy uygulanıyor mu birde eşimden sperm alırken heralde bi kaç gün perhiz istiyorlardır değilmi daha önce eşime sperm testi yaptırmalı mıyım sizce
bende bilmiyorum sorun ne ama olmuyor dün adet oldum doktoruma yarın gidip konuşacağım aşılama istiyorum diye salı ilişki perşembe aşılama olduysa aradan 2 gün geçmiş cnm demekki 2 gün sperm yetiyor eşinden daha önce sperm testi istedimi doktorunBn sali gunu igne wurldm doktr ilskye gr ddi ilşkye grdim persembe aşilama yapti yaptktan snra bazi byanlarda kanama oluyrmus bnd olmadi ama snd olursa korkma bu arada snd ne sknti war bn polikştlik owerm
yok öyle bişi demedi bende istiyim diyorum tahlil bu ay eşime keçiboynuzu kürü de uygulamıştım ama yine tutmadı yaEsn sperm tahlili wermedi mi doktra hç
Yok ilki bi damla bugunkisi sanki yapiskanbi JEL gibiUmudun bttgi yerde Allahm yetşir üzlme eninde sonunda olckpeki çok mu gldi kan adt kani gbi mi
Ewet daha önce istemsti :) doktrlar spermlern hem hzni hmde saysni cogaltyrlar bn tüpü görnce şasirmştm su gbiydibende bilmiyorum sorun ne ama olmuyor dün adet oldum doktoruma yarın gidip konuşacağım aşılama istiyorum diye salı ilişki perşembe aşılama olduysa aradan 2 gün geçmiş cnm demekki 2 gün sperm yetiyor eşinden daha önce sperm testi istedimi doktorun
Alla alla eger bgun tam olmazsan doktra görn cnimYok ilki bi damla bugunkisi sanki yapiskanbi JEL gibi
Bncde iste cnku bnım doktrm hmen eşmdn sperm tahlili istediyok öyle bişi demedi bende istiyim diyorum tahlil bu ay eşime keçiboynuzu kürü de uygulamıştım ama yine tutmadı ya
Alla alla eger bgun tam olmazsan doktra görn cnim
Yani yarn ya bde bse sorcm bnim kasklarm agryo cok hmde acba bnd mi adt olcm :'(Alla alla eger bgun tam olmazsan doktra görn cnim
Üzlme ya herşeyn hayrlisi bn tam adet olana kadar umudumu yitrmiyrmEvet aradım anlattım perşembe gel dedi bakalım nasip ama umut sıfır malesef...
Yani yarn ya bde bse sorcm bnim kasklarm agryo cok hmde acba bnd mi adt olcm :'(
Aynen Allahtan umt keslmezArrik fikir yürütme evresini geçtim sanırım doktor o kadar umitliydiki kesin olur demiştik ama negatif işte. Allahtan umut kesilmez ama sorulabilecek sn karamsar insana sordun malesef...