Ağustos ayı aşılama yaptıranlar

Canim ya keselerin ici bossa ( nasil bilip hangisi sonlandiracaklar?? Ben cesaret edemezdim

daha bayramda bile konyada aynı hastanede ayrı 4 aile dördüz bebek doğurdu....sen niye dördüzlerini doğurmayasın ki.... Allahın verdiğine kıymayın derim.....

Canim ya keselerin ici bossa ( nasil bilip hangisi sonlandiracaklar?? Ben cesaret edemezdim

Ultrosonla bakıp sonlandandırılıyomuş direk bebeğe müdahale oluyomuş aklım çok karışık..iki tanesinin kendiliğinden gelişimlerinin durması için dua ediyorum..sizinde dualarınıza ihtiyacımız var

daha bayramda bile konyada aynı hastanede ayrı 4 aile dördüz bebek doğurdu....sen niye dördüzlerini doğurmayasın ki.... Allahın verdiğine kıymayın derim.....

Doktorum direk sonlandırma olur dedi doğumla ilgili hiç konuşmadık aşılama olduğu için risk almak istemiyo sanırım..Bende kıymak istemiyorum inşallah iki tanesinin gelişimi kendiliğinden durur.

Kızlar suna bi bakın nolur silik cikti

Eklentiler

• 20151026_112626.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 55

kızlar ben de bu ay aşılama yaptırdım bugün 12. günümdü dayanamayıp kan testi yaptırdım 23.7 çıktı sonuç acaba ilaçların etkisi mi yoksa hamilemiyim böyle bir durum yaşayan var mı

belki hepsi bebislerine kavusmustur ondan ugramiyorlardir
inşşşşş..... ben de uzun süredir girmiyordum :/ bu sitede çok kişiyle tanıştık....ama işin tuhafı yıllarca sohbet muhabbetimiz olan arkdşlar hamile kalınca benden uzaklaştlr...hatta biriyle o kadar içli dışlı olmuştuk ki...hamile kalınca benim onu kıskandığımı söyleyerek yazmamı istememşti

Cnm s3n baskalarinin dusuncelerine bakma .bazi insanlar sadece derdi varken iidir sonra gercek kisiligine geri donerler arkdasinxa demekki oylw biriymis ben e boyle birinden kurtuldugun icin sevin derim.aslinda ayni dertleri paylasan kisiler birbirlerini anlar ama.seninki anlamamis

Kızlar doktor bana aşılama yapalım dedi bende doktorumu değiştirdim aşılama deri diye değil doktora olan inancımı yitirdim çünkü uzun zamandır sonuç alamadık sizler ne durumdasınız aşılama ile hamile kalan oldu mu

Bende acıbadem sen randevu aldım bakalım artık ne olacak bende yaptıracağım da doktoru değiştirim dedim daha güvenli yere yaptırmak istedim inş öyle de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…