- 11 Kasım 2014
- 298
- 120
- 37
-
- Konu Sahibi burcus0105
Canim ya keselerin ici bossaArkadaşlar merhaba benim de aşılamam tuttu 7 haftalığız fakat şuan 4 tane bebek var iki hafta içinde sonlandırma olucak ikisi için ama çok korkuyorum diğerlerini de etkiler diye..sonlandırma yapan veya yaptıran tanıdığı olan var mı
daha bayramda bile konyada aynı hastanede ayrı 4 aile dördüz bebek doğurdu....sen niye dördüzlerini doğurmayasın ki.... Allahın verdiğine kıymayın derim.....Arkadaşlar merhaba benim de aşılamam tuttu 7 haftalığız fakat şuan 4 tane bebek var iki hafta içinde sonlandırma olucak ikisi için ama çok korkuyorum diğerlerini de etkiler diye..sonlandırma yapan veya yaptıran tanıdığı olan var mı
Canim ya keselerin ici bossa( nasil bilip hangisi sonlandiracaklar?? Ben cesaret edemezdim
daha bayramda bile konyada aynı hastanede ayrı 4 aile dördüz bebek doğurdu....sen niye dördüzlerini doğurmayasın ki.... Allahın verdiğine kıymayın derim.....
hamilesin canım tebrikler silik görünüyor bariz şekilde kanda baktır bakalım değerin ne. aşılamamı yaptırmıştınKızlar suna bi bakın nolur silik cikti
hamilesin canım tebrikler silik görünüyor bariz şekilde kanda baktır bakalım değerin ne. aşılamamı ya kan verdim yarın çıkacakmış hastane için de geç kaldım uzak evime 6 ay tedavi gördüm 3 asilama oldum 2 aydır da tedaviyi zorunlu bıraktım biri tatilinizi geldi biri de kurbana denk geldi gidemedim allah şimdi nasip etti ınş değerlerin de guzel çıkar ınş hamileyimdir çok silik çıktı heyecandan ölüyorum allah isteyen herkese versin ins
Merhaba burcu bir sorum olucak benimde ozeldeki doktorlara hic guvenim kalmad. Sen devlet hastanesinde mi yaptirdin asilamani gerci bnm doktorlara guvenim kalmadiSelam kizlar tedaviler nasil gidiyor???
Ewet cnm devlet hastanesunde yaptirmistmMerhaba burcu bir sorum olucak benimde ozeldeki doktorlara hic guvenim kalmad. Sen devlet hastanesinde mi yaptirdin asilamani gerci bnm doktorlara guvenim kalmadi
inşşşşş..... ben de uzun süredir girmiyordum :/ bu sitede çok kişiyle tanıştık....ama işin tuhafı yıllarca sohbet muhabbetimiz olan arkdşlar hamile kalınca benden uzaklaştlr...hatta biriyle o kadar içli dışlı olmuştuk ki...hamile kalınca benim onu kıskandığımı söyleyerek yazmamı istememştibelki hepsi bebislerine kavusmustur ondan ugramiyorlardir
Cnm s3n baskalarinin dusuncelerine bakma .bazi insanlar sadece derdi varken iidir sonra gercek kisiligine geri donerler arkdasinxa demekki oylw biriymis ben e boyle birinden kurtuldugun icin sevin derim.aslinda ayni dertleri paylasan kisiler birbirlerini anlar ama.seninki anlamamisinşşşşş..... ben de uzun süredir girmiyordum :/ bu sitede çok kişiyle tanıştık....ama işin tuhafı yıllarca sohbet muhabbetimiz olan arkdşlar hamile kalınca benden uzaklaştlr...hatta biriyle o kadar içli dışlı olmuştuk ki...hamile kalınca benim onu kıskandığımı söyleyerek yazmamı istememşti