Ağustos ayı aşılama yaptıranlar

Kızlar ben aşılama için puregon diye bi iğne kullandım ama aşılama yapılamadı yumurtalar büyümedi ama benim adetim 3 gün gecikti regl belirtisi var ama olmadım iğneden sonra regl olmayan var mi

Kızlar ben aşılama için puregon diye bi iğne kullandım ama aşılama yapılamadı yumurtalar büyümedi ama benim adetim 3 gün gecikti regl belirtisi var ama olmadım iğneden sonra regl olmayan var mi
O iğneyi kullanmadım ama geciktiriyor diye duydum ben sen yinede git bir doktorunu ara yada

Kızlar Bugün aşılamamın 15. Günü adet agrım var cok az ama korkudan kan testi yapmadım demin idrar testi yaptım negatif çıktı tutmadı galiba ya göğsüm acıyo biraz oda dokununca bide bir bardak su içsem anında tuvaletim geliyo:)

Cnm bendede idrarda gozukmedi kan testi yaptir ins. Vardir :) hadi hayirlisi Haber ver EMI...

merhaba arkadaşlar nisanda gonal f kullanıp aşılama yapacaktık rapor çıkardık. adet olmamı beklerken eşimle ilgili bir sağlık problemi yüzünden yapamadık. ay falan beklememiz gerekiyordu test yapılması için. neyse 13 haziranda adet oldum en son tatil girdi araya şehir dışına çıktık temmuzun sonunda hala adet olmamaıştım ki yine adeti bekliyorduk aşılama yapmak için. umutsuz bi halde test yaptık hamile cktım. değer de çok yüksekti üstelik. ama gelişmedi bebek 26 ağustosta kürtaj oldum. şimdi tekrar adet olmayı bekliyorum. dr um 2. adetini olduğunda aşılama yapalım dedi. sizden rica ettiğim konu da gonal f raporu ne kadar geçerli? eğer geçtiyse yenilemek mi gerekiyor yoksa tamamen yniden mi çıkrtmalı aynı işlemleri evrakları mı hazırlamalıyız? aşılamanızda gonal f kullanmış olabileceğini düşünerek meşgul ettim sizleri. umarım herkes mutlu haberler alır.

Iyi cnm Cok sukur sali gitcem Bende ins. Iyi Iyi devam ederde dogar bebisim sizinkilere abla yada abi olur :))

Oh misss canım âmin inşallah ben bugün kan testi oldum 16. Günüm ama negatif hemde 0,100 çıktı ama adet olmadım hala ne ilginçtirki
Walla ne desem bilemedim test aletimi bozuk acaba bence bi kac gun daha bekle baska yerde tekrar yaptir yinede olmazsa bi doktora git derim.. ins. Birden firlar o deger )

Walla ne desem bilemedim test aletimi bozuk acaba bence bi kac gun daha bekle baska yerde tekrar yaptir yinede olmazsa bi doktora git derim.. ins. Birden firlar o deger )
Ah keske ama klomen gecikme yaptı heralde olmazsa gidecem bakalım insallah bebeğim benimledir.

gonal f ye başladığımı belirtmiştim burda....ilk 3 gün 150 dozla ve sonra 175 dozla 3 gün daha devam ettik.son vurulduğum dozu dün vuruldum.bugün de kontrole gittim.doktor e2 hormonu istedi 5000 çıktı bişey de demedi.ilacı kes ve önümüzdeki pazartesi gel dedi.
çatlatma iğnesi vermicek misiniz dedim.yok,dedi.20 yumurtan birden tepki vermiş ve 15 mm boyutundalar.bu yüzden çatlatma innesi veremem dedi.
yaa böyle tedavi mi olur elimiz çokk dar ve sadece bu ayki gonal f iğnelerine 1080 tl harcadım evet ortalama 1 milyar gtti.kan tahlilleri ve kayıtlar da hariç...
bu ay yine mi boşa gitti

Cnm benim bosa gitmemis henuz umidini yitirme yumurtalarin fazla gelismis kendisi catlar fikriyle vermemis igne.. yani verseydi asil fazla bebek olusur sagliksiz olurdu. Ondan oyle yapmistir pazartesi kontrol edecek catlama aninda ya asilama yapar yada beraber olun der. Benim e2 degerim 2500 du doktor asilama yapti arkadasimin 5100 cikti ona Hic dokunmadan su gun beraber olun demisti ve suan dogurmak uzere ikizlerini :)) son ayinda:) yani Cok Iyi hatta fazla bile gelismis. Sikma canini... Bence olacak dua et... esinlede Hic bdraber olmaki biriksin ) hadi hayirlisi

Arkadaşlar merhaba benim de aşılamam tuttu 7 haftalığız fakat şuan 4 tane bebek var iki hafta içinde sonlandırma olucak ikisi için ama çok korkuyorum diğerlerini de etkiler diye..sonlandırma yapan veya yaptıran tanıdığı olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…