- 11 Kasım 2014
- 298
- 120
- 37
-
- Konu Sahibi burcus0105
Ins bu sefer olumlu olur cnm... dedigin gibi nasip...Hadi ya üzlme sakn Allahmin bi bilgi wardr bend tkrardan aşlama yaptrcm şuan igne tedawsndeym
Amiin btnem cok saolI
Ins bu sefer olumlu olur cnm... dedigin gibi nasip...
O iğneyi kullanmadım ama geciktiriyor diye duydum ben sen yinede git bir doktorunu ara yadaKızlar ben aşılama için puregon diye bi iğne kullandım ama aşılama yapılamadı yumurtalar büyümedi ama benim adetim 3 gün gecikti regl belirtisi var ama olmadım iğneden sonra regl olmayan var mi
aradım gebelik testi yap eğer gebelik çıkmazsa söktürücü ilaç kullan dediO iğneyi kullanmadım ama geciktiriyor diye duydum ben sen yinede git bir doktorunu ara yada
Canim benim gebeligim testte cikmamisti her ihtimale karsi kan testi yaptir derimmm... hadi hayirlisiaradım gebelik testi yap eğer gebelik çıkmazsa söktürücü ilaç kullan dedi
Kullanma döktürücü bi kan testi yap ondan sonra belli olmaz bide zararı oluraradım gebelik testi yap eğer gebelik çıkmazsa söktürücü ilaç kullan dedi
Cnm bendede idrarda gozukmedi kan testi yaptir ins. Vardir :) hadi hayirlisi Haber ver EMI...Kızlar Bugün aşılamamın 15. Günü adet agrım var cok az ama korkudan kan testi yapmadım demin idrar testi yaptım negatif çıktı tutmadı galiba ya göğsüm acıyo biraz oda dokununca bide bir bardak su içsem anında tuvaletim geliyo:)
Haber vermezmiyim ah keske olsa adaklar adadım bakalım yarında adet olmazsam akşam kan testi yaptırcammmm burcucum senin pıtıtcık nasıl şyimiCnm bendede idrarda gozukmedi kan testi yaptir ins. Vardir :) hadi hayirlisi Haber ver EMI...
Oh misss canım âmin inşallah ben bugün kan testi oldum 16. Günüm ama negatif hemde 0,100 çıktı ama adet olmadım hala ne ilginçtirkiIyi cnm Cok sukur sali gitcem Bende ins. Iyi Iyi devam ederde dogar bebisim sizinkilere abla yada abi olur :))
Walla ne desem bilemedim test aletimi bozuk acabaOh misss canım âmin inşallah ben bugün kan testi oldum 16. Günüm ama negatif hemde 0,100 çıktı ama adet olmadım hala ne ilginçtirki
Ah keske ama klomen gecikme yaptı heralde olmazsa gidecem bakalım insallah bebeğim benimledir.Walla ne desem bilemedim test aletimi bozuk acababence bi kac gun daha bekle baska yerde tekrar yaptir yinede olmazsa bi doktora git derim.. ins. Birden firlar o deger )
Insallah canim dualarimdasin...Ah keske ama klomen gecikme yaptı heralde olmazsa gidecem bakalım insallah bebeğim benimledir.
Saol bebeyim Allah razı olsunn haberleşiriz öptüm dikkAtetInsallah canim dualarimdasin...
Cnm benim bosa gitmemis henuz umidini yitirme yumurtalarin fazla gelismis kendisi catlar fikriyle vermemis igne.. yani verseydi asil fazla bebek olusur sagliksiz olurdu. Ondan oyle yapmistir pazartesi kontrol edecek catlama aninda ya asilama yapar yada beraber olun der. Benim e2 degerim 2500 du doktor asilama yapti arkadasimin 5100 cikti ona Hic dokunmadan su gun beraber olun demisti ve suan dogurmak uzere ikizlerini :)) son ayinda:) yani Cok Iyi hatta fazla bile gelismis. Sikma canini... Bence olacak dua et... esinlede Hic bdraber olmaki biriksingonal f ye başladığımı belirtmiştim burda....ilk 3 gün 150 dozla ve sonra 175 dozla 3 gün daha devam ettik.son vurulduğum dozu dün vuruldum.bugün de kontrole gittim.doktor e2 hormonu istedi 5000 çıktıbişey de demedi.ilacı kes ve önümüzdeki pazartesi gel dedi.
çatlatma iğnesi vermicek misiniz dedim.yok,dedi.20 yumurtan birden tepki vermiş ve 15 mm boyutundalar.bu yüzden çatlatma innesi veremem dedi.
yaa böyle tedavi mi olurelimiz çokk dar ve sadece bu ayki gonal f iğnelerine 1080 tl harcadım evet ortalama 1 milyar gtti.kan tahlilleri ve kayıtlar da hariç...
bu ay yine mi boşa gitti