-
- Konu Sahibi burcus0105
Canım ben cok guzel yumurtladim ve catladi.Az once asilama yapildi ama doktor esinin sperm hareketliligi cok dusuk pek umudum yok dedi...Bende enteresan sekilde umutlu ve mutluyum sanırsam kafayı yiyorum :)
Insallah zeynepcim...Doktor devam edin calismalara dedi,Allah buyuk ol der olur...Hakkimizda hayirlisi artik insallah...Öyle düşünme umutlu olman çok güzel canım..hayırlısıyla olur inşallah bizde güzel haberlerini alırız :)
Canim ben asilama yaptiktan 3 gun sonra Hic bisey hissetmedim Hic bir belirti yoktu... hatta o kadar normaldimki kardesimin nisani vardi bi yukseklikten pat diye atladim. Sonra Cok uzuldum ya varsada bisry olmussa diye... yani yasadigin Cok normal. Dikkat et kendine yorulma genelde yat. rabbim Sanada nasip eder ins. Umudunu kaybetme dua etArkadaşlar merhaba ne güzel aşılaması tutanlara hayırlı olsun allahım tamamını erdirsin bende 3 gün oldu aşılama yaptıralı ilk iki gün batmalarım oldu ama bugün hiçbirşeyim yok benimki tutmadı heraldeama ıslaklık başladı iççamasırım ıslanıyor sanki ağrım yok 3 gün boyunca yattım çok umutsuzumn
Ay gercektenmi çok sevindim inşallah olumlu olurda buraya bende kocaman hamileyim yazarım :) allahım kimseye eksikliğini vermesinCanim ben asilama yaptiktan 3 gun sonra Hic bisey hissetmedim Hic bir belirti yoktu... hatta o kadar normaldimki kardesimin nisani vardi bi yukseklikten pat diye atladim. Sonra Cok uzuldum ya varsada bisry olmussa diye... yani yasadigin Cok normal. Dikkat et kendine yorulma genelde yat. rabbim Sanada nasip eder ins. Umudunu kaybetme dua et
Amiiinnn saglikli hayirli evlatlar nasip etsin RabbimAy gercektenmi çok sevindim inşallah olumlu olurda buraya bende kocaman hamileyim yazarım :) allahım kimseye eksikliğini vermesin
Âmin canımmmmAmiiinnn saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim
Allah yardimcin olsun hayirliysa versin cnm. Umudunu kaybetme...bugün ilk gonal f'mi vurdum.150 mm'lik dozla başlaım.....her ay olduğu gibi yine umutla heyecanla başladım tedavime bu ay dainş bu ay yine yıllardır hüsrana uğradığım gibi olmaz. Rabbimden bir mucize inş.
canım hayırlısı böyledr....ikiz olsaydı riskli olrdu hem snn içn hem bebekler için.....Benimde ikizlerimden biri gelismemis, nasip olUrsa bi bebegim olacak ins. Tek olsun saglikli olsun diyorum. Kalp atisini dinledim 8 hafta bitti Rabbim hepimize saglikli melekler nasip etsin
inşallah güzel haberlerini verirsin benimde aşılamamın 11. Günü ama hiç umudum yok hiç belirtim bile yok zaten cok gezdim hep hareket halimdeydim öle bekliyom yinede hadi allahım senin yüzünü güldürsün insallahbugün ilk gonal f'mi vurdum.150 mm'lik dozla başlaım.....her ay olduğu gibi yine umutla heyecanla başladım tedavime bu ay dainş bu ay yine yıllardır hüsrana uğradığım gibi olmaz. Rabbimden bir mucize inş.
Allah karnındakine saglık versin canım üzüldüm ama diğerine nasıl bir işlem yaptılarBenimde ikizlerimden biri gelismemis, nasip olUrsa bi bebegim olacak ins. Tek olsun saglikli olsun diyorum. Kalp atisini dinledim 8 hafta bitti Rabbim hepimize saglikli melekler nasip etsin
Amin.. hic birsey yapmadilar ayri kese oldugundan kendisi kaybolur oma zarari olmaz dediAllah karnındakine saglık versin canım üzüldüm ama diğerine nasıl bir işlem yaptılar
Oh iyi bari zarar vermesinden endişe ettim bir an bende 11. Güne geldim ama hiç ümidim yok sanki içim bomboş olmadıgını düşünecirek dag bayır dolaştım zaten :)Amin.. hic birsey yapmadilar ayri kese oldugundan kendisi kaybolur oma zarari olmaz dedi
Nasip canim dua et yeter... Bende bisiklete binmistm yoktur diye :) ins. Hayirli habeeler ile donersin...Oh iyi bari zarar vermesinden endişe ettim bir an bende 11. Güne geldim ama hiç ümidim yok sanki içim bomboş olmadıgını düşünecirek dag bayır dolaştım zaten :)
Âmin canım insallahNasip canim dua et yeter... Bende bisiklete binmistm yoktur diye :) ins. Hayirli habeeler ile donersin...
inş hamilsindir canım...ben 2 aşılama yaptım ama sonuç alamadm.tekrar normal tedavime geçtim...gonal f başladım işte...bakalım , hayırlısı...Âmin
inşallah güzel haberlerini verirsin benimde aşılamamın 11. Günü ama hiç umudum yok hiç belirtim bile yok zaten cok gezdim hep hareket halimdeydim öle bekliyom yinede hadi allahım senin yüzünü güldürsün insallah
Âmin canım İnan cesaretim yok zaten bu 3 gün içinde adet olmam lazım bakalım test yaptırmıyorum bide evimin altında eczane önünde saglık ocağı karşısında hastane var :) yani giderim diye dışarı cıkamıyorum korkuyorum hiç umudum yok Diyom ama yinede korkuyorum yani aslında tutmadığını hissediyoruminş hamilsindir canım...ben 2 aşılama yaptım ama sonuç alamadm.tekrar normal tedavime geçtim...gonal f başladım işte...bakalım , hayırlısı...
Rabbim hepimzn kucağını doldursun inş.
Hadi ya üzlme sakn Allahmin bi bilgi wardr bend tkrardan aşlama yaptrcm şuan igne tedawsndeymBenimde ikizlerimden biri gelismemis, nasip olUrsa bi bebegim olacak ins. Tek olsun saglikli olsun diyorum. Kalp atisini dinledim 8 hafta bitti Rabbim hepimize saglikli melekler nasip etsin