Ağustos ayı aşılama yaptıranlar

inşallah olumlu sonuçlarını alırız :) benim daha aşılamam yapılmadı bile :KK43:

Ben asilamadan bogun öncesine kadar umutsuzDum buda olmayacak tüp bebek yaptircam diyordum. Doktor fazla yumurtan var çoğul gebelik dedi heveslendik inşallah boşa çıkmaz :KK43:( ilk hafta değilde ikinci hafta tam bi gerginlik ne olacak acaba diye

Selam canım bugün aşılama gunum dahil 12. Gunum dün adet ağrısı gibi ağrım oldu ve önce bi damla kadar kan sonrada kahverengi bi akintim oldu. Şuan ağrım çok çok az adet olmadım bugün akintimda Yok. Neydi anlamadim... Göğüs uçlarım aciyor ve hep uykum var bekliyorum yanı hala hayirlisi... Sen nasılsın?
inş hamilesindir....12.gününse idrarda çıkar ya test yapaydın :) her hangi bi ilaç falan kullanıyor musun ,progestan gibi vs?
canım ben de geçen çarşamba aşılamam yapıldı.yani bir hafta oldu... ben progestan da kullanıyorum....ben çok korkuyorum ya yine tutmamşssa diye:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:2. aşılamam olduğu için çok korkuyorum.:KK61:

inş hamilesindir....12.gününse idrarda çıkar ya test yapaydın :) her hangi bi ilaç falan kullanıyor musun ,progestan gibi vs?
canım ben de geçen çarşamba aşılamam yapıldı.yani bir hafta oldu... ben progestan da kullanıyorum....ben çok korkuyorum ya yine tutmamşssa diye:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:2. aşılamam olduğu için çok korkuyorum.:KK61:

Evet progesteron corasprin ve estradiol DİE hap var onları kullanıyorum sabah akşam. Test alcam bugün yarın sabah yapcam ama çok korkuyorum. Eşime adet oldum dedim daha fazla umitlenmesin diye çok çok üzüldü inşallah olumluya dönemde sevindiririm. Akşam yüzü öyle kotuyduki içim gitti Rabbim nasip eder inş.

Evet progesteron corasprin ve estradiol DİE hap var onları kullanıyorum sabah akşam. Test alcam bugün yarın sabah yapcam ama çok korkuyorum. Eşime adet oldum dedim daha fazla umitlenmesin diye çok çok üzüldü inşallah olumluya dönemde sevindiririm. Akşam yüzü öyle kotuyduki içim gitti Rabbim nasip eder inş.
inş yerleşme kanamasıdr o kan .o gun progestanını geç almdysan o kan inş adet kanamsı değildr ya..

canım zaten kocaların o beklentileri mahfediyor bizi...benimki de soruyor ne zaman belli olur sonuç diye..ben çok korkuyorum sonuçtan:KK42::KK42::KK42::KK42:

Aynen. Tüm sıkıntıyı sen cekiyorsun ben ona üzülüyorum diyor sen uzulcen diye boyleyim diyor ama gelde yut

Ben asilamadan bogun öncesine kadar umutsuzDum buda olmayacak tüp bebek yaptircam diyordum. Doktor fazla yumurtan var çoğul gebelik dedi heveslendik inşallah boşa çıkmaz :KK43:( ilk hafta değilde ikinci hafta tam bi gerginlik ne olacak acaba diye
inşallah tutunmuştur :) benim hep iki üç yumurta gelişiyo kendiliğinden çatlıyo ama bir buçuk sene de hala gebelik oluşmadı :KK43: kaç gün kaldı test yapmana

inşallah tutunmuştur :) benim hep iki üç yumurta gelişiyo kendiliğinden çatlıyo ama bir buçuk sene de hala gebelik oluşmadı :KK43: kaç gün kaldı test yapmana

İşte 11inde iğne vurundum 13 unde aşılama oldu kaç gün var bilemedim yarın sabah bi idrar testi yapcam ama daha erken galiba

merhaba :) bizde bu ay aşılama yaptırıcaz klomen kullandım çarşamba günü tekrar kontolüm var ilk aşılamam nedense içimde hiç umut yok çok düşük bi ihtimalmiş tutması siz neler düşünüyorsunuz
Çatlatma ignesi wercek mi doktr hbrn war mi bn çtlatma igneside yaptrdm ama umitszlge kapilma olmaz drsin olur Allah yardmcmz olsun :)

Çatlatma ignesi wercek mi doktr hbrn war mi bn çtlatma igneside yaptrdm ama umitszlge kapilma olmaz drsin olur Allah yardmcmz olsun :)
çarşamba günü yumurta büyüklüğünü ölçecek zannedersem istediği boyuta geldiyse çatlatma iğnesi vuracak . senin aşılama yapıldı mı ?

X