- 11 Kasım 2014
- 298
- 120
- 37
- Konu Sahibi burcus0105
Bilmem benim doktorum Oyle demisti. Zaten idrarda cikmadi Bnm kanda baktirdim olnazsa sende 13. Gn bi git kanda baktir duramazsan... kacinci gunun ???acaba illaki 14 ü beklemek gerekiyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem benim doktorum Oyle demisti. Zaten idrarda cikmadi Bnm kanda baktirdim olnazsa sende 13. Gn bi git kanda baktir duramazsan... kacinci gunun ???acaba illaki 14 ü beklemek gerekiyormu
İnşallah burcucum :) Sanırsam sen hamilesin inşallah bende hamile kalıp sağlıklı bebek sahibi olabilirim.Benim doktor işi şansa bırakmak istemiyor mu ki, ben yapayım diyor aşılamayı :))))Bende sasirdim :)) asilamadan sonra 3gun beraber ol sonra gun asiri ol demislerdi banada ama iki kez yapildigini bilmiyordum. Hakkinda hayirlsi olsun cnm ins. Bebis olur :))
Ewet ikizler bekliyorum Rabbim nasip ederse... insallah olur seninde cnm her doktodun ilaci twknigi farkli ama ins. Sonuclar hep pozitif olurİnşallah burcucum :) Sanırsam sen hamilesin inşallah bende hamile kalıp sağlıklı bebek sahibi olabilirim.Benim doktor işi şansa bırakmak istemiyor mu ki, ben yapayım diyor aşılamayı :))))
Ayyyyy süperrrr...Hayalim canım ya ikiz bebiş..Senin kaç tane yumurtan olmuştu? Sağlıklı güzel hamilelik geçir inşallah...Ewet ikizler bekliyorum Rabbim nasip ederse... insallah olur seninde cnm her doktodun ilaci twknigi farkli ama ins. Sonuclar hep pozitif olur
Bende Cok fazla yumurta gelismisti ama sayisini bilmiyorum. Doktorum testle bakiyordu cunku gelisimine... Cok sukur ki benimde hayalim gercek oldu. Insallah sagsaglim kucagima alidim. Biraz tehlikem var dusuk tehlikesi. Kanama oluyor yatiyorum simdi surekliAyyyyy süperrrr...Hayalim canım ya ikiz bebiş..Senin kaç tane yumurtan olmuştu? Sağlıklı güzel hamilelik geçir inşallah...
Doktor ne derse harfi harfine yap canım.Hatta evle ilgili hiçbirşey yapma.Güzel düşün,bol bol dua et...Seni takip ediyor olacağım, güzel haberlerini Allahın izniyle alacağım burdan hiç şüphem yok :) Darısı benimle birlikte tüm isteyenlerin başına inşallah. İstanbul'da mısın peki sen?Bende Cok fazla yumurta gelismisti ama sayisini bilmiyorum. Doktorum testle bakiyordu cunku gelisimine... Cok sukur ki benimde hayalim gercek oldu. Insallah sagsaglim kucagima alidim. Biraz tehlikem var dusuk tehlikesi. Kanama oluyor yatiyorum simdi surekli
Yok samsunda yasiyoruz Cnm.Doktor ne derse harfi harfine yap canım.Hatta evle ilgili hiçbirşey yapma.Güzel düşün,bol bol dua et...Seni takip ediyor olacağım, güzel haberlerini Allahın izniyle alacağım burdan hiç şüphem yok :) Darısı benimle birlikte tüm isteyenlerin başına inşallah. İstanbul'da mısın peki sen?
arkadaslar aşılama olduktan 13 gün sonra kanda belli olurmu hamilelik
Kızlar şimdi geldim doktordan.Bugün iğnenin 9. günüydü, bir sürü yumurta olmuşmuş ama İki tanesi istediğimiz boyuta gelmiş,bu akşam bi tane daha 350 lilik puregon vurul dedi.Yarın sabah 9 da son kontrol var.Cumartesi akşamüstü aşılamayı yaparız, hatta pazarteside yaparız dedi.İki kez olabiliyor mu şaşırdım doğrusu :)
İnşallah canım ınsallh suan ayakta durunca otrnca kasiklarm ağrıyor baklm kısmetMerhaba dualarımız birbirimiz için inşallah olucak kötüyü düşünme..ben işlemden sonra hastanede 1 saat yatmıştım sonra evde uzandım fazla ağrım olmadı ama 1 hafta sonra sıvı birikmesi oldu o zaman ağrım vardı.. Bide çok fazla yorma kendini hayırlısıyla nasip edicek rabbim..
Banada Dr birlikte olun demişti ama henüz birlikte olamadk eşimin is yogunlugundan takvimime göre 9 gün sonra adet olcam ama Dr 28 de kan tahlili dedi inşallah bebisim vardırBende sasirdim :)) asilamadan sonra 3gun beraber ol sonra gun asiri ol demislerdi banada ama iki kez yapildigini bilmiyordum. Hakkinda hayirlsi olsun cnm ins. Bebis olur :))
Cnm benmde Oyle ilk hafta Hic yumurta gelismemisti sonra Mineoral 75lik vurundum 4 tane ve bayagi gelismisti... sonrada asilama olmustu Zaten doktoruna sor sende bitane o igneden vurun Cok etkili Zaten tup bebekte kullaniliyormus. Ki vurunmasanda gelisir Bence cunku hizla ilerliyor ama moralini bozma sakin Cok etkiliyor rahat ol hayirlisi icin dua etSelam kızlar..Şimdi doktordan geldim ama moralim biraz bozuk iki tane büyük yumurtam var onlarda 15.6 mm ve 15.8 mm boyutunda.Yarın bir daha bakıcak, pazartesi yaparız aşılamayı dedi ama yeterli büyüklük değil dedi...Sizce yarına kadar biraz daha büyürler mi?İğne vurmaya başladığımın 9. günü bugün..
Cnm sanci Cok normal cunku gaz sancisi oluyormus ben 3gun kalkamamistim. Dikkat et Cok yurume agir kaldirma genelde yat yorma kendini... boya Hakkinda fikrim yok. 2 asilamm ikz bekliyorum Rabbim nasip ederse... darisi tum isteyenlere ins.Kizlar bugün asİLAmanin 5 GÜNÜ ŞANSIM VAR Regl Sancısı GİBİ VE BUGÜN Dip BOYA yaptryrm Bişey OLMAZ SANRM SİZLER NAPTİNİZ SONUÇLARI Pozitif OLANLAR VAR mi
Sağol Burcum.Doktor öyle söyleyince bayağı moralim bozuldu ama haklısın her şeyin hayırlısı...Mübarek gün hayırlısını kolay yoldan nasip etsin Allah...Yarın sabah yine ölçücek yumurtayı,inşallah istenen boyuta gelir...Cnm benmde Oyle ilk hafta Hic yumurta gelismemisti sonra Mineoral 75lik vurundum 4 tane ve bayagi gelismisti... sonrada asilama olmustu Zaten doktoruna sor sende bitane o igneden vurun Cok etkili Zaten tup bebekte kullaniliyormus. Ki vurunmasanda gelisir Bence cunku hizla ilerliyor ama moralini bozma sakin Cok etkiliyor rahat ol hayirlisi icin dua et
Ayy maşallah sağ salim kucagina alırsın inşallah xdarisi da bize 4 gündür yatiyordum bugün bi kuofre çıktım bin pişman oldum agridan bakalım hemen eve gidip dinlenmek istyrmCnm sanci Cok normal cunku gaz sancisi oluyormus ben 3gun kalkamamistim. Dikkat et Cok yurume agir kaldirma genelde yat yorma kendini... boya Hakkinda fikrim yok. 2 asilamm ikz bekliyorum Rabbim nasip ederse... darisi tum isteyenlere ins.
Selam kızlar..Şimdi doktordan geldim ama moralim biraz bozuk iki tane büyük yumurtam var onlarda 15.6 mm ve 15.8 mm boyutunda.Yarın bir daha bakıcak, pazartesi yaparız aşılamayı dedi ama yeterli büyüklük değil dedi...Sizce yarına kadar biraz daha büyürler mi?İğne vurmaya başladığımın 9. günü bugün..
Canım ben cok guzel yumurtladim ve catladi.Az once asilama yapildi ama doktor esinin sperm hareketliligi cok dusuk pek umudum yok dedi...Bende enteresan sekilde umutlu ve mutluyum sanırsam kafayı yiyorum :)Canım ben pcosluyum ikinci aşılama da 10 gün 150lik gonal f vurundum aşılamadan 2 gün önce 18-20 arası oldu sol tarafta, sağ tarafta daha küçüktü çok şükür ki şuan 5 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük..sen içini ferah tut şu güzel günde bol bol dua et gerisi kendiliğinden geliyo allahım yardım eder dualarım sizinle..