Merhabalar, ben de tüp bebek deneyimlerimi anlatmak istedim. Pcos luyum hiç aşılama yapmadım direkt tüp bebek merkezine yönlendirdi doktorum iğneler pahali madem para vereceksin ignelere o zaman tüp bebekle şansını yükselt dedi. Adetimin ikinci günü ignelere başladım 10 gün boyunca günlük olarak gonal f 450 225 mg, menopur 150 mg,günde iki adet Klomen , günde 3 adet duphaston kullandım. Aslında ilaçlar için özellikle yazmak istedim çünkü çok pahalılar ilk defa kullanacaksanız doktorunuzdan ilaç raporu isteyin çok farkediyor. Normalde 5 tane gonal f tanesi 1700 liradan 8500 TL yapıyor. Ben 5 gonal f,2 kutu Klomen, 2 kutu duphaston, ovirlite çatlatma ignesine 2800 TL verdim rapordan dolayı. Menopur çok pahalı ve devlet karşılamıyor o yüzden rapordan yararlanamadim 2900 TL de ona verdim. Toplam da 11-12 bin arasi tutuyodu ilaçlar hepsini 5800 e aldim. İlaçlar bittikten sonra e2 hormonu yükselmisti bayağı 10 binlerdeydi. O yüzden overilete vurdurmadi doktorum onun yerine gonapeptly 3 adet vuruldum(tanesi 65 TL) Tabi ohss riskinden dolayı gonapeptly vurulduktan sonra hemen dostinex kullanmaya başladım. Dün 20 tane yumurtam toplandı. 15 tanesi dolu çıktı mikro enjeksiyon yapıldı. Bugün 10 tanesi döllenmiş dediler. Ohss den dolayı transfer için ikinci adetimi bekleyeceğim o yüzden dondurma işlemi yapilacak. Yeni şeyler ogrenirsem bilgilendirim sizi de.