Ş
şeker kız kendi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MATASOY
-
arkadaşlar bende epidural normal istiyodum doktoruma söyledim benpek yapmıyorum dedi anne bel çevresini hissetmiyor bu yüzdende ıkınamıyor dedi %80-90 vakum kullanmak zorunda kalıyorum dedi herşeyin normali dedi bende çok korkuyorum ayrıca kalıcı baş ve bel ağrısı olabilir dedi özele gidiyorum para için yapalım diyebilirdi kafam karıştı yani ama doktoruma çok güveniyorum hayırlısı
arkadaşlar bende epidural normal istiyodum doktoruma söyledim benpek yapmıyorum dedi anne bel çevresini hissetmiyor bu yüzdende ıkınamıyor dedi %80-90 vakum kullanmak zorunda kalıyorum dedi herşeyin normali dedi bende çok korkuyorum ayrıca kalıcı baş ve bel ağrısı olabilir dedi özele gidiyorum para için yapalım diyebilirdi kafam karıştı yani ama doktoruma çok güveniyorum hayırlısı
aaa evet benim doktorum da aynı kafadan...
doğumu çok geciktiriyormuş bir de, 1 saatte bitecek doğum 3-4 saate çıkıyormuş anne hantallaşıyormuş çünkü, ıkınamıyormuş...
ama çeşitleri de varmış, benim kuzenim de dozajlı epidural yaptı mesela, onda ıkınma sorunları olmamış, sadece ağrıyı kesmiş...
iyice danışmak lazım...:uhm:
valla bende gıderek normal dogumdan caymaya basladım sanırım sezeryan olcam korkmaya basladım resmen ya artık...
Ben kesinlikle normal olacağım :)))
benim doktorum da hiç öyle bidi bidi yapmadı. Doğum sancıları başlayınca 2-3 tane paracetemol alabilirsin dedi, baktın çekilecek gibi değil, daha sen de fazla strese girmeden epidural yaparız dedi, ama onun için erkenden hastanede olmam gerekiyor. Doğuma 2-3 saat kalad yapmıyorlarmış, zira anne de çok kıpır kıpır olduğunda, iğneyi belki yanlış yere saplarız korkusuyla, hiç o işe girmiyorlarmış.
Sonuçta bizler de kadın olarak sırf bu doğum sancıları yüzünden erkeklerden acılara daha dayanıklı değil miyiz. Adet sancılarını düşünün hele. Ben babamı veya eşimi bu sancıları çekerken hiç düşünemiyorum bile, başları ağrısa ağlarlar :roflol:
Tabiki canımız kıymetli, ama bu da hayatımızın bir dönüm noktası, 9 ay zaten sıkıntı çekmişiz. Bilmiyorum hamilelikleriniz nasıl geçti ama, bu bile erkelerden daha dayanıklı olduğumuzu gösteriyor.
O nedenle oldu mu tam olsun, şu doğum sancısı neymiş onu da görmek istiyorum süprizzzzz
Hem anlatacak bir hikayem olur...evladım seni 6 saat beklemiştik, baban perişan olmuştu ama asıl ben, ben o sancıları nasıl çektim :roflol: ha ha ha şaka tabikiki :)))
Valla benim hamileliğim tüp bebek yöntemiyle oldu, doğumum en azından doğal yöntemlerle olsun, sonuçta acı çekeceğim 6-12 saat falan 2 gün sürmeyecek ki, güzel bir deneyim olacak benim için :)))
benim doğumum sezeryanla olacak nasip olursa 10 ve ya 15 ağustos arası olacağını söledi doktorumm..bebğim 4. aşılamam olduğundan bu kadar uğraştığımız için normal doğumu düşünmüyo bile doktorumm hatta bana bu kadar emek verdin bide tarzanlık yapıp normalmi doğurcaksın dediii yaniii benim kesin sezeryannn:1no2::1no2:
hayırlısı olsun neslihancım sağlıkla al bebeğini kucağına.benim doktorumda sezeryan sinyalini verdi pzrts günkü kontrolde,tam karar vermemiş ama. bakalım..ben normal istiyodum fakat olmıcak gibi geliyo bana
benim doğumum sezeryanla olacak nasip olursa 10 ve ya 15 ağustos arası olacağını söledi doktorumm..bebğim 4. aşılamam olduğundan bu kadar uğraştığımız için normal doğumu düşünmüyo bile doktorumm hatta bana bu kadar emek verdin bide tarzanlık yapıp normalmi doğurcaksın dediii yaniii benim kesin sezeryannn:1no2::1no2:
aaa..niye normal doğum niye tarzanlık oluyormuş...sen kendi üstüne alınma ama doktorun da ettiği lafa bak, bunlara da canlarımızı emanet ediyoruz. tamam çok emek vermiş olabilirsiniz de, kavonozda yetirtirseymiş madem....tövbe tövbe!!!!
Tarzanlık ne ya, ne acayip bir laf hiç duymadım....Kötü Kazen
neyse hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah...o doktoruna da selam söyle benden laelaelaelaelae kafayı yemiş o, pek normal değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?