- 23 Kasım 2007
- 574
- 6
- Konu Sahibi 19KasimBhr
Hanımlar ben bu aya kadar hep eski kıyafetlerimi giyebiliyordum.Ama bu haftadan itibaren çok zorlanıyorum hamile kıyafetleri de acaip pahalı bir kaç yere baktım ama işin aslı almak istemedim.Üst bulmak kolayda alt olmuyor hep eşofman da giyilmiyor özellikle çalışanlar daha iyi anlarlar...kafamçokkarıştı
Bende dün büyük beden mağazasına gidip anneme olacak kadar büyük pantolonlar aldımsengözlerimebaksanab göğüs altına kadar geliyor neredeyse bilirsiniz kesinleri yüksek bel olur.Bugünde giydim çok rahat ettim şimdi fermuar kapanıyor ama tabi bir ay sonra hiç olmayacak o zamanda rribana kumaş alıp içine dikmeyi düşünüyorum o çok pahalı hamile pantolonlarına baktım da tek yapılan uygulama üst kısmına ribana dikmeleri..
Peki ya sizler ne giyiyorsunuz??Önerilerinizi bekliyorum..
Bende dün büyük beden mağazasına gidip anneme olacak kadar büyük pantolonlar aldımsengözlerimebaksanab göğüs altına kadar geliyor neredeyse bilirsiniz kesinleri yüksek bel olur.Bugünde giydim çok rahat ettim şimdi fermuar kapanıyor ama tabi bir ay sonra hiç olmayacak o zamanda rribana kumaş alıp içine dikmeyi düşünüyorum o çok pahalı hamile pantolonlarına baktım da tek yapılan uygulama üst kısmına ribana dikmeleri..
Peki ya sizler ne giyiyorsunuz??Önerilerinizi bekliyorum..