- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.421
31 , evet özele gidiyorum. Hayır aslında doktor demedi, ben bir kaç önce gitmiştim herhangi bir problem olmadığı söylendi hatta iki doktor denemiştim. Bu iki ay ovülasyon deneyince dün koyulaşma gördüm 13. Gündü fakat 9. Günde de koyuluk olmuştu bunu teyit etmek amaçlı kendi tercihimle gittim böylece biri 17 biri de 18 iki yumurta olduğunu söyledi doktor sağlı sollu. Gelecek aya rahim filmi ve yumurta takibi diye düşünüyordum ama bir anda gittim hastaneyeYaşın kaç bu arada? Özel hastaneye mi gidiyorsun, çünkü devlettekiler pek yumurta takibi yapmıyorlar. Doktorun kendisi mi yapalım dedi
Gönlünüze göre olsunMerhaba. İnşallah isteyen herkes bebeğine/bebeklerine kavuşur..
Benim bat 19 Ağustos. 37 yaşımdayım. Beklemedeyim yani. Şu bir hafta zor geçecek gibi geliyor.
5 yaşında bir oğlum var. İkinci bebeğe çok zor karar verdim aslında. Hatta eşim de bendeki kararsızlığı gördükçe endişe edip boşver diyordu. Ama son anda fikrini değiştirip gaz verdi. Ben de bekliyormuşsam demek ki
Tekrar aynı topa girmek, yeni bir heyecan ve tecrübenin vermiş olduğu endişe ve rahatlık. Allah hayırlısını versin
İlk gebeliğimde kk da çok iyi arkadaşlar edindim. Hala görüşüyoruz. Umarım sizlerle de güzel yolculuklar yaparız..
İnşallah tatlımBir yerde tatil öncesi olacaksan olman iyi oldu şimdi güzelce tatilin tadını çıkart inşallah birgün herşey bizler içinde iyi olacaktır, bu bebek olayı bizi ne kadar yormuş gibi olsada çabamız takdire şayanpesss etmek yoook "hakkımızda hayırlısı olsun yinede birbirimize güzel haberler vereceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorm bekledik ama değdi dedirtsin gelecek olan evlad
merhaba, benimde bat 19 Ağustos, inşallah güzel haberler alır bekleyen herkes. Gönlünüze göre olsun inşallahMerhaba. İnşallah isteyen herkes bebeğine/bebeklerine kavuşur..
Benim bat 19 Ağustos. 37 yaşımdayım. Beklemedeyim yani. Şu bir hafta zor geçecek gibi geliyor.
5 yaşında bir oğlum var. İkinci bebeğe çok zor karar verdim aslında. Hatta eşim de bendeki kararsızlığı gördükçe endişe edip boşver diyordu. Ama son anda fikrini değiştirip gaz verdi. Ben de bekliyormuşsam demek ki
Tekrar aynı topa girmek, yeni bir heyecan ve tecrübenin vermiş olduğu endişe ve rahatlık. Allah hayırlısını versin
İlk gebeliğimde kk da çok iyi arkadaşlar edindim. Hala görüşüyoruz. Umarım sizlerle de güzel yolculuklar yaparız..
Yani sonunda hsg cektirecm galiba aklmda acaba kalmasin die. Gerci araliktan sonra tekrar calismalara ciddi anlamda baslayacaz o zamana kadr beklerm artk. Sen sor yine de ne diyeck acabaBenim araştırdığım kadarıyla olmuyor. Tek belirtisi gebelik olmamasıymışBugün yine de doktora soracağım
Aynen ya hsg yaptm tupler acikmis diyen de var. Aklmda soru kalmasin diyorm bir yandan da bosuna mi yapacm diyormBenim de çok merak ettiğim bir konu bu, rahim filmi ile mi anlaşılıyor yani sadece, peki kapalıya kendi açılma ihtimali yok mudur bilen duyan bize de ses etsin:)
Benim mesela sag tupumden gecis olmamisti daha once ameliyat esnasinda. bu ay echomarda rahim filmi cekildim ve actilar tupumu, suan ikiside acik cok sukurBenim de çok merak ettiğim bir konu bu, rahim filmi ile mi anlaşılıyor yani sadece, peki kapalıya kendi açılma ihtimali yok mudur bilen duyan bize de ses etsin:)
Gönlünüze göre olsun
merhaba, benimde bat 19 Ağustos, inşallah güzel haberler alır bekleyen herkes. Gönlünüze göre olsun inşallah
İnş canım kısmetHayırlısı olsun inşallah gelecek ay güzel haberler alırsın
Gerçekten beklemek çok zor oldu mu olmadı mı düşüncesi insanın içini yiyor. Benim sanki karnım ağrıyor gibi geçen ay ilk defa erken adet oldum o yüzden biraz tedirginim yine mi adet olacağım diye ama bakalım inşallah güzel haberler alalımAmin inşallah
Beklemek zor ama zihnimi direk o yöne şartlandırmak istemiyorum..
Ay ne güzel tebrik ederimKızlar sizde benim görüdüğümü görüyormusunuz bat 13 ağustos hemen 2 dk içinde çıktı testin markası arıt med yanılma payı nedirYusra-61 bakarmısın canım
SelamKızlar sizde benim görüdüğümü görüyormusunuz bat 13 ağustos hemen 2 dk içinde çıktı testin markası arıt med yanılma payı nedirYusra-61 bakarmısın canım
Ben de böyle öğrendimMerhaba kızlar bat 13 ağustos gebelik testim yoktu elimde ovülasyon yaptım bu şekilde çıkıp hamile olan varmı aranızda yoksa t çizgisi dahamı koyu olmalı
Var canım çok yeni hemdeKızlar sizde benim görüdüğümü görüyormusunuz bat 13 ağustos hemen 2 dk içinde çıktı testin markası arıt med yanılma payı nedirYusra-61 bakarmısın canım
Anladım canım, sen yumurtaların şuan ne durumda onu öğrenmek için gitmişsin. Hadi bakalım inşallah güzelce çatlar ve döllenir. Gece rüyamda kan testi yaptırdığımı gördüm beta 2.50 ydi sonra baktım giderek yükseliyor falan31 , evet özele gidiyorum. Hayır aslında doktor demedi, ben bir kaç önce gitmiştim herhangi bir problem olmadığı söylendi hatta iki doktor denemiştim. Bu iki ay ovülasyon deneyince dün koyulaşma gördüm 13. Gündü fakat 9. Günde de koyuluk olmuştu bunu teyit etmek amaçlı kendi tercihimle gittim böylece biri 17 biri de 18 iki yumurta olduğunu söyledi doktor sağlı sollu. Gelecek aya rahim filmi ve yumurta takibi diye düşünüyordum ama bir anda gittim hastaneyeDoktora hsgyi danıştım o bir işlem olduğu için henüz bu aylarda önermem ama eşin sperm testi versin dedi, bu şekilde
Evet silik çizgi var hayırlı olsunKızlar sizde benim görüdüğümü görüyormusunuz bat 13 ağustos hemen 2 dk içinde çıktı testin markası arıt med yanılma payı nedirYusra-61 bakarmısın canım
Koş kızzz kan ver hemenKızlar sizde benim görüdüğümü görüyormusunuz bat 13 ağustos hemen 2 dk içinde çıktı testin markası arıt med yanılma payı nedirYusra-61 bakarmısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?