Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yarın evlilik yıldonumumuz, bat bugun
yarın sabaha kadar hastalanmazsam gözümü acar azmaz test yapacağım..
eger çıkarsa sabahtan hediye olur ıkımıze de, değilse kısmet..
korkum heycanımdan büyük
tek belirti belirtiden sayılır mı bilmiyorum ama göğüste dolgunluk başka da birsey yok

Ohh süper bir meslek, bende akademiyi çok istiyorum da biraz zorlu bir süreç. Canım bazı folik asitlerin içinde de B12 var, her gün kullanıyorsun zaten. Ekstra iğneye gerek var mı ki?

Bence bugün test yap, pozitifse kanda verir kesinleştirirsin. Belki kutu falan hazırlarsın

Merhaba kızlar bat 13 ağustos gebelik testim yoktu elimde ovülasyon yaptım bu şekilde çıkıp hamile olan varmı aranızda yoksa t çizgisi dahamı koyu olmalı

Eklentiler

• IMG_20210811_105144.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 48
ya ıyı dayandım son bir gun daha dayanırsam tam evlilik yıldonumumuzde daha anlamlı olur gibi geliyor.. of yapsam mı ya
Yani sen bilirsin tabi ama varsa cikar zaten insallah pozitif olur sonucun ama negatif olma durumu da var. Ben ilk test yaptigim gun cok uzuldüm. Evlilik yıldönümünde negatif cikarsa gunun kotu gecer. Bugun pozitif cikarsa kanda verir daha emin olursun.

Bu ay kendimi pozitif ruh haline çekip, bir değil ikiz istiyorum ama nasıl olacağı hakkında hiçbir fikrim yok umarım senin için de herşey güzel olur, pcoyu çok kafaya takma. Kimi doktor var diyor, kimisi yok.
Yok kuzum onu hiç takmıyorum hemde en takmadığım o olabilir benden bir anda birsürü test isteyip bir de pko manzarası, ilaçla hallederiz gelişme çatlama meselesini diyince şoka girdim. Hani 1 yıl dene gel falan dicek diye bekliyodum çünkü. Bir anda bisürü şey duyunca ondan noluyo ya kafasına girdim direkk. Yoksa pco ve pcos olanları korkutmak istemem bir çok arkadaşımız hamile kaldı kendim şahidim engel değil
Ayyyy ikiz miii bayılırım pelin Akil’inde minnak ikiz kızları var ya offf hadi inşallah bu ay güzel niyetlerle güzel enerjilerle

doğru o seçenekte var.. hatta umutsuz uyandım bugun nedense

ilk defa ikiz bana da pek tatlı geldi, hadi hayırlısı inşallah bizim ailede cok var..
baban halam ikiz, iki teyzemin de çocukları ikiz, erkek tarafında da ikiz var

Hayır canım gerekli görmediler ama bu ay da olmazsa başlıcam artık birşeylere
Açıkçası banada gerekli değildi regl düzenli olduğu için ama iki aydır ovülasyon deneyince bir de doktora danışmak istedim, kısmet olmayınca sonucu değiştiremeyiz elbette ama strese yer vermemek adına bana dün iyi geldi diyebilirim sperm testi yaptırmış mıydınız? Bana gelecek ay için doktor bunu önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…