Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uyanır uyanmaz buraya bakti senin test sonucun için, hayirlisi canim demek ki doğru zaman değil.. inşallah en kısa zamanda bulsun seni sheilata

İnşallah bu ay kısmet olur Evet akılda soru işareti olmasın diye hemen kendimi doktora attım bugün lh testini paylaşırım fikir olması için

Cnm günaydın nasıl gidiyor senin benim dün akşamdan beri sağ kasığımda ağrı var bacağıma vuruyor gene sende bir ağrı sızı var mı R Random3
Günaydın canım. Bende kasıkta ağrı falan yok da, akıntı var 2 gündür ve göğüs uçlarında hassasiyet var ama bunlar iğneden dolayı sanırım.

Günaydın kızlar sizce gebelik mi bu ya

Eklentiler

• EE0D18AB-839F-417F-ABFC-693921FFB203.jpeg
    49,5 KB · Görüntüleme: 79
  • 517FD8C6-77DE-4086-B924-F6626814302A.jpeg
    129,8 KB · Görüntüleme: 74
Uyanır uyanmaz buraya bakti senin test sonucun için, hayirlisi canim demek ki doğru zaman değil.. inşallah en kısa zamanda bulsun seni sheilata
İnş canım. Keyfim çok kaçtı. Bırakıyorum artık kendi haline. Ortada hiçbir sorun yokken olmaması üzüyor beni.

İnş canım. Keyfim çok kaçtı. Bırakıyorum artık kendi haline. Ortada hiçbir sorun yokken olmaması üzüyor beni.
okadar iyi anlıyorum ki seni cunku bende aynı durumdayım.. ve önceki gebeliklerim de olmaması için cok dikkat ederken sürpriz oldu hep suan isteyip olmaması tuhaf geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…