Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta geliştirici ilaç klomen kullanıyorum canim bazı kötü sonuçlar var biraz böyle Denicez Allah buyuk bakalım pazartesi gittim 3 bi yanda 2 bi yanda gelişmeye başlamış cuma gidicem bir de=)

Yumurta geliştirici ilaç klomen kullanıyorum canim bazı kötü sonuçlar var biraz böyle Denicez Allah buyuk bakalım pazartesi gittim 3 bi yanda 2 bi yanda gelişmeye başlamış cuma gidicem bir de=)
Çok sevindim canım, inşallah Allah gönlüne göre verir Ama senin yumurtlama ve pik oluyordu görmüştüm, atmıştın sende. Benimde bu ay 3 ay olucak bakalım olacak mı? Olmazsa bende doktorla detaylı görüşeceğim en azından erkenden ne yapmamız gerektiğini öğrenmek en iyisi.

Kızlar napıyosunuz, nasılsınız? Ay burada hava kötü, sürekli yağmur yağıyor, elektrikler gidiyor. Karanlıkta oturuyorum, fırsat bu fırsat sizleri bir sorayım dedim. Beni soracak olursanız kendimi toparladım çok şükür, Rabbim bu günümüzü aratmasın. Elhamdülillah sahip olduğum herşeye.
Sanırım uzun süredir sahip olduklarıma değil, kaybettiklerime odaklandığım için çok kötü zamanlar geçirdim. Şimdi iyiyim çok şükür. Bu ay hem eşimin doğum günü, hem de evlilik yıldönümümüz. İnşallah güzel haberler verebilirim ejce MaviSasa234 L Larissa @-Janna Z zahrada

Selam canım,
İyi olmana çok sevindim İyi olana odaklanmana da ben iyiyim bu ayda bebiş umutlarına devam bugün doktora gittim 13. Gündeyim 17 ve 18 mm iki yumurta hazır dedi doktor yarın 14. Gün sanırım yumurtlama gerçekleşir bu ay da gün aşırı devam, ben de her şeyin yolunda olduğunu söyledi doktor. Gelecek ayda bebiş gelmezse sperm testi istedi doktor.

GüZel haberlerini bekliyoruz

17 ve 18'mm de ovulasyon görüntün nasıl canım? İnşallah hayırlı ve pozitif olur sonucun. Kaçıncı aydı sizin?

Canım neredesin hava kötü öyle neler yapıyon moralin güzel olmasına çok sevindim

Senin toparlamana çok sevindim Sen iyi oldukça herşey daha iyi olacaktır. Bende 8 Ağustos da çatlamayı yakaldım. Senin sözünü dinleyip 3gün değerlendirdim. Bakalım beklemeye geçtim. Belirtiler var gibi ama geçen ayda böyle olmuştu sonra hepsi gitmişti. İğnelere bağlamıştım bu ay bakalım nasıl olacak İnşallah olumlu sonuçlar alırım. Hepimiz için en hayırlı vakitte Rabbim nasip etsin. O zamana kadar da bize sabretme gücü versin inş

17 ve 18'mm de ovulasyon görüntün nasıl canım? İnşallah hayırlı ve pozitif olur sonucun. Kaçıncı aydı sizin?
Sabah bu durumdaydı, doktora gidince akşamına yapmadım. 3 ay geçti canım Bu 4. Ay

Eklentiler

• 81A3142A-CCE0-449C-91D0-18A6B464454B.jpeg
    179,4 KB · Görüntüleme: 47
Evet oluyorda rezerv azalmış olablr bakalm nolcak inşaallah kısa sürede sagliklica bebisimz olur

Selam canımm iyi olmana çoook sevindim
Ben de perşembeden beri baya düşüktüm haftasonu biraz toparladım, yarını heyecanla bekliyorum farklı bi doktora daha görüneceğim
inşallah bu ay her şey güzel olur senin için double double şanslı bi ay

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bende 5 Ağustosta ovulasyon testiyle pik gördüm ve 6 ağustosta çatlamayi iki günü değerlendirdik şimdi en sabırsız yerdeyim beklemedeyim. Bizde yaklaşık 7 aydır deniyoruz fakat ilk defa bu ayda ovulasyon testi kullanarak yumurtlama gününü hesapladım,çok heyecanlıyım inşallah bütün umutlarımız hayallerimiz gerçek olur.

Koyu başlayıp aniden silikleşen testler
Benim de bu ay boyle dalga dalga oldu cnm. Zaten siliklesince daha da gebelk olmaz dedim ben de erken yumurtlamam oldu bu ay ikinci olmadi malesef koyulasck die beklerken ikinci yurmtlama olur mu die olmadigi kadr silklesti suna bak ya

Eklentiler

• CollageMaker_2021891120549.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…