- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.321
Yumurta geliştirici ilaç klomen kullanıyorum canim bazı kötü sonuçlar var biraz böyle Denicez Allah buyuk bakalım pazartesi gittim 3 bi yanda 2 bi yanda gelişmeye başlamış cuma gidicem bir de=)Hali canım çok açıklayıcı oldu evet dikkat edicem takvime göre yaklaştı yumurtlama dikkatlice takip edeyim. Okuyorum gördüm senide doktora gidicektin herhangi bir gelişme var mı? Ya da başladın mı testlerle takibe
Hayırlısı olsun canım en azından bir yola başlamışsınYumurta geliştirici ilaç klomen kullanıyorum canim bazı kötü sonuçlar var biraz böyle Denicez Allah buyuk bakalım pazartesi gittim 3 bi yanda 2 bi yanda gelişmeye başlamış cuma gidicem bir de=)
Çok sevindim canım, inşallah Allah gönlüne göre verirYumurta geliştirici ilaç klomen kullanıyorum canim bazı kötü sonuçlar var biraz böyle Denicez Allah buyuk bakalım pazartesi gittim 3 bi yanda 2 bi yanda gelişmeye başlamış cuma gidicem bir de=)
Selam canım,Kızlar napıyosunuz, nasılsınız? Ay burada hava kötü, sürekli yağmur yağıyor, elektrikler gidiyor. Karanlıkta oturuyorum, fırsat bu fırsat sizleri bir sorayım dedim. Beni soracak olursanız kendimi toparladım çok şükür, Rabbim bu günümüzü aratmasın. Elhamdülillah sahip olduğum herşeye.
Sanırım uzun süredir sahip olduklarıma değil, kaybettiklerime odaklandığım için çok kötü zamanlar geçirdim. Şimdi iyiyim çok şükür. Bu ay hem eşimin doğum günü, hem de evlilik yıldönümümüz. İnşallah güzel haberler verebilirimejce MaviSasa234 L Larissa @-Janna Z zahrada
GüZel haberlerini bekliyoruzKızlar napıyosunuz, nasılsınız? Ay burada hava kötü, sürekli yağmur yağıyor, elektrikler gidiyor. Karanlıkta oturuyorum, fırsat bu fırsat sizleri bir sorayım dedim. Beni soracak olursanız kendimi toparladım çok şükür, Rabbim bu günümüzü aratmasın. Elhamdülillah sahip olduğum herşeye.
Sanırım uzun süredir sahip olduklarıma değil, kaybettiklerime odaklandığım için çok kötü zamanlar geçirdim. Şimdi iyiyim çok şükür. Bu ay hem eşimin doğum günü, hem de evlilik yıldönümümüz. İnşallah güzel haberler verebilirimejce MaviSasa234 L Larissa @-Janna Z zahrada
17 ve 18'mm de ovulasyon görüntün nasıl canım? İnşallah hayırlı ve pozitif olur sonucun. Kaçıncı aydı sizin?Selam canım,
İyi olmana çok sevindimİyi olana odaklanmana da ben iyiyim bu ayda bebiş umutlarına devam bugün doktora gittim 13. Gündeyim 17 ve 18 mm iki yumurta hazır dedi doktor yarın 14. Gün sanırım yumurtlama gerçekleşir bu ay da gün aşırı devam, ben de her şeyin yolunda olduğunu söyledi doktor. Gelecek ayda bebiş gelmezse sperm testi istedi doktor.
Teşekkürler canım Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallahAnladııım, hayırlı olsun inşallah sevindim sizin adınıza
Canım neredesin hava kötü öyle neler yapıyon moralin güzel olmasına çok sevindimKızlar napıyosunuz, nasılsınız? Ay burada hava kötü, sürekli yağmur yağıyor, elektrikler gidiyor. Karanlıkta oturuyorum, fırsat bu fırsat sizleri bir sorayım dedim. Beni soracak olursanız kendimi toparladım çok şükür, Rabbim bu günümüzü aratmasın. Elhamdülillah sahip olduğum herşeye.
Senin toparlamana çok sevindimKızlar napıyosunuz, nasılsınız? Ay burada hava kötü, sürekli yağmur yağıyor, elektrikler gidiyor. Karanlıkta oturuyorum, fırsat bu fırsat sizleri bir sorayım dedim. Beni soracak olursanız kendimi toparladım çok şükür, Rabbim bu günümüzü aratmasın. Elhamdülillah sahip olduğum herşeye.
Sabah bu durumdaydı, doktora gidince akşamına yapmadım. 3 ay geçti canım17 ve 18'mm de ovulasyon görüntün nasıl canım? İnşallah hayırlı ve pozitif olur sonucun. Kaçıncı aydı sizin?
Evet oluyorda rezerv azalmış olablr bakalm nolcak inşaallah kısa sürede sagliklica bebisimz olurÇok sevindim canım, inşallah Allah gönlüne göre verirAma senin yumurtlama ve pik oluyordu görmüştüm, atmıştın sende. Benimde bu ay 3 ay olucak bakalım olacak mı? Olmazsa bende doktorla detaylı görüşeceğim en azından erkenden ne yapmamız gerektiğini öğrenmek en iyisi.
İnşallah canım benimEvet oluyorda rezerv azalmış olablr bakalm nolcak inşaallah kısa sürede sagliklica bebisimz olur
Bat ne zamandı canım?Eki Görüntüle 2899650
Rüyamda çift çizgili bebe time gördüm o yüzden bebe time aldımOlmayınca olmuyor nasip
Selam canımm iyi olmana çoook sevindimKızlar napıyosunuz, nasılsınız? Ay burada hava kötü, sürekli yağmur yağıyor, elektrikler gidiyor. Karanlıkta oturuyorum, fırsat bu fırsat sizleri bir sorayım dedim. Beni soracak olursanız kendimi toparladım çok şükür, Rabbim bu günümüzü aratmasın. Elhamdülillah sahip olduğum herşeye.
2gün geciktiRegl gectimi? Cok erken yaptıysan cikmayabilir
8agustos 2gün gecmesini bekledim. Hep gecikirim zatenBat ne zamandı canım?
Benim de bu ay boyle dalga dalga oldu cnm. Zaten siliklesince daha da gebelk olmaz dedim ben deKoyu başlayıp aniden silikleşen testler
Elazığ canımCanım neredesin hava kötü öyle neler yapıyon moralin güzel olmasına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?