Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bat 5 gün kaldi (15 Ağustos)hiç bir belirtim yok adet öncesinde her ay göğüslerim çok agrirdi şimdi göğüslerim bile agrimiyor prs günü erken gebelik testi yapmak istiyorum bu gece rüyamda çift çizgi gördüm hem de çok belirgindi insAllah rüyayla sinirli kalmaz

Ya aslında dicektim sonradan baktım bazı arkadaşlar yazmış zaten tam yumurtlama gibi değil diye o yüzden tekrar yazmiyim dedim :) devam ediyosun dimi teste?
ben de yarın gidicem doktoraa, geçen gittiğim doktor bi şeyler söyledi kafamı karıştırdı ben de en iyisi referanslı bi doktora gidiyim netliyim dedim bakalım yarını merakla bekliyorum
Benim yumurtlama önümüzdeki hafta falan olur heralde daha 7.günüm bugün

Kızlar merhaba. Ovülasyon testinde kesin sonuç için ne kadar zaman önce sıvı alımını kesiyorsunuz? 1 saat önce deniliyor ama ben öğlen yaptım t çizgisi biraz belirgindi merakımdan akşamda yaptım yemekten sonra 1 kupa kahve içtim sonra birşey içmedim. Test yaptım şimdi t çizgisi hiç yok denemek için 10 a kadar birşey içmeyeceğim ve tekrardan yapıcam. Günde 1 kez yapılsn deniyor haklılarda ama ben bu ovülasyonun mantığını anlayamadım, çözmek için yapıyorum sürekli. Geçen ayda dikkat ettim aslında bir sıkıntı yaşamadım ama bu ay nedense yapamıyormuşum gibi hissediyorum

Cnm ovulasyon testi yapıyorsan devam et benimde 16 ve 18 mm di yumurtalarımdoktor baktıgında pik değildi ama 2 gün sonra ovulasyon testinde pik gördüm sonrada çatlama oldu

Kızlar yarın sabaha aşı randevusu aldım (biontech). Adetin 7.günü olmuş olacak 7-10 gün içinde de yumurtlamış olacağım. Korunup korunmama konusunda kararsız kaldım. Eşim korunmama taraftarı, aşıdan sonra hamile olduğunu öğrenen ya da aşıdan sonra hamile kalan var mı?

Ben 21 temmuzda aşı oldum. 1 Ağustos’ta hamile olduğumu öğrendim canım

Hayir 1 saat değil 2 2 buçuk saat

Tam olarak anlatıyorum
Ya öğlen 12.00-16.00 arası yapılacak ya da 20.00-22.00 arası yapılacak
Test yapılmadan 2 veya 2 buçuk saat öncesinden sıvı alimi kesilecek
Test her gün aynı saatlerde yapılacak

Ornek= 14.00 te test yapmaya başladın her gün aynı saatlerde yani 14.00 civarında test yapılacak

Emin olmak istersen akşam 20 22 arası tekrarlayabilirsin ama

Ben hamile isem tam olarak iki asi arasinda hamile kalmış oluyorum

Hali canım çok açıklayıcı oldu evet dikkat edicem takvime göre yaklaştı yumurtlama dikkatlice takip edeyim. Okuyorum gördüm senide doktora gidicektin herhangi bir gelişme var mı? Ya da başladın mı testlerle takibe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…