- 26 Ekim 2019
- 500
- 340
- 53
- 29
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.301
Anladııım, hayırlı olsun inşallah sevindim sizin adınızaSimdi değil canm önceki aylarda
Suan 10000 üstü cikti
Merhaba canım öyle düşündüm de bugün tekrar koyulaşma başladı doktora gittim henüz çatlama yok bugün yarın olabilir dedi doktor biri 17 diğeri 18 mm ili yumurtam hazırmışAa ne kadar erken yumurtlamışsın kuzum süpeer
Ya aslında dicektim sonradan baktım bazı arkadaşlar yazmış zaten tam yumurtlama gibi değil diye o yüzden tekrar yazmiyim dedim :) devam ediyosun dimi teste?Merhaba canım öyle düşündüm de bugün tekrar koyulaşma başladı doktora gittim henüz çatlama yok bugün yarın olabilir dedi doktor biri 17 diğeri 18 mm ili yumurtam hazırmışSen nasılsın? Nasıl gidiyor ?
Cnm ovulasyon testi yapıyorsan devam et benimde 16 ve 18 mm di yumurtalarımdoktor baktıgında pik değildi ama 2 gün sonra ovulasyon testinde pik gördüm sonrada çatlama olduMerhaba canım öyle düşündüm de bugün tekrar koyulaşma başladı doktora gittim henüz çatlama yok bugün yarın olabilir dedi doktor biri 17 diğeri 18 mm ili yumurtam hazırmışSen nasılsın? Nasıl gidiyor ?
O zaman yapma tabiki erken pozitif gösterip sonra begatşf dönebilir. Üzülmeni istememAma ya daha catlatma ignenin etkisi gecmediyse yalanci cizgi cikarsaa. Bugun 12. Gun catlatmayla beraber
Ben 21 temmuzda aşı oldum. 1 Ağustos’ta hamile olduğumu öğrendim canımKızlar yarın sabaha aşı randevusu aldım (biontech). Adetin 7.günü olmuş olacak 7-10 gün içinde de yumurtlamış olacağım. Korunup korunmama konusunda kararsız kaldım. Eşim korunmama taraftarı, aşıdan sonra hamile olduğunu öğrenen ya da aşıdan sonra hamile kalan var mı?
Hayırlı olsun canım seni hatırlıyorum burdan, sağlıkla gelsin inşallahBen 21 temmuzda aşı oldum. 1 Ağustos’ta hamile olduğumu öğrendim canım
İnsallah canim benim Rabbim sanada hayirlisiyla saglikli bebis nasip etsin insallah ve tum isteyenlereHayırlı olsun canım seni hatırlıyorum burdan, sağlıkla gelsin inşallah
Ayy Ağustos grubu ne meraksız çıktı. Batı gelen çok kişi var ama test yapan yokSiz test yapmazsanız biz nasıl anlacağuz doğru yolda olduğumuzu Bata 5-6 kala başlar testler bat zamanı çoğalır. Hadi pamuk eller erken gebelik testlerine
IhihihihiihiSon 11 saat
Hayir 1 saat değil 2 2 buçuk saatKızlar merhaba. Ovülasyon testinde kesin sonuç için ne kadar zaman önce sıvı alımını kesiyorsunuz? 1 saat önce deniliyor ama ben öğlen yaptım t çizgisi biraz belirgindi merakımdan akşamda yaptım yemekten sonra 1 kupa kahve içtim sonra birşey içmedim. Test yaptım şimdi t çizgisi hiç yokdenemek için 10 a kadar birşey içmeyeceğim ve tekrardan yapıcam. Günde 1 kez yapılsn deniyor haklılarda ama ben bu ovülasyonun mantığını anlayamadım, çözmek için yapıyorum sürekli. Geçen ayda dikkat ettim aslında bir sıkıntı yaşamadım ama bu ay nedense yapamıyormuşum gibi hissediyorum
Regl gectimi? Cok erken yaptıysan cikmayabilirEki Görüntüle 2899650
Rüyamda çift çizgili bebe time gördüm o yüzden bebe time aldımOlmayınca olmuyor nasip
Tam olarak anlatıyorumKızlar merhaba. Ovülasyon testinde kesin sonuç için ne kadar zaman önce sıvı alımını kesiyorsunuz? 1 saat önce deniliyor ama ben öğlen yaptım t çizgisi biraz belirgindi merakımdan akşamda yaptım yemekten sonra 1 kupa kahve içtim sonra birşey içmedim. Test yaptım şimdi t çizgisi hiç yokdenemek için 10 a kadar birşey içmeyeceğim ve tekrardan yapıcam. Günde 1 kez yapılsn deniyor haklılarda ama ben bu ovülasyonun mantığını anlayamadım, çözmek için yapıyorum sürekli. Geçen ayda dikkat ettim aslında bir sıkıntı yaşamadım ama bu ay nedense yapamıyormuşum gibi hissediyorum
Ben hamile isem tam olarak iki asi arasinda hamile kalmış oluyorumKızlar yarın sabaha aşı randevusu aldım (biontech). Adetin 7.günü olmuş olacak 7-10 gün içinde de yumurtlamış olacağım. Korunup korunmama konusunda kararsız kaldım. Eşim korunmama taraftarı, aşıdan sonra hamile olduğunu öğrenen ya da aşıdan sonra hamile kalan var mı?
Sağol canım evet öyle galiba çünkü biraz önce yaptım t çizgisi biraz daha belirgindi akşamki testte hiç çizgi yoktu. Bu sıcaklardada susuz kalmakta çok zor. Allahım bu emeklerimizi görsünde isteyen herkese evlat nasip etsin inşallahHayir 1 saat değil 2 2 buçuk saat
Tam olarak anlatıyorum
Ya öğlen 12.00-16.00 arası yapılacak ya da 20.00-22.00 arası yapılacak
Test yapılmadan 2 veya 2 buçuk saat öncesinden sıvı alimi kesilecek
Test her gün aynı saatlerde yapılacak
Ornek= 14.00 te test yapmaya başladın her gün aynı saatlerde yani 14.00 civarında test yapılacak
Emin olmak istersen akşam 20 22 arası tekrarlayabilirsin ama
Teşekkürler ovülasyon yapıyorumCnm ovulasyon testi yapıyorsan devam et benimde 16 ve 18 mm di yumurtalarımdoktor baktıgında pik değildi ama 2 gün sonra ovulasyon testinde pik gördüm sonrada çatlama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?