Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adet tarihimden üç gün geçti. Gelmedi. Kan testi verdim. Beta hcg 1.20 çıktı. Bu durumda gebelik beklenmez biliyorum ama sizce olabilir mi? Hala umudum var...

Kızlar adet tarihimden üç gün geçti. Gelmedi. Kan testi verdim. Beta hcg 1.20 çıktı. Bu durumda gebelik beklenmez biliyorum ama sizce olabilir mi? Hala umudum var...
Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti
Kan için hastane için erkenmis benm bu kv kafayı yiyor galiba kendi zamanıyla karıştırıyor insanlar günü gelmeden gider kan testi verir çıksın diye bizim 2 aya giriyor daha yok daha yok esim ordan baskı yapıyor git ver kanı kontrole git diye bunlar burdan boyle
Valla sen iyi sabırlısın, ben olsam şimdi çoktan özele gidip kan vermiştim.

Şöyle bende onu baya araştırdım. Çatlama olduğunu akıntının şeffaflaşmasından anlıyormuşuz. Benim şeffaf akıntı gece pik gördüğünde geldi bir de sabah ama akşam gelmedi. Akşam hale koyu idi. Evru ceylan göre de silikleşmesi çatlama olduğunu gösteriyormuş. Ama ben onu da çok anlamadım arkadaşlar yardım etti☺️

Merhaba kizlar, bat 14 agustos benim ama dun sanki regl olacakmisim gibi belim bide kasiklarimda agri oldu, adetimin ilk gunu yasadigim his vardi yani ama bugun hic bisey yok. Sadece hafiften goguslerim agriyor. Bunu yasayan varmi? Hamilelikle alakasi olabilirmi yoksa piskolojik midir? 😅 Kaldi 4 gun..

Merhaba kizlar, bat 14 agustos benim ama dun sanki regl olacakmisim gibi belim bide kasiklarimda agri oldu, adetimin ilk gunu yasadigim his vardi yani ama bugun hic bisey yok. Sadece hafiften goguslerim agriyor. Bunu yasayan varmi? Hamilelikle alakasi olabilirmi yoksa piskolojik midir? 😅 Kaldi 4 gun..
Erken gebelik testi yapsana hemen çıkar☺️

Valla sen iyi sabırlısın, ben olsam şimdi çoktan özele gidip kan vermiştim.
Bende 1 senedir 2 ayda bir ay falan eşimle yan yana geldim hep umutlandım eşimde bende hastalanmadan test yapmalar 1.20 çıkınca bile esim inanmadı o derece sen düşün canm 😊 kendi kendime dedim acele etmeyeceğim olsun diye smdi de öyle davranmaya çalışıyorm bugn kan sonucumu aldım perşembe kontrole gideceğim iste hayırlısıyla

20210810_201018.jpg

Rüyamda çift çizgili bebe time gördüm o yüzden bebe time aldım :KK43: Olmayınca olmuyor nasip🤷🏼‍♀️

Yumurtlama üzerinden kaç gün geçtö
Bende 1 senedir 2 ayda bir ay falan eşimle yan yana geldim hep umutlandım eşimde bende hastalanmadan test yapmalar 1.20 çıkınca bile esim inanmadı o derece sen düşün canm 😊 kendi kendime dedim acele etmeyeceğim olsun diye smdi de öyle davranmaya çalışıyorm bugn kan sonucumu aldım perşembe kontrole gideceğim iste hayırlısıyla
Beta mu 1.20 çıktı sizin anlamadım

Yusra-61 Yusra-61 canım sen haklı çıktın 🥰
Bugün 12 de testimde gene koyulaşma başladı ben de ani bir kararla doktora gittim doktorum sağlı sollu yumurtlarım olduğunu söyledi biri 17 biri 18 mm olmuş doktor çatlamanız yarın ya da bir sonraki gün gerçekleşebilir dedi yarın 14. Gün canım ☺️ Dün değerlendirme olmuştu yarın sabah değerlendirme yapacağım, bu ay olmazsa gelecek aya sperm testi önerdi doktor ☺️

Back