- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 39
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #4.281
Cidden sabırlısnSabah erken saatte buluşalım.. gerçi dayanabilirsem yaomayadabilirim yarin baya da sabırlı çıktım.. regl geçmeden yapmak ta manasiz olur gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden sabırlısnSabah erken saatte buluşalım.. gerçi dayanabilirsem yaomayadabilirim yarin baya da sabırlı çıktım.. regl geçmeden yapmak ta manasiz olur gibi
Test yaptınız mı hiçKızlar adet tarihimden üç gün geçti. Gelmedi. Kan testi verdim. Beta hcg 1.20 çıktı. Bu durumda gebelik beklenmez biliyorum ama sizce olabilir mi? Hala umudum var...
Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti?Kızlar adet tarihimden üç gün geçti. Gelmedi. Kan testi verdim. Beta hcg 1.20 çıktı. Bu durumda gebelik beklenmez biliyorum ama sizce olabilir mi? Hala umudum var...
Yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiKızlar adet tarihimden üç gün geçti. Gelmedi. Kan testi verdim. Beta hcg 1.20 çıktı. Bu durumda gebelik beklenmez biliyorum ama sizce olabilir mi? Hala umudum var...
Valla sen iyi sabırlısın, ben olsam şimdi çoktan özele gidip kan vermiştim.Kan için hastane için erkenmis benm bu kv kafayı yiyor galiba kendi zamanıyla karıştırıyor insanlar günü gelmeden gider kan testi verir çıksın diye bizim 2 aya giriyor daha yok daha yok esim ordan baskı yapıyor git ver kanı kontrole git diye bunlar burdan boyle
Yumurtalamaya yakın beyazımsı yumurta akı yumurtalamada şeffaf oluyormuşmerhba bişey soravağım hani yumurtlama akıntısı var ya şeffa sümüksü yapışkan o yumurtlamadan önce mi yoksa yumurtladıktan sonra mı geliyor ?
Kaset yapmıştım beklenen adet tarihinden 2 gün önce birşey yoktuTest yaptınız mı hiç
19 gün geçmişYumurtlama üzerinden kaç gün geçti?
Erken gebelik testi yapsana hemen çıkarMerhaba kizlar, bat 14 agustos benim ama dun sanki regl olacakmisim gibi belim bide kasiklarimda agri oldu, adetimin ilk gunu yasadigim his vardi yani ama bugun hic bisey yok. Sadece hafiften goguslerim agriyor. Bunu yasayan varmi? Hamilelikle alakasi olabilirmi yoksa piskolojik midir?Kaldi 4 gun..
Bende 1 senedir 2 ayda bir ay falan eşimle yan yana geldim hep umutlandım eşimde bende hastalanmadan test yapmalar 1.20 çıkınca bile esim inanmadı o derece sen düşün canmValla sen iyi sabırlısın, ben olsam şimdi çoktan özele gidip kan vermiştim.
Gunum gelmeden yapmak istemiyorumErken gebelik testi yapsana hemen çıkar![]()
Sabrettikçe daha çok belirti arayıp kendini yiyip bitireceksin gerek var mıGunum gelmeden yapmak istemiyorumbenim adet oncesi zaten 2 gun oncesinden pembeler gelmeye baslar oyle anliyorumm. 2/3 gun daha sabrediyim
![]()
Ama ya daha catlatma ignenin etkisi gecmediyse yalanci cizgi cikarsaa. Bugun 12. Gun catlatmayla beraberSabrettikçe daha çok belirti arayıp kendini yiyip bitireceksin gerek var mı![]()
Yumurtlama üzerinden kaç gün geçtö
Beta mu 1.20 çıktı sizin anlamadımBende 1 senedir 2 ayda bir ay falan eşimle yan yana geldim hep umutlandım eşimde bende hastalanmadan test yapmalar 1.20 çıkınca bile esim inanmadı o derece sen düşün canmkendi kendime dedim acele etmeyeceğim olsun diye smdi de öyle davranmaya çalışıyorm bugn kan sonucumu aldım perşembe kontrole gideceğim iste hayırlısıyla
Simdi değil canm önceki aylardaBeta mu 1.20 çıktı sizin anlamadım