- 2 Ağustos 2021
- 5.607
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.370
- 148
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.261
Yarın çok test atılacak buraya deseneBu ay tatile gidince ovulasyon falan hiç takip edemedim. Kasık ağrısı yumurtlama akıntısından tahmin yürüterek yarın test yapmayı düşünüyorum. Tabii yarına kadar dayanabilirsem
Ay evetYarın çok test atılacak buraya desene
İnş güzel sonuçlanır hepimiz içinAy evetBirbirimizi etiketleyelim haberdar olalım bari. Güzel sonuçlarla inşallah
Eşine söyleseydin annen gitmemi istemiyor diye
Sagol canim perşembe gideceğim hayırlısıyla iste10 bin üzeriyse karındanda kese görünür:) hayırlı olsun tekrardan
Deniz, gün aşırı mı ilişki yoksa her gün mü yaptınız?Sagol canim perşembe gideceğim hayırlısıyla iste
Sabah 5teİnş güzel sonuçlanır hepimiz içinen erken ben yaparım galiba
Canım ben piki 6sında yakaladım 2 gün sonra çatladı yani 8inde ama dün gece çok sancım oldu acaba gece mi çatladı kafam da deli sorularÖnemli olan piki yakalamak.. Piki yakaladı iseniz yumurtanız büyümüş ve çatlamaya hazır demek oluyor. Hemen silikleşti ise hemen çatlamış demektir. Ama gene de isterseniz regl 3. günü doktora gidin. Hormonlarınıza bakar içinizde rahat eder...
Sonra diye biliyorum ben yumurtlamada çok sıvı oluyor sonra koyulaşıyormerhba bişey soravağım hani yumurtlama akıntısı var ya şeffa sümüksü yapışkan o yumurtlamadan önce mi yoksa yumurtladıktan sonra mı geliyor ?
Yaklaşık her gün oldu canm çünkü bizim sadece 1 ayımız vardı eşim görevdydi izne 4 ayda geliyor işte ama özellikle 17-18-19-20 temmuz oldu snra 23-24 temmuz da olmuştuDeniz, gün aşırı mı ilişki yoksa her gün mü yaptınız?
Bzde de her gün oluyordu ilişki dikkat etmedik gün aşırı olmasına yaniBizde de böyle oluyor. Çok nadirdir yapmadığımız. Ama bu istekle alakalı. Yapmak için, bebek olsun diye yapmıyoruz.
Buna sevindimBzde de her gün oluyordu ilişki dikkat etmedik gün aşırı olmasına yani
Aynen bizim de ilk deneme ayımız ve tatildeydik full çalıştık ve dogaclamaBu ay tatile gidince ovulasyon falan hiç takip edemedim. Kasık ağrısı yumurtlama akıntısından tahmin yürüterek yarın test yapmayı düşünüyorum. Tabii yarına kadar dayanabilirsem
Sabah erken saatte buluşalım.. gerçi dayanabilirsem yaomayadabilirim yarin baya da sabırlı çıktım.. regl geçmeden yapmak ta manasiz olur gibiAy evetBirbirimizi etiketleyelim haberdar olalım bari. Güzel sonuçlarla inşallah
Benim bugün yarın olmam gerekiyor zaten, bakalım test ne diyecekSabah erken saatte buluşalım.. gerçi dayanabilirsem yaomayadabilirim yarin baya da sabırlı çıktım.. regl geçmeden yapmak ta manasiz olur gibi
Yumurtlama günümüz aynı aksam yaptm bn silik cıktı bnmkı çatladı :)
Kızlar 1. Olan dün ki alttaki olan bugün yumurtlama devam ediyor sanırsam
Eki Görüntüle 2898425
Son 11 saatSabah erken saatte buluşalım.. gerçi dayanabilirsem yaomayadabilirim yarin baya da sabırlı çıktım.. regl geçmeden yapmak ta manasiz olur gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?